Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam anlamadım ben kanal için işe yarıyormu bu yoksa sadece websitemi
tam anlayamadım ama 1 hit de değil hocam tabiki1000 desek neyse
![]()
ya o lafın gelişiydi mantık bu yani, o anda binlerce kişide açık olan program sayesinde onlarca hit geliyoruzun süredir piyasada olduğun için de en güvenilir kişisin bence bu konuda hayırlı satışlar
![]()
Ip kaynağını açıklayabilirmisin? Proxy mi? yoksa programı kullananlardan Hit değişimi mi ?
Program çin programının düzenlenmişi aksini iddaa edemez arkadaş ipleri sayyac.com üzerinden kontrol ettiğimiz taktirde tek ipden geliyor. Ve buda ha kendi bilgisayarınızdan defalarca aratıp tıklamışsınız ha program tıklamış bir önemi yok yani.
Kfc kendi sosunun formülünü açıklıyormu hocam. Aynı olay ipleri nerden aldığımı söylersem herkes bir hit programı yapabilir.
Kfc kendi sosunun formülünü açıklıyormu hocam. Aynı olay ipleri nerden aldığımı söylersem herkes bir hit programı yapabilir.
bilmediğim bir kiçi aktan gelen hit hem beni sıkıntıya sokar hem sizi.
---------- Spam Engelliyici 18:15 ---------- Önceki Mesaj 18:12 ----------
sanırım program jinglingi çalıştırıyor ve ayarlarmalarını yapıyor.Kullanmadan bilemeyeceğim fakat jinglingin özelliklerinin aynısı sizin botta var.Bedavası varken neden sizin botu kullanalım hocam açıklama yaparmısınız
KFC ile ne alakası var bunun? trafik kaynağı hit değişimi, yada proxy demekle kaynak kodu vermiş olmuyorsun. Madem o kadar iddalı bir iş çıkarıyorsun ortaya. Trafik kaynağını neden gizli tutuyorsun?
Ayrıca herkes Kaynak kodu editleyerek, türkçeleştirerek program yazabilir, temel düzeyde programcılık bilgisi olması yeterlidir.
Bu açıklaman hiç güvenilir değil...
konumdada yazdığı gibi izlenim kasmıyor. kasarsa zararlı saten. ama halen baltalayanlar var. ürün hakkında bilgisi olamyan hiç birşey yazmasın kullananlar yazabilir buyrun yazın, beni tanıyan tanır, türkiyenin en büyük forumunda en çok satılan programdan bahsediyoruz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.