müzik kategorisi (taktik)

• Kullanıcı kroto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
güzel taktık denemek lazım, muzık katagorısınde reklam sorunu oluyordu bır ara devam edıyor mu acaba

Ben burdan 5-10 saniyelik ses efekti indirmistim ozgun videomun uzerine ekledim. 2 gun sonra bu efektin size ait oldugunu 14 gun icinde kanitlayin dedi. Ben yinede dikkat edin derim.

Bu yaptığınız özgün falan değil özgün ne demek bir öğrenilmedi şu forumda.

Ayrıca artık 50-70k izlenemeyeceksiniz paylaştığınız için. :)

cıkan dj ler genelde izlenim almamıs önce bir aratın youtube da benzerleri mutlaka var 80 izlenimde kalmıs ugrasmaya degmez

cıkan dj ler genelde izlenim almamıs önce bir aratın youtube da benzerleri mutlaka var 80 izlenimde kalmıs ugrasmaya degmez

tek kategoride 500 veya 1000 video atin bakalim izlenim aliyor mu almiyor mu ;)
icinden 3-5 tanesi patlasa bu bize yeter :)

[MENTION=12446]dervegider[/MENTION] özgün derken neyi kasıt ettigimi yukarda açıkladım hocam 50 70 k izlenim gelmesede olur amaç paylaşmaktı
[MENTION=13115]bead83[/MENTION] ugraşıp ugraşmamak size kalmış ben sadece paylaştım

YT den böle bir uyarı yükleme esnasında

Yüklediğiniz dosya yalnızca ses içeriyor, video içermiyor. Ses parçanızı nasıl kolayca bir video dosyası türüne dönüştürebileceğinizi öğrenin.

YT den böle bir uyarı yükleme esnasında

Yüklediğiniz dosya yalnızca ses içeriyor, video içermiyor. Ses parçanızı nasıl kolayca bir video dosyası türüne dönüştürebileceğinizi öğrenin.

Sadece mp3 yüklediğin için bu uyarıyı alıyorsun.Video maker ile arkaplan ekleyip mp4 şeklinde müziği yüklemen lazım.

beyler dj trance house summer mix falanda adam akıllı tag yapan var mıdır 10'dan sonrası kalıyo bende :D

çok sağlam bi fikir. umarım senin ekmek kapın kapanmaz bunu paylaştığın için.

indrmek için program filan değil şarkının ismine tıklayın başka bir sayfaya geşcek download yazar tıkla anında inio :D

şarkıyı indirdin diyelim resimleride buldun attın , daha sonra bie eşleşen ve dünya geneli , yada en kötüsü telif gelmiyeceği garantisi olmayan kategoriler bunlar , bende böyle bir kanal vardı 9 şarkı falandı galiba hepsi eşleşen oldu.

şarkıyı indirdin diyelim resimleride buldun attın , daha sonra bie eşleşen ve dünya geneli , yada en kötüsü telif gelmiyeceği garantisi olmayan kategoriler bunlar , bende böyle bir kanal vardı 9 şarkı falandı galiba hepsi eşleşen oldu.

dedigim şekilde yaparsanız sorun olmaz püf noktası amatör parçaları bulmak
ve kesip düzenlemek den geçiyor o dediginiz anca buldugunuz parcanın albümü vs çıkarsa olur...

belki bir dj in şarkısını tuttururuz da hayatını kurtarırız :D şaka bi yana benim merak ettiğim bu gibi yanıltıcı içerik adsenseye zarar verebilir mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri