N11 indirim kuponu

sontorun

Yasaklanmış
Arkadaşlar bende 3 adet 11 TL lik kupon var elektronikte işe yaramıyor sadece ben bu hacioglu çiğköfteden alacagım kullanabilirmiyim ?

100 tl lik alışverişte 11 tl indirim var diye biliyorum hocam.

sepete ekle kod çıkarsa kullanırsın ama limiti vardır 50tl de 100tl de gibi

nerede kullanabilirsin diyorsa orada kullanabilirsin hocam.alışveriş sırasında sadece kupon kodu soruyorsa (daha önce kullandım ama hatırlamıyorum şuan kuponun nasıl kullanıldıgını :))
3kg Çiğ Köfte (etsiz Çiğköfte)+sos+20lavaş 22484282 - n11.com şunun için 4tl lik kupon var bende.2 gün önce aldım bundan yine ama kuponu,ödeme yaptıkdan sonra farkettim :D

nerede kullanabilirsin diyorsa orada kullanabilirsin hocam.alışveriş sırasında sadece kupon kodu soruyorsa (daha önce kullandım ama hatırlamıyorum şuan kuponun nasıl kullanıldıgını :))
3kg Çiğ Köfte (etsiz Çiğköfte)+sos+20lavaş 22484282 - n11.com şunun için 4tl lik kupon var bende.2 gün önce aldım bundan yine ama kuponu,ödeme yaptıkdan sonra farkettim :D
Ya varya :D:D nerden gördüm yazdığını gece gece bilmiyorum nerden bulcam bu saatte çiğ köfteciyi şimdi hadi bakalım :(

Hocam linkteki çiğköfteyi önerir misiniz? Yorumlara baktım da herkes çok övmüş merak ettim denemek istiyorum :)

n11'in puan sistemi tamamen şov amaçlıl zaten.Puan kazanıyorsun yok şu alanlarda kullanabilirisin yok 1000 tl'lik alışverişte.He birde 2 3 ay kullanmassan puanlar siliniyor :D

Hocam linkteki çiğköfteyi önerir misiniz? Yorumlara baktım da herkes çok övmüş merak ettim denemek istiyorum :)

son 1 yıldır sürekli alıyorum hocam,konunun ilk mesajındakini denemedim ama bunun tadı gayet güzel.sürekli alıyorum 3er 5er kg :)

---------- Spam Engelliyici 03:22 ---------- Önceki Mesaj 03:20 ----------

Ya varya :D:D nerden gördüm yazdığını gece gece bilmiyorum nerden bulcam bu saatte çiğ köfteciyi şimdi hadi bakalım :(

benim gibi yap hocam;al 3er 5er kg artık ne kadar alıyorsan.yedigini ye yemedigini at buzluga ne zaman canın çekerse çıkar ye :p 2ay sonrada yenebiliyor buzlukda bekletirsen.

son 1 yıldır sürekli alıyorum hocam,konunun ilk mesajındakini denemedim ama bunun tadı gayet güzel.sürekli alıyorum 3er 5er kg :)

---------- Spam Engelliyici 03:22 ---------- Önceki Mesaj 03:20 ----------

benim gibi yap hocam;al 3er 5er kg artık ne kadar alıyorsan.yedigini ye yemedigini at buzluga ne zaman canın çekerse çıkar ye :p 2ay sonrada yenebiliyor buzlukda bekletirsen.

öyle yapıyorum en iyisi alayım bi 3 kg daha :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri