Myİyo ile anket çözerek para kazan

silentspy

Kayıtlı Üye
Myİyo Nedir? Nasıl Para Kazanırım?

İnternetten online olarak anket doldurarak para kazanmanıza olanak tanıyan bir araştırma firmasıdır. Günümüzün kuşkusuz en iyi anket siteleri arasında yerini alıyor. Myiyo kayıt işlemlerinizi tamamladıktan sonra bilgilerinizi eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurun. Sistem bilgilerinizi göz önünde bulundurarak size uygun anketleri gönderecektir.

Myiyo ile kazandığınız puanlar 20.000 puana ulaştığında ise çekim talimatı verebilirsiniz. 20.000 puan yaklaşık 100₺ Türk parasına tekabül etmektedir. Peki Myiyo ile nasıl puan kazanırsınız?

Myiyo İle Ne Kadar Para Kazanırım?

Elbette en fazla dikkatinizi çekecek nokta Myiyo ile ne kadar kazanırım sorusudur. Myiyo ile ne kadar kazanacağınızı kendiniz belirlersiniz. Birkaç ay boyunca üzerine çok fazla düşmediğimiz halde çok güzel gelirler elde ettik. Myiyo puan sistemi üzerinden sizlere kazanç sağlamaktadır.

Arkadaşlarınızı Davet Ederek Puan Kazanın : Davet ettiğiniz arkadaşlarınız sisteme üye olup ilk anketi çözdüklerinde 500’er puan kazanırsınız. Yani siz hiç anket çözmeden sadece anket çözecek 40 kişiyi sisteme dahil ettiğinizde 20.000 puan dolmuş oluyor. 100₺ civarı para kazanırsınız. Sizlere gönderilen anketler ile bu rakamı arttırabilirsiniz. Ayrıca davetinizle katılıp anket çözenlerden de para kazanabilirsiniz. Myiyo anket sitesi ile sıkı çalışıp ayda 3000₺ üzeri para kazanan üyeler var.

Myiyo Anket Çözerek Para Kazanabilirsiniz : Üyeliğinizi tamamladıktan hemen sonra profil bilgilerinizi eksiksiz ve doğru girin. Girdiğiniz bilgilerle puan kazanmaya başlayacaksınız (500Puan). E-posta adresinizi de doğrulayarak 100 Puan kazanırsınız. İlk anketinizi doldurarak 1.000 Puanı alırsınız. Yani sisteme başladığınız gibi 1600 puan anında hesabınıza geçer.

Myiyo Güvenilir mi?

Günümüzün en önemli olgularından birisi elbette güven analizidir. Myiyo güvenilir mi sorusuna net bir şekilde evet diyebiliriz. 12 yılı deviren şirket Esomar ve veri güvenliğini BVM üyeliği ile gösteriyor. Dünyanın birçok yerine ödeme yapan firma bugüne dek kimsenin güvenini yitirecek bir durumda bulunmadı. Myiyo ödeme sorunu yaşamayacağınız ender bulunan anket sitelerinden birisidir. Gözünüz arkada kalmadan gönül rahatlığı ile sisteme dahil olabilir, insanları davet edebilirsiniz.

Ödeme kanıtları :

7-Myiyo-Ödeme-25.04.2018-97.98tl.jpg

5-Myiyo-Ödeme-16.01.2018-97.69tl.jpg

1-Myiyo-Ödeme-23.08.2017-123.72tl.jpg

(içerik alıntıdır, yine de emeğe saygı için referansımdan üye olursanız çok sevinirim.)

Referanslı link için buraya tıklayınız.

Referanssız link.

Bende yıllardır kullanıyorum aklıma konu açmak gelmemiş :D
tebrikler hızlısın :D

anketi doldurduktan sonra ya bu ankete uymuyorsun yada daha önce çözdün diye puanı eklemedi . daha kafadan kaybettiler.

Özen göstererek yapılması gerekiyor hocam. Ben öyle yapıyorum.

hocam kesinlikle sallama iş yapmadım 15 20 dk profil doldurdum nakliye ile işim ol adığını profilde bildirdiiğim halde bana nakliye anketi çözdürüp bu seni bağlamıyor dediler. anladığım ilk izlenim olarak bu sitenin sahtekarlığıda bu.

600 Puan
(4,22 TL)
Profili doldurduktan sonra ne para anket geliyor nede mail :D
Bence bu sitelerin mantığı şu şekilde işliyor, Bunlar dünya üzerinde her ülkede anket yaparak para harcama yerine İnternetten açtıkları sayfalardan insanlara para kazanma vaadinde bulunuyorlar, Türkiye'den 100k insan üye olsa, insanlar daha fazla kazanmak için 100k insan refli üye getirecek, diğer insanlarda bu şekilde anketlere devam edecek ve açmış olduğunuz hesaplar refli gelen üyeler sayesinde para dolacak. Yoksa ben anket çözerek para veren veya anketten sonra 2. anketi yollayan site görmedim denk gelmedi.
Edit
Anlayacağınız 20000 Puan yap paranı vereyim diyorlar, ama size o puanı yaptırmıyorlar :D Bol kazançlar.

hocam kesinlikle sallama iş yapmadım 15 20 dk profil doldurdum nakliye ile işim ol adığını profilde bildirdiiğim halde bana nakliye anketi çözdürüp bu seni bağlamıyor dediler. anladığım ilk izlenim olarak bu sitenin sahtekarlığıda bu.

parayı yatırıyor olabilirlerde dediğin şeyden dolayı bende çıktım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri