müzik eşleşeni nasıl geçebilirim?

ua.mmtt

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar hepinize bol kazançlı günler diliyorum.. Attığım birçok dizide şarkı eşleşeni sorunu yaşıyorum. youtube'dan şarkıyı kaldırmak ıstıyorum youtube videoların %90 ında kaldıramıyor şarkıyı ve eşleşeni geçemıyorum.. videontide de bu özellik yok.. bir fikir verebilecek varsa cok memnun olurum..

ben bazen speed 115 yapiyorum yine kecmiyo, ama tum videolar icin soylemiyorum tabi :)

Arkadaşlar müzik eşleşeninden bahsediyorum başka birşey değil.. videoya yeni telifsiz şarkı yükleyince bütün videonun sesi gidiyo.. nasıl olacak anlamadım nasıl birşey yapmalıyım

Arkadaşlar müzik eşleşeninden bahsediyorum başka birşey değil.. videoya yeni telifsiz şarkı yükleyince bütün videonun sesi gidiyo.. nasıl olacak anlamadım nasıl birşey yapmalıyım

ses eşeleşini veren sesi kaldır de yeni video olarak kaydet. Geçmesi lazım.(şimdiye kadar geçmeyen videom yok çünkü) Ama videonun hepsi müzikli ise bişey diyemem.

ses eşeleşini veren sesi kaldır de yeni video olarak kaydet. Geçmesi lazım.(şimdiye kadar geçmeyen videom yok çünkü) Ama videonun hepsi müzikli ise bişey diyemem.

hocam benımde o şekilde kaldırınca %75 ini kaldırmıyo içeriği kaldıramadık diyo ayar oluyorum videoların genelde 1-2 dksı müzikli

"Şarkıyı kaldır" özelliğini kullanırken tarayıcıda YouTube Flash Player olmasına dikkat edin. Genelde kaldırıyor ama bazen olmuyor tabii. Bir de işlenme bittikten sonra 1-2 saat daha bekleyin. Geç gidebiliyor.

hocam benımde o şekilde kaldırınca %75 ini kaldırmıyo içeriği kaldıramadık diyo ayar oluyorum videoların genelde 1-2 dksı müzikli

Kaldirma islemini yap eger kaldirmazsa yine gir icine kirmizi yazi ile kaldirilmadi falan yazar sarki adlari yaninda oyle yaziyorsa bisey yapmadan yine kaydet bu sefer olur.eger yine olmazsa 3.kez kaydet de bu sefer kesin olur.

Bazılarında ne yaparsanız yapın olmuyor, eğer video çok önemliyse şöyle yapıyorum.

Şarkının başlangıcına kadar olan kısmı editörden kesiyorum, sonra şarkı bitisinden video sonuna kadar olan kısmı kesiyorum ikisini de yeni video olarak kaydediyoruz sonra editörden ikisini birleştirince şarkıdan kurtuluyoruz, tabi 3 veya daha fazla şarkı varsa bu yöntem çok zahmetli oluyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri