Müzik konusuna daha yeni mi uyanıyorsunuz?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
partnerli kanalında reklam koy niye kafa yoruyonki

geçin Dalganızı...

10 müzik birleştireceğim Kışın içinizi ısıtacağım...

beyler denemelerimizi yapıyoruz bulursak kişi başı 1.000 TL den E-Ansiklopedi satacağız

---------- Mesaj saat 03:01:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:55:57 civarında gönderildi. ----------

Birazdan şu cücükte reklam çıkaracağım izleyin :D

SOILWORK - Long Live The Misanthrope (Guitar Cover) - YouTube

1 şarkıda çıkardım beyler :D

şarkı güzelmiş bu arada

sildim şarkıyı

Deneme amacli , bir sarkiyi %5 yavaslatip,birkac resimle birlestirip youtube yukledim. :)

Para kazanma yeri aktif oldu. Bakalim sonuc ne olucak.

bendede şöyle bir durum var.

*Videolara izlenim alıyorum,
*reklamlarıda aktif ediyorum,
*ilk başta video içi reklamda çıkıyor

buraya kadar herşey normal. ama gel gelelim ertesigün bir bakıyorum video içinde reklam çıkmıyor :) buna bir çözüm bulabilirsem süper olacak.

Arkadaşlar bi denemem oldu :)
Karadayı dizisindeki Feride ile Mahir için özel klip hazırladım.

Müzik : Rihanna - Stay

Müzikde çok az oynamalar yaptım videoya uydurma için.
Video'da da işte Feride ile mahirin sahneleriyle bişey yapmaya çalıştım ve reklam çıktı.

Yani video music karıştırsak oluyor.Yani benim denememde oldu.Akşama bir daha deniyecem bakalım.

Arkadaşlar bi denemem oldu :)
Karadayı dizisindeki Feride ile Mahir için özel klip hazırladım.

Müzik : Rihanna - Stay

Müzikde çok az oynamalar yaptım videoya uydurma için.
Video'da da işte Feride ile mahirin sahneleriyle bişey yapmaya çalıştım ve reklam çıktı.

Yani video music karıştırsak oluyor.Yani benim denememde oldu.Akşama bir daha deniyecem bakalım.

koysanda görsek nasıl olur*

Borussia Dortmund - Olympique Marseille - Goal 3:0 Lewandowkis - Champions League - YouTube

Hızlandırınca sorun olmuyor :D

1.Reklam çıktığında eşleşen 3.tarafın kabul edilip edilmediğini nereden biliyorsunuz.
2.Eşleşen uyarısı çıkmadığı halde reklam çıktıysa ve bunun farkedilmesi durumunda para kazanmanızın kapatılacağını ve belki de adsensenizin uçmayacağından emin misiniz?
3.Siz MU-YAP'a bağlı bir sanatçının şarkısını yüklediğinizde MU-YAP'ın bu işin peşini bırakacağını mı sanıyorsunuz.(MP3 olması farketmez) Bakın abartmıyorum adamların sırf bu işlerle ilgilenmesi için çalıştığı onlarca avukat var.Siz bu şarkıları kullanıp para kazandığınızda MU-YAP o kazandığınız paranın kat kat fazlasını alır sizden mahkeme aracılığıyla ki VEVO'da bu iş daha ciddidir eminim.
4.Partner olup reklam çıkarttınız diyelim partner şirketlerinin en ufak bir telifte paranızı vermeme ihtimali olduğunu hepimiz biliyoruz.
5.Google'ın 1 Nisan'dan sonra yaptığı güncellemede ''Google ödediği parayı geri almak için dava açabilir'' gibi bir madde vardı.Bunu yabana atmayın koskoca VEVO,MU-YAP ''bu kişi bize ait şarkılarla para kazandı'' dediğinde Google bu iş peşini bırakmaz.
6.Bu olayda dizi film sitelerini örnek alın hiç birinin host,domain kaydı Türkiye'de kayıtlı değil (Türk dizilerini yükleyenler için geçerli) bunun nedenini araştırmanızı öneririm
7.MP3 yükleme işini bir kişi yaparsa belki bu farkedilmez ama bu işi geniş kitlelere yayıp herkesin aklına bu durumu getirirseniz bu zamana kadar bu işten para kazananlarda parasından olur binbir hevesle bu işe girenlerde.

Yani demek istediğim şu ki evet Youtube pastası büyük ama siz bu pastayı daraltmak için elinizden geleni yapıyorsunuz.Bir taktik bulduysanız kendiniz kullanın ne kadar iyi niyetle paylaşmış olsanız dahi bunun ilerlemesi herkes için zarar getirir.Herkesin aynı şeyleri paylaşması Youtube ve telif sahiplerini de ciddi yaptırımlara iter.

Yanlış anlamayın ne müzik yükleme işine girdim ne de bugüne kadar tek bir diziyi yükledim ayrıca söylediklerim konu sahibinin düşüncesiyle alakalı değildir genel olarak düşündüklerimi söyledim katılırsınız katılmazsınız ama yukarıda söylediğim ihtimallerin gerçekleşme ihtimali olan şeylerdir

Mantıklı şeyler söyledi valla Wetlipreci :)

1.Reklam çıktığında eşleşen 3.tarafın kabul edilip edilmediğini nereden biliyorsunuz.
2.Eşleşen uyarısı çıkmadığı halde reklam çıktıysa ve bunun farkedilmesi durumunda para kazanmanızın kapatılacağını ve belki de adsensenizin uçmayacağından emin misiniz?
3.Siz MU-YAP'a bağlı bir sanatçının şarkısını yüklediğinizde MU-YAP'ın bu işin peşini bırakacağını mı sanıyorsunuz.(MP3 olması farketmez) Bakın abartmıyorum adamların sırf bu işlerle ilgilenmesi için çalıştığı onlarca avukat var.Siz bu şarkıları kullanıp para kazandığınızda MU-YAP o kazandığınız paranın kat kat fazlasını alır sizden mahkeme aracılığıyla ki VEVO'da bu iş daha ciddidir eminim.
4.Partner olup reklam çıkarttınız diyelim partner şirketlerinin en ufak bir telifte paranızı vermeme ihtimali olduğunu hepimiz biliyoruz.
5.Google'ın 1 Nisan'dan sonra yaptığı güncellemede ''Google ödediği parayı geri almak için dava açabilir'' gibi bir madde vardı.Bunu yabana atmayın koskoca VEVO,MU-YAP ''bu kişi bize ait şarkılarla para kazandı'' dediğinde Google bu iş peşini bırakmaz.
6.Bu olayda dizi film sitelerini örnek alın hiç birinin host,domain kaydı Türkiye'de kayıtlı değil (Türk dizilerini yükleyenler için geçerli) bunun nedenini araştırmanızı öneririm
7.MP3 yükleme işini bir kişi yaparsa belki bu farkedilmez ama bu işi geniş kitlelere yayıp herkesin aklına bu durumu getirirseniz bu zamana kadar bu işten para kazananlarda parasından olur binbir hevesle bu işe girenlerde.

Yani demek istediğim şu ki evet Youtube pastası büyük ama siz bu pastayı daraltmak için elinizden geleni yapıyorsunuz.Bir taktik bulduysanız kendiniz kullanın ne kadar iyi niyetle paylaşmış olsanız dahi bunun ilerlemesi herkes için zarar getirir.Herkesin aynı şeyleri paylaşması Youtube ve telif sahiplerini de ciddi yaptırımlara iter.

Yanlış anlamayın ne müzik yükleme işine girdim ne de bugüne kadar tek bir diziyi yükledim ayrıca söylediklerim konu sahibinin düşüncesiyle alakalı değildir genel olarak düşündüklerimi söyledim katılırsınız katılmazsınız ama yukarıda söylediğim ihtimallerin gerçekleşme ihtimali olan şeylerdir

kesinlikle katılıyorum.. Eğer işe yarayan bir yöntem bulup bunu yaydığınız vakit, o işin sonu yakın ve yaptırımıda ağır olur, ayrıca şu saatden sonra müzik işi tehlikeli binlerce müzik kopyası youtubeda olduğunda google yavaştan adsense tasfiyesine başlayacaktır. Bence para kazanmak istiyorsanız biraz kendinize saklayın sonra neden kazanamıyorum diye konular açıp sitem ediyorsunuz. Hayırlı kazançlar

Hocam, hem video ile başlık farklı hem de muyap sanatçılarının şarkılarını atmak sanırım adsenseyi ateşe atmaktan başka bişey değil. Ben bu forumda kaç defa okudum muyapa bulaşmayın diye. Müzik kategorisi riskli bir kategori bence iyice önünü görmeden video atmamalı kanala derim.

fon müziği bulmada zorluk çeken arkadaşlara küçük bir bilgi vereyim.

Mesela sesli şiir veya slayt resimler hazırlayıp özgün video yapacaksınız. Arkaya fon müziği koyuyorsunuz diyelim. Eşleşen üçüncü taraf içeriği. ençok karşılaşılan sorun...

bunu şöyle bir yöntemle aşmanız mümkün (ben kullanıyorum uzun zamandır hiçbişeyde olmadı şimdiye kadar)

diyelim fon müziği al yazmalım

ALTTAKİ MÜZİĞİ FON MİZİĞİ YAPARSANIZ Eşleşen üçüncü taraf içeriği. ALIRSINIZ...("Cahit Berkay-Alyazmalım", ses kaydı yöneten:
Muyap )
Yedi Karanfil Al yazmalım - YouTube

BU MÜZİKTE AMATÖR BİR ARKADAŞIMIZIN YAPTIĞI GİTARLI AL YAZMALIM MÜZİĞİ BUNU FON MÜZİĞİ OLARAK KULLANIRSANIZ HİÇBİR SIKINTI OLMAZ ;)
SELVİ BOYLUM AL YAZMALIM (Türk filmi müziği) - YouTube

Buna benzer yöntemleri kullanabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri