Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ortadaki telif degil arkadaslar. Bir muzik yapiminin telif hakki birden fazla muzik birliginde olabilir .
Muyap videodan para kazanmayi secer iken(Tum ulkelerde gosterime izin vermis) CMS te , diger yapimci bu muzigin turkiye'de yayinlanmasini istememis. Bu sebeple Muyap 'in yayinladigi video da cikan uyari o sarkiyi Turkiye'den izlediginiz icindir.
Ortada alinmis bir telif cezasi yok anlayacaginiz.
Geçen hafta fark ettim. Telif sandım ama SADECE BİZİM ÜLKEmizde (Türkiye) engellenmiş.![]()
Bu sanatçılar VEVO'ya geçmiş sanırım.Mantığı anlamadım ama VEVO ne ayak,mü-yap ne ayak.Yani şarkı başkasının,söz başkasının,müzik başkasının,müzik yapımcısı da başkası ama yt üzerinden para kazananlar VEVO ve mü-yap. Enteresan ..
Telif yememiş. Sadece Bizim Ülkemizde Gösteilmiyor.
Buınun bir benzeri ise Medcezir dizisinin youtubeda Sadece Türkiye'de gösterilmesidir diyebiliriz. Warner bross, ay yapıma telif hakkından dolayı müsade etmiyor
warner bross ile medcezir dizisindeki bağlantıyı kuramadım ben.Yapımcı ay yapım değil mi? istediği ülkede yayınlama hakkında sahip olmuyor mu diziyi? bazı platformlardan izin alması mı gerekiyor?
[MENTION=5108]turanakca[/MENTION] mü-yap 'ın youtube ile farklı bir anlaşması var kardeşim,reklam almaz mü-yap.
senaryosunu werner bross'dan aldılar.The O.C filminin uyarlaması medcezir.o yüzden yasaklanmış.
warner bross ile medcezir dizisindeki bağlantıyı kuramadım ben.Yapımcı ay yapım değil mi? istediği ülkede yayınlama hakkında sahip olmuyor mu diziyi? bazı platformlardan izin alması mı gerekiyor?
[MENTION=5108]turanakca[/MENTION] mü-yap 'ın youtube ile farklı bir anlaşması var kardeşim,reklam almaz mü-yap.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.