Müzikten kazanın!

• Kullanıcı M.A.A
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları

M.A.A

Mehmet Λkif Λkıncı
MAA%2B%25282%2529.png

Son düzenleme:
Emeğine sağlık.

---------- Mesaj saat 17:57:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:56:23 civarında gönderildi. ----------

Ayrıca nereye gidiyorsun :)

hep zenci şarkıları olduğundan dolayımı acaba hiç beyaz yok ? :)

Paylaşım konusu olduğu için herhangi bir uyarıda bulunmuyorum fakat konu açarken kategori seçimine özen gösterelim. Paylaşımınız için teşekkürler.

Bu adamin saglam takipcisi vara benziyor. Uyelik tarihi ve abone sayisi gizli ama en cok izlenen videolarina bakinca, 1 yil onceden milyonluk izlenme alan bir suru videosu cikiyor.

Emeğine sağlık.

---------- Mesaj saat 17:57:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:56:23 civarında gönderildi. ----------

Ayrıca nereye gidiyorsun :)

Hocam yt den tüm çabalarıma rağmen kazanmadım. Artık boşa kürek çekiyorum, Şu ana kadar ki kazan. 0,50 tl. Bırakma kararı aldım.

* Arkadaşlar genel bakın konuya, etiketlere bakın açıklamalara bakın ..

Video içinde ileri geri tuşları videolar arasında geçiş için güzel olabilir.

örnek:

Hocam yt den tüm çabalarıma rağmen kazanmadım. Artık boşa kürek çekiyorum, Şu ana kadar ki kazan. 0,50 tl. Bırakma kararı aldım.

* Arkadaşlar genel bakın konuya, etiketlere bakın açıklamalara bakın ..

Video içinde ileri geri tuşları videolar arasında geçiş için güzel olabilir.

örnek:

Hocam belkide böyle telifli işler peşinde koştuğun için kazanamıyorsun.Sana tavsiyem adsense'inde vardır hem.5 kanal açıp genel kategorilerde günlük 5 er video atıp 2 ay bak.Kazancında artış olmaz ise bırakmandır.

farklı kategorilere yönelin hocam adam akıllı araştırırsanız kazanırsınız bence pes etmeyin
o kadar zor bir şey değil youtube tan kazanmak

Hocam belkide böyle telifli işler peşinde koştuğun için kazanamıyorsun.Sana tavsiyem adsense'inde vardır hem.5 kanal açıp genel kategorilerde günlük 5 er video atıp 2 ay bak.Kazancında artış olmaz ise bırakmandır.

farklı kategorilere yönelin hocam adam akıllı araştırırsanız kazanırsınız bence pes etmeyin
o kadar zor bir şey değil youtube tan kazanmak

Arkadaşlar beni boş verin :D ben soktum kafama gitmeyi :)

Siz kazanın bak bunu deneyin güzel kazandırır diye düşünüyorum. Ben denedim olmadı ama zaten ne yapsam olmuyor :D siz yapın muhakkak olacaktır :)

Müzik konusunda fikirleri olan var mı ? Yardımcı olun birbirinize arkadaşlar.

Aynı tarzda benim çalışmam oldu ama sonu hüsran. İlk 1 hafta para kazanma açıktı, sonra hepsine birden (20-25) videoma eşleşen geldi.

siz bilirsiniz ama ben pes etme noktasına çok geldim ama etmedim kazanan adamlar nasıl kazanıyor dedim sürekli uykusuz kaldım hocam.Dünkü konuyu okuduktan sonra hırsımı iki ye katladım neden günlük 100-200 kazanmayım yeni araştırmalara başladım.Birşeylerden feragat etmeden olmuyor bu melet.Allah herkese daha çok kazandırsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri