Nacizane Hikayem...

ahh hocam ah :) bi ara üşenmezsem ben de anlatıcam dertleşicem burda.
şimdilik blog demişken şu blog işini biri öğretebilir mi diye sormak istedim. link, ipucu ne olursa.

Yazını okudum hocam. Allah sağlık ve huzur versin herşey bir şekilde yerine gelir.

Ben adsense işine 2006-2007 yılarında başladım. Youtubeye de ilk çıktığı zamanlardan bu yana video ekler para kazanırım. 6 yıl kadar kıbrısta çalıştım, youtube işini arkadaşların dediği gibi ek iş olarak yapıyordum. Bende milletin dediğinin tam tersini dicem KEŞKE İŞİ GÜCÜ BIRAKIP BU İŞE YÖNELSEYDİM. hem iş yoğunluğu (otelde çalışıyordum) hem gün içi yorgunlutktan pek ilgilenemedim. Ama yeri geldi günde 3 saat anca uyudum yeri geldi uykusuz yorgun işe gittim, Allaha şükür hayatımda kazanamıyacağım parayı kazandım. Dedim yeter artık, memlekete kesin dönüş yaptım güzel bir yurtdışı tatili yapayım üstümdeki yorgunluğu atayım dedim sonra iş başı yaparım evede güzel bir ofis kurmuştum. Tam işler güzel gidecek derken bu olaylar patlak verdi adsensem banlandı vs... Haa pişmanmıyın hiç pişman değilim benim tek avantajım varsa kimseye borcum harcım yok başımı sokacak bir evim var şükür. Birgün biteceğini biliyordum, internete yabancı biri değilim çünkü. Ama bitmedi zorlasada benim için bitmedi.

Şuan ki bilgim ve imkanım 2013-1014 yılında olacaktı ya emlak zenginiydim yada fabrika işletiyor olurdum, ama Dediğim gibi Allah sağlık ve huzur versin herşey birşekilde yerine gelir.

Aynen hocam en iyisini yapmışsın yine otele gidip özgeçmişini anlatıp başlarsın ama böyle fıtçrsatlar bi kere kapımızı çalıyor..

http://io.slitherio.co - Mobil imza

---------- Spam Engelliyici 20:18 ---------- Önceki Mesaj 20:17 ----------

Allah size kızınla mutlu, huzurlu günler nasip etsin. Kafana takma böyle şeyleri şuan sahip olduğun bilgi ve birikimin internet ortamında daha bir çok gelir kapısını keşfetmeye yetecektir. Ama sen kızın için sabit bir işe gir işten geldiği vakitlerde de böyle işlerle uğraşırsın.

İyi dileklerin için sağol hocam inşallah herşey yoluna girecektir...

---------- Spam Engelliyici 20:20 ---------- Önceki Mesaj 20:18 ----------

ahh hocam ah :) bi ara üşenmezsem ben de anlatıcam dertleşicem burda.
şimdilik blog demişken şu blog işini biri öğretebilir mi diye sormak istedim. link, ipucu ne olursa.

[MENTION=44001]actionScript[/MENTION] konularından başka kaynak yok

Bana bu işleri öğreten eleman bana tek şart koşmuştu allah razı olsun kendisinden demişti ki abi ne kazanırsan kazan işini asla bırakmayacaksın.

Bu sektörün hiçbir zaman garantisi olmamıştır ha bugün ha yarın illa bi çapan oglu çıkar. Kazansak da kaybetsekde hepsi nasip Allah boğazımızda geçecek her bir lokma için bir hesabı var. Önemli olan yılmadan yıkılmadan yola devam edebilmek. Allah herkesin gönlüne göre versin

YouTube ye tekrar başlamama yardımcı olabilecek biri varmı :)

Bu tur konular cok acan oluyor.ben sunu merak ediyorum. Niye herkes yt den umut bekliyor ki.yani dunyada herkes yt ile gecinmiyor ki.disarda çalışmak cok mu zor her ay sabit maasin olur kalan zamaninla yt ile ugrasirsin.ben fabrikada çalışıyorum. O zamn bnde isi birakayim yt ye umut baglayayim.spam calisanlar icin genel söylüyorum. Ve gecindirmek zorunda oldugun ailen var

Bu tur konular cok acan oluyor.ben sunu merak ediyorum. Niye herkes yt den umut bekliyor ki.yani dunyada herkes yt ile gecinmiyor ki.disarda çalışmak cok mu zor her ay sabit maasin olur kalan zamaninla yt ile ugrasirsin.ben fabrikada çalışıyorum. O zamn bnde isi birakayim yt ye umut baglayayim.spam calisanlar icin genel söylüyorum. Ve gecindirmek zorunda oldugun ailen var

evet öyle ama bu yt ilettinin parasını bi kez yedinmi o kadar tatlı geliyorki bi daha başka bi iş yapmak istemiyorsun...

bi yerde çalışıyorsun günde ortalama 30 lira kazanıyorsun sonra bakıyorsun millet adsense ödemeleri konusunda 5 hane 4 hane ödeme alındı yazıyor tüm hevesin kaçıyor işten soğuyosun kendini aptal gibi hissediyorsun :)

evet öyle ama bu yt ilettinin parasını bi kez yedinmi o kadar tatlı geliyorki bi daha başka bi iş yapmak istemiyorsun...

bi yerde çalışıyorsun günde ortalama 30 lira kazanıyorsun sonra bakıyorsun millet adsense ödemeleri konusunda 5 hane 4 hane ödeme alındı yazıyor tüm hevesin kaçıyor işten soğuyosun kendini aptal gibi hissediyorsun :)
O isi bilenler hocam :)

Yt'yi yap aynı zamanda bir normal işi de yap. Emin ol o akşam kalan zamanında da kazanırsın. Sabit bir gelirin de olur.

Ben öğrenciyim tuzum kuru mesela. Bana 100-200 gelse de kar, birkaç bin gelse de kar benim için. Ama hayatını kendi başına idame ettirecek, aile geçindirecek bir kişi için o 100-200 kazandığı ay külliyen zarardır. O yüzden sabit bir işin olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri