Muzik konunusunda Book yazmalımıyım

• Kullanıcı fanitter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

fanitter

Yasaklanmış
Arkadaşlar en çok para kazandığım MUZİK konusunda e-book yazmak istiyorum sizce alan olur mu tutma ihtimali var mı ?

İçinde olacaklar ;

• Youtube Kanalı Tasarlama.
  • Youtube Kanalına Organik Abone Kasma.
  • Çıkmamış Şarkıları Sızdırma.
  • İzlenme Oranlarını Arttırma.
  • Fake Muzik Kullanma.
  • Fake Muziklerde Telif Hakkı Engelleme.
  • En Doğru Şarkıcı Seçimi.

Bunlarda Benim İstatistikler ;

t66h6.jpg

t66hy.jpg

t66j8.jpg

Bence alan olur. Fiyatını abartmadığın sürece. Kazançlar çok iyiymiş yalnız.

bu kazancı sürekli olarak sağlıyor musunuz? yoksa resimde gösterdiğiniz gibi tek videoyu referans olarak gösterip de kitap çıkartmayı planlıyorsunuz?

bu kazancı sürekli olarak sağlıyor musunuz? yoksa resimde gösterdiğiniz gibi tek videoyu referans olarak gösterip de kitap çıkartmayı planlıyorsunuz?

Tabiki sürekli kazanıyorum zaten yukarda attığım para kazanma şablonunda her gün kazandığım görülüyor 14 videoda kazandığım para bu

Kesinlikle ben alırım ücret cazip olursa ve kitap kaliteli olursa

Müzik videoları paylaşıp reklam çıkartmak mümkün mü telif yemeden ?

Bu arada videolar neden halka açık değil de gizli resimde?

kardeş ne zamandan beridir müzikle uğraştın youtubeda sadece merak, baya bi zamanını almıştır bu bilgileri çözmek bu arada e-book çıkar alan baya olur.

Kesinlikle ben alırım ücret cazip olursa ve kitap kaliteli olursa

Müzik videoları paylaşıp reklam çıkartmak mümkün mü telif yemeden ?

Bu arada videolar neden halka açık değil de gizli resimde?

2 kere üst üste sahte telif attılar kanalı ve parayı güvene almak için mecburen gizledim parayı çeker çekmez yeni şarkılar atıp kazanmaya devam edicem inşallah

Tabiki sürekli kazanıyorum zaten yukarda attığım para kazanma şablonunda her gün kazandığım görülüyor 14 videoda kazandığım para bu

hergün kazandığınız görülüyor fakat tek videonun kazancı ile e-book satışı başlatmak hem sizin hem de karşı taraf için risk oluşturur.
şu 1 milyon izlenmeli videonun analytics görüntüsünü atabilir misin?

kardeş ne zamandan beridir müzikle uğraştın youtubeda sadece merak, baya bi zamanını almıştır bu bilgileri çözmek bu arada e-book çıkar alan baya olur.

aslında tesadüf eseri olan birşey öylesine fake muzik attım şarkı milyonlar dinlendi bende para kazanmaya başladım sonra 2 ayı bu işe ayırdım diyebilirim

---------- Mesaj saat 23:21:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:17:08 civarında gönderildi. ----------

hergün kazandığınız görülüyor fakat tek videonun kazancı ile e-book satışı başlatmak hem sizin hem de karşı taraf için risk oluşturur.
şu 1 milyon izlenmeli videonun analytics görüntüsünü atabilir misin?

Tek video kazancı değil diğer videolardanda kazanıyorum buyrun;

t676x.jpg

hocam valla müziklerden reklamla para kazanabilirsek ben alabiliRim. ;-)

hocam valla müziklerden reklamla para kazanabilirsek ben alabiliRim. ;-)

Hocam ben kazanıyorum bu birazda sizin düşünme tarzınızla alakalıdır iyi ve zekice düşünerek anlatımımdan sonra hareket ederseniz çok iyi paralar kazanabilirsiniz.

Yap hocam. yap. düşünme bile. bu rakamları görenler zaten alırlar direk :D bekliyoruz.

Yap hocam. yap. düşünme bile. bu rakamları görenler zaten alırlar direk :D bekliyoruz.

Hocam biraz üşengeçlikde var okullar falanda kaliteli birşeyler yazabilirsem çıkarıcam " Kısa kısa yazayımda alsınlar yapsınlar " tarzında değilde herkesin çok iyi yararlanabileceği şekilde yazmaya çalışıcam inşallah kısa sürede çıkarırım.

5tl ye satarsan şahsen alırım direk alırım ,biraz daha pahallı olursa düşünürüm sonra büyük ihtimal yine alırım :)

Amatör yabancı şarkı mı bunlar? tahminimce öyle ve çok iyi kazandırmış tebrik ederim. İyi düşünce..

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri