My Paying Ads Paypal Garantisiyle Yatırım

dansastas

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu tarz sistemlerle çalışıyorum bu sisteme yeni girdim ve aylardır düzenli ödeme yapan aktif bir sistem sizlerede tanıtma gereği duydum an itibari ile 60 $ yatırım yaptım

Paketleri add funds bölümünden para ekleyerek finance purchase share sekmesinden satın alabilirsiniz

üyelik şifrenizde rakam ve nokta virgül tarzı birşey olmalı 8 karakterli bazı arkadaşlar üye olamıyormuş bu yüzden

maxresdefault.jpg

Öncelikle 10 adet paket var sistemde

AdPack- Plan 1: $1 share maturing at $1.20 (120% ROI)
AdPack- Plan 2: $3 share maturing at $3.60 (120% ROI)
AdPack- Plan 3: $5 share maturing at $6.00 (120% ROI)
AdPack- Plan 4: $7 share maturing at $8.40 (120% ROI)
AdPack- Plan 5: $10 share maturing at $12.00 (120% ROI)
AdPack- Plan 6: $15 share maturing at $19.50 (130% ROI)
AdPack- Plan 7: $20 share maturing at $27.00 (135% ROI)
AdPack- Plan 8: $30 share maturing at $40.50 (135% ROI)
AdPack- Plan 9: $40 share maturing at $56.00 (140% ROI)
AdPack- Plan 10: $50 share maturing at $75.00 (150% ROI)

örnek olarak ad pack plan 1 den 1 dolarlık paket aldığınızda size dönüşü 1 dolar 20 cent oluyor ikinci plana geçmek için 1. paketi yani leveli tamamlamak için 100 paket alınması lazım 2. seviyeye ulaştığınız zaman sistem zaten içeride döndüğü için hem para çekimi hem alımı yapıyorsunuz kar oranı artıyor

Site açılış tarihi : 30 Mart 2015
Toplam yapılan ödeme : $1336264.74
Canlı yapılan ödemelere buradan bakabilirsiniz : Recent Payouts
Ayrıca sistemde paket alınca reklam kredisi veriyor ücretsiz sitenizi vs tanıtabilirsiniz.saatinizi belirleyip günde 10 surf yapmanız gerekiyor 2 dakikanızı almıyor bu.

Örnek Kanıtlar eski tarihli google görsellerdende bakabilirsiniz

My-Paying-Ads-Payment-Proof.png

Ödeme işlemcileri : Payza | Paypal | STP | PerfectMoney
Minimum ödeme : $ 5

Site uzun ömürlü görünüyor nettende araştırabilirsiniz bolca ödeme kanıtı mevcuttur.

her türlü yardım destek için skype : dansastastr

Paypal Verified şirket Paypal tarafından kayıtlıdır

ilk ödemem

ikinci ödemem

üç nolu ödemem

dört nolu

5 nolu

6 nolu

7 nolu

8 nolu

toplam paket değeri 260 $ 31 ekim 2015

an itibariyle ödeme kanıtı eklememe kararı aldım gerek forumun ilgisizliği gerek alaycı tavırlar.

aldığım ödemeleri ve paketlerin ualştığı değeri arada bir foruma girip yazı olarak yazacağım

ekstra ulaşmak isteyen olursa

Kayıt için : https://www.mypayingads.com/index.php?ref=41490

Refsiz : https://www.mypayingads.com/index.php?

reften üye olanlara teşekkür ederim bol kazançlar

Son düzenleme:
Arkadaşlar bannersbroaker bile battı gitti aman dikkat böyle sistemlere yatırım yaparken para gitti gözüyle yatırıcaksınız. Kısaca sizin paranızı forex, borsa gibi sistemlerde değerlendiriyorlar işler yolunda gittiği sürece ödemeleri alırsınız baktılar ne zaman işler ters gidiyor paket fiyatlarını düşürür biraz daha vurgun yapar yada düşürmeden direk kaçar giderler. 10 yıldır web sektöründeyim 100lerce buna benzer olay gördüm, yaşadım.

Ben anlamadım ne zaman dönüyor ne şartla dönüyor

sorunuzu anlayamadım

Arkadaşlar bannersbroaker bile battı gitti aman dikkat böyle sistemlere yatırım yaparken para gitti gözüyle yatırıcaksınız. Kısaca sizin paranızı forex, borsa gibi sistemlerde değerlendiriyorlar işler yolunda gittiği sürece ödemeleri alırsınız baktılar ne zaman işler ters gidiyor paket fiyatlarını düşürür biraz daha vurgun yapar yada düşürmeden direk kaçar giderler. 10 yıldır web sektöründeyim 100lerce buna benzer olay gördüm, yaşadım.

bende yıllardır bu tarz sistemlerin içerisindeyim hocam tabikide risk almadan bir yere varılmaz herkes üzülmeyeceği rakamlarla girmeli bu tarz bir çok siteden kazanç sağlıyorum bu sistem uzun süredir var diye tanıtma gereği duydum paypal dispute şansı var velevki dispute aleyhinize sonuçlandı bankaya itiraz dilekçesi verilir para yine alınır her türlü yol var artık öyle dolandırmak kolay değil paypal aracılığıyla bir çok kişide bu şekilde aldı hep olumsuz bakmayalım ben yatırdım sonuçları buradan yansıtıcam zaten

kesinlikle girmenizi önermiyorum bu tarz sistemlere...sonuç hüsran olur üzülürsünüz...iyi forumlar

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu tarz sistemlerle çalışıyorum bu sisteme yeni girdim ve aylardır düzenli ödeme yapan aktif bir sistem sizlerede tanıtma gereği duydum an itibari ile 60 $ yatırım yaptım

Paketleri add funds bölümünden para ekleyerek finance purchase share sekmesinden satın alabilirsiniz

üyelik şifrenizde rakam ve nokta virgül tarzı birşey olmalı 8 karakterli bazı arkadaşlar üye olamıyormuş bu yüzden

maxresdefault.jpg

Öncelikle 10 adet paket var sistemde

AdPack- Plan 1: $1 share maturing at $1.20 (120% ROI)
AdPack- Plan 2: $3 share maturing at $3.60 (120% ROI)
AdPack- Plan 3: $5 share maturing at $6.00 (120% ROI)
AdPack- Plan 4: $7 share maturing at $8.40 (120% ROI)
AdPack- Plan 5: $10 share maturing at $12.00 (120% ROI)
AdPack- Plan 6: $15 share maturing at $19.50 (130% ROI)
AdPack- Plan 7: $20 share maturing at $27.00 (135% ROI)
AdPack- Plan 8: $30 share maturing at $40.50 (135% ROI)
AdPack- Plan 9: $40 share maturing at $56.00 (140% ROI)
AdPack- Plan 10: $50 share maturing at $75.00 (150% ROI)

örnek olarak ad pack plan 1 den 1 dolarlık paket aldığınızda size dönüşü 1 dolar 20 cent oluyor ikinci plana geçmek için 1. paketi yani leveli tamamlamak için 100 paket alınması lazım 2. seviyeye ulaştığınız zaman sistem zaten içeride döndüğü için hem para çekimi hem alımı yapıyorsunuz kar oranı artıyor

Site açılış tarihi : 30 Mart 2015
Toplam yapılan ödeme : $1336264.74
Canlı yapılan ödemelere buradan bakabilirsiniz : Recent Payouts
Ayrıca sistemde paket alınca reklam kredisi veriyor ücretsiz sitenizi vs tanıtabilirsiniz.saatinizi belirleyip günde 10 surf yapmanız gerekiyor 2 dakikanızı almıyor bu.

Örnek Kanıtlar eski tarihli google görsellerdende bakabilirsiniz

My-Paying-Ads-Payment-Proof.png

Ödeme işlemcileri : Payza | Paypal | STP | PerfectMoney
Minimum ödeme : $ 5

Site uzun ömürlü görünüyor nettende araştırabilirsiniz bolca ödeme kanıtı mevcuttur.

her türlü yardım destek için skype : dansastastr

Paypal Verified şirket

ayrıca yatırım oranı yükselten üyelere yatırım komisyonlarının bir kısmını geri ödeyerek destek sağlayacağım

Kayıt için : https://www.mypayingads.com/index.php?ref=41490

Refsiz : https://www.mypayingads.com/index.php?

reften üye olanlara teşekkür ederim bol kazançlar
En son senin actigin bi konuda boyle bi siteye senin yorumlarina guvenip para yatirmistim haftasina yalan olmuştu.

En son senin actigin bi konuda boyle bi siteye senin yorumlarina guvenip para yatirmistim haftasina yalan olmuştu.

doğru evet o sistem batmıştı riskini belirtmiştim bir çok kişi ana parayı çıkardı son girenlerde böyle bir sorun oldu parası yananların geri aldık hep paypal dispute banka dilekçesiyle neden ulaşmadınız ?

bu tarz sitelere ilk girenler karlı çıkar. sonrakiler batar. eğer site yeni açıldı ise denenebilir. diğer türlüsü çok risk içerir. içerideki para dönmeyecek düzeye geldiği an site batar. bunu göze alarak yatırım yaparsanız üzülmemiş olursunuz.

fikir değil o kardeşim deneyim onun adı...

eyvallahta ne yapmak istiyorsunuz yani riskli olmayan bir sistem gösterin o zaman her sistem risklidir önemli olan strateji izlemek benim batıpta paramı geri alamadığım hiç bir sistem yok yeterki paypal olsun alamayan arkadaşlarda buyursun gelsin yardımcı olucam hangi sistem olursa olsun anladım konuyu baltalıyorsunda fazla uzatıyorsunuz.Yapma yatırım geç tamam insanlarıda uyar eyvallah ama böyle artist gibi cevaplar bırakmayın.

---------- Spam Engelliyici 04:37 ---------- Önceki Mesaj 04:36 ----------

bu tarz sitelere ilk girenler karlı çıkar. sonrakiler batar. eğer site yeni açıldı ise denenebilir. diğer türlüsü çok risk içerir. içerideki para dönmeyecek düzeye geldiği an site batar. bunu göze alarak yatırım yaparsanız üzülmemiş olursunuz.

tavsiyeniz için teşekkürler hocam moneymakergroupta uzun yıllar beraber çalıştığım yabancı arkadaşların tavsiyesi üzerine girdim bende sisteme herkese bol kazançlar

doğru evet o sistem batmıştı riskini belirtmiştim bir çok kişi ana parayı çıkardı son girenlerde böyle bir sorun oldu parası yananların geri aldık hep paypal dispute banka dilekçesiyle neden ulaşmadınız ?
Detaylari hatirlamiyorum dispute falan yapilmiyordu ama eski konunda bi ark. paranin neden alinamiyacagini kisaca ozetlemisti mobildeyim link veremiyorum.

Detaylari hatirlamiyorum dispute falan yapilmiyordu ama eski konunda bi ark. paranin neden alinamiyacagini kisaca ozetlemisti mobildeyim link veremiyorum.

Anladım skypela iletişime geçtiğim bütün arkadaşların geri aldık banka itiraz dilekçesiyle paypal reddetse bile harcama itirazı vermek yeterli

ben herhangi bir artizlik yapmadım insan gibi yazdım AMA burda birileri zarar görecekse gerekirse artizlikte yaparım konu da baltalarım... en tanınmış siteler bile battı çok fazla insan dolandırdılar payzanın revaçta olduğu zamanlar herkes dispute a güveniyordu dispute yapıp parasını alamayanların da çok ağladığını gördük güzel kardeşim...

DOLANDIRDIKLARI İNSANLARDAN sonra bu sitelerin popülerliği çoktan bitti...

ben herhangi bir artizlik yapmadım insan gibi yazdım AMA burda birileri zarar görecekse gerekirse artizlikte yaparım konu da baltalarım... en tanınmış siteler bile battı çok fazla insan dolandırdılar payzanın revaçta olduğu zamanlar herkes dispute a güveniyordu dispute yapıp parasını alamayanların da çok ağladığını gördük güzel kardeşim...

DOLANDIRDIKLARI İNSANLARDAN sonra bu sitelerin popülerliği çoktan bitti...

zaten skypedan ekleyen bir çok kişi oldu onlarıda risk konusunda uyardım ben yollarıda sundum fikrini söyleyebilirsin eyvallah ama sürekli konularımı baltalamak haddine değil evet tanınmış sitelerde battı ama hepimiz ekmeğimizin peşindeyiz sisteme güvenme sebebim %70 e % 30 çalışıyor örneğin 10 dolar bıraktıysa o gün sana 7 dolarıyla tekrar paket alıyorsun 3 dolar çekim hesabına düşüyor böylelikle yönetici için zaman olmuş oluyor yüksek riskten düşüyor ve senin içinde aylık sabit bir kazanç oluşuyor dispute yapıp para alamayan hangi sistemden olursa olsun bana ulaşsın alalım 2 3 ayda sonuçlanıyor 45 gün geçmemiş olması gerekiyor gelsin alalım parasını herkesin önünde

saadet zinciridir siz para verirsiniz bir kişi kazanır diğerleri sürünür vazgeçer para onlarda kalır hiç bir şeyin garantisi yok uğraşmayın bence

saadet zinciridir siz para verirsiniz bir kişi kazanır diğerleri sürünür vazgeçer para onlarda kalır hiç bir şeyin garantisi yok uğraşmayın bence

saadet zinciri sistemi değil hocam tabiki hiçbirşeyin garantisi yok bankaya yatırılan faizin bile garantisi bi yere kadar devlet sınırında iflas bayrağını çektiğinde o bile riske giriyor risk almadan birşey olmaz ticarette böyledir değerli yorumunuz için teşekkürler saygılarımla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri