Müzik paylaşanlar Dikkat

P
  • Kullanıcı pardon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
P

pardon

Guest
Müzik paylaşanlar Dikkat (Sahte Telifçiler İş Başında)

Müzik paylaşanlar dikkat. Telifçiler iş Başında İhtar atılmadık kanal bırakmadılar. Birileri Bunları durdursun. 3 milyonluk bir kanal. 1.5 milyonluk kanal, 2.4 milyonluk bir kanalı kirlettiler. Bunları durdurmazsak tamda 2014 yılının ID güncellemesine denk getirdiler.

üçüncü hesap gümlemiş

Aralarında şunların da bulunduğu hak talebinde bulunanlardan telif hakkı ihlaliyle ilgili birden çok üçüncü taraf bildirimi aldığımız için Kadir Bıyıklı adlı YouTube hesabını feshettik:

Kaan Arslan
Ebru Demirbilek
Mehmet Azralioglu

üçüncü hesap gümlemiş

Aralarında şunların da bulunduğu hak talebinde bulunanlardan telif hakkı ihlaliyle ilgili birden çok üçüncü taraf bildirimi aldığımız için Kadir Bıyıklı adlı YouTube hesabını feshettik:

Kaan Arslan
Ebru Demirbilek
Mehmet Azralioglu

Gümleyen hesaba karşı bildirim gönderirsek faydası olur mu, karşı bildirimde ne yazıyoruz inandırıcı olsun diye. Videomu tekrar yüklemiş demişler. Bu durumda karşı bildirime ne yazmamız lazım. Bana bir taslak verirseniz çok sevinirim.

---------- Mesaj saat 02:34:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:50:43 civarında gönderildi. ----------

Kanallarımı mecburen sildim. kanallar 6 aylık kanaldı. Birinde 800 abone vardı. Karşı bildirim gönderdim ama youtube en son karşı bildirim gnderdiğim için gnlük 50 k kanalımı feshetmişti. İnceledik ciddi ihlal gördük. Bir dahada youtubeye girme demişti.

Youtube nin telife karşı bu kadar duyarsız olmasının nedeni kopyala yapıştırı yoketmek. Kim kimin kanalını kapatıyor umrunda bile değil. İşin özü ortaya çıksın diye kim telif atsa kabul ediyor. Bakalım ne olacak bu durum.

Kardeşim başlık seçimin yanlış, milleti gaza getirme. karamsar mıdır nedir onun vidyoları var sadece onada müzik bile denmez zaten ;)

şimdi bi kanal gördüm.herif bildiğin benim kanalı olduğu gibi kopyalamış hep benim videolar :) başlıklar bile birebir aynı.kopyaladın bari bikaç tane kopyala komple sömürmüş :) o kadar uğraşıyom tv den kayıt düzenle falan.adam gelip hazıra konuyo.

şimdi bi kanal gördüm.herif bildiğin benim kanalı olduğu gibi kopyalamış hep benim videolar :) başlıklar bile birebir aynı.kopyaladın bari bikaç tane kopyala komple sömürmüş :) o kadar uğraşıyom tv den kayıt düzenle falan.adam gelip hazıra konuyo.

O zaman vidyoların üstüne kanalının linkini koycaksın :)

Kardeşim başlık seçimin yanlış, milleti gaza getirme. karamsar mıdır nedir onun vidyoları var sadece onada müzik bile denmez zaten ;)

Müzik denmez diyorsun ama 50 k lık kanallar patlattı. Kendi videolarını bahane edip büyük kananlları kapatıp hitleri kendilerine kaydırıyorlar.
Milleti gaza getirelim, yoksa bu sahteciler ile başa çıkılmaz.
Sahtecilerin kanallarını ifşa etmek gerekiyor.
Karamsar şair kanalım birileri tarafından hacklenmiş, hackleyenler telif atmış diyor. Ne alakaysa.

herkese atıyormuş ciddi kanalar kapattırmış. ban bulaşmadı şimdilik.
onun kanalını bulabildin mi

Yok bulamadım. Kanalı bile yok. Youtube nasıl kanalı olmayan birini ciddiye alıyor anlamadım. 3 kanalım 3 günde. Diğer 4 kanalımda birkaç günde kirlendi.
Adminler iki teliften sonra kanalları silin diyor. Kimisininde kanalı kapanıp tekrar açıyor. Bu konuda adminler bir fikir versin. Napalım. Her iki telif yiyen kanalımızı kaparsak elimizde kanal kalmayacak. Kapatalım mı?

İki telif yedi diye adsensesi banlanan veya tüm kanalları para kazanma devre dışı kalan var mı?
Yoksa boşuna korkmayalım. Tamam adminlerimiz haklısınız ama bizimde 500 kanalımız yok. en çok 10 kanalla güncell çalışıyoruz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri