Muyap'a telif gelir mi demeyin!! :)

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
Soner sarıkabadayı'nın eski şarkılarından sadem'i dinlemek için youtube'a girdim,bir de ne göreyim.Düğün Derken film müziğini bile yükleyen mü-yap'a telif gelmiş :)
SADEM

Şarkı kaldırılmış bunun sebebi ne olabilir acaba?

Muyap'a akıyoruz arkadaşlar ytpara olarak .. Hadi Herkes teliflediği şarkıyı göndersin,o kadar izlenim almak neymiş görsünler!!1!!bir!1

Bi' Telif de benden!
MUYAP

Ortadaki telif degil arkadaslar. Bir muzik yapiminin telif hakki birden fazla muzik birliginde olabilir .

Muyap videodan para kazanmayi secer iken(Tum ulkelerde gosterime izin vermis) CMS te , diger yapimci bu muzigin turkiye'de yayinlanmasini istememis. Bu sebeple Muyap 'in yayinladigi video da cikan uyari o sarkiyi Turkiye'den izlediginiz icindir.

Ortada alinmis bir telif cezasi yok anlayacaginiz.

bu telif değil ülke engellenemesi lütfen yanlıs bilgi vermeyelim

Ortadaki telif degil arkadaslar. Bir muzik yapiminin telif hakki birden fazla muzik birliginde olabilir .

Muyap videodan para kazanmayi secer iken(Tum ulkelerde gosterime izin vermis) CMS te , diger yapimci bu muzigin turkiye'de yayinlanmasini istememis. Bu sebeple Muyap 'in yayinladigi video da cikan uyari o sarkiyi Turkiye'den izlediginiz icindir.

Ortada alinmis bir telif cezasi yok anlayacaginiz.

VDS'den açıldı, haklısın :)

Geçen hafta fark ettim. Telif sandım ama SADECE BİZİM ÜLKEmizde (Türkiye) engellenmiş. :)

Geçen hafta fark ettim. Telif sandım ama SADECE BİZİM ÜLKEmizde (Türkiye) engellenmiş. :)

Bu sanatçılar VEVO'ya geçmiş sanırım.Mantığı anlamadım ama VEVO ne ayak,mü-yap ne ayak.Yani şarkı başkasının,söz başkasının,müzik başkasının,müzik yapımcısı da başkası ama yt üzerinden para kazananlar VEVO ve mü-yap. Enteresan ..

Bu sanatçılar VEVO'ya geçmiş sanırım.Mantığı anlamadım ama VEVO ne ayak,mü-yap ne ayak.Yani şarkı başkasının,söz başkasının,müzik başkasının,müzik yapımcısı da başkası ama yt üzerinden para kazananlar VEVO ve mü-yap. Enteresan ..

müyap kanalında en az 15 video gezdim hiçbirinde reklam açılmadı ne iş ??

Telif yememiş. Sadece Bizim Ülkemizde Gösteilmiyor.
Buınun bir benzeri ise Medcezir dizisinin youtubeda Sadece Türkiye'de gösterilmesidir diyebiliriz. Warner bross, ay yapıma telif hakkından dolayı müsade etmiyor

Telif yememiş. Sadece Bizim Ülkemizde Gösteilmiyor.
Buınun bir benzeri ise Medcezir dizisinin youtubeda Sadece Türkiye'de gösterilmesidir diyebiliriz. Warner bross, ay yapıma telif hakkından dolayı müsade etmiyor

warner bross ile medcezir dizisindeki bağlantıyı kuramadım ben.Yapımcı ay yapım değil mi? istediği ülkede yayınlama hakkında sahip olmuyor mu diziyi? bazı platformlardan izin alması mı gerekiyor?
[MENTION=5108]turanakca[/MENTION] mü-yap 'ın youtube ile farklı bir anlaşması var kardeşim,reklam almaz mü-yap.

hacı iyi bak ülkenizde kullanılmıyor diyor bazı ülkelerde engellendi gelmiş yani [MENTION=3096]Bonna[/MENTION]
edit mesajları sonradan okudum yazmışlar zaten

warner bross ile medcezir dizisindeki bağlantıyı kuramadım ben.Yapımcı ay yapım değil mi? istediği ülkede yayınlama hakkında sahip olmuyor mu diziyi? bazı platformlardan izin alması mı gerekiyor?
[MENTION=5108]turanakca[/MENTION] mü-yap 'ın youtube ile farklı bir anlaşması var kardeşim,reklam almaz mü-yap.

senaryosunu werner bross'dan aldılar.The O.C filminin uyarlaması medcezir.o yüzden yasaklanmış.

senaryosunu werner bross'dan aldılar.The O.C filminin uyarlaması medcezir.o yüzden yasaklanmış.

Türkiyedeki dizilerin yarısı dışarıdan alınma.Bir tek karadayı yabancı bir diziden alıntı değil,yabancı bir filmden ç(alıntı) ;)

Türkiyede ise örnek alınacak bir tek dizi var onun da ismi belli :)

kurtlar_vadisi_pusu_wallpaper_by_fatihdmrg-d5so13k.jpg

Allahını seversen şu tv yi bir aç bak bakalım. Amerikan yapımlarını cover halinde Türkçe yaparak kakalıyorlar millete, millette izliyor kabulleniyor hemen. ama warner bros affetmez. hatta youtubeda :)
https://www.youtube.com/watch?v=d4Heb_D9xcE

Yorumda ise "Warner Bros'dan gelen talep üzerine videolarımıza sadece Türkiye'den erişim sağlanabilecek. Anlayışınız için teşekkürler." yazıyor

Amerikan benzeri olmayan 3 iş gördüm şimdiye kadar ben İşler Güçler, LEYLA İLE MECNUN ve BEHZAT Ç. bu diziler gerçekten kaldırılmayı haketmedi ama Yerli yapımlar kaldırılıyor tvden ben onu anladım

Allahtan elimizde internet varda sıkıldığımızda izleyebiliyoruz yoksa halimiz harap :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri