Namaz bozdurmaya kararlı kedi :D

Dışandan gelen gülmeye bayılıyorum hangi video olursa olsun:D

Bu tarz videolar komik oluyor da, bir o kadar da garip oluyor. Videoyu çekenler, videoyu çekmek yerine, namaz kılan kişinin rahatsız olmaması için, o kedi, çocuk artık her ne ise oradan alsa daha iyi olmaz mı?

Hatta bu tarz durumlarda fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşanlar da oluyor

hqdefault.jpg

Son düzenleme:
Bu tarz videolar komik oluyor da, bir o kadar da garip oluyor. Videoyu çekenler, videoyu çekmek yerine, namaz kılan kişinin rahatsız olmaması için, o kedi, çocuk artık her ne ise oradan alsa daha iyi olmaz mı?

cennetlik oldun bu mesajı yazınca,senin gbi üper müslüman olamıyor herkes hayatın tadını çıkırıyo arada bu kafirler.tey allahım

cennetlik oldun bu mesajı yazınca,senin gbi üper müslüman olamıyor herkes hayatın tadını çıkırıyo arada bu kafirler.tey allahım

Valla "üper" başta olmak üzere (artık her ne demekse) mesajından pek birşey anlayamadım kardeşim ama çok da umurumda da değil yani.

Ben görüşümü belirttim. Benim derdim cennet cehennem değil. Beş vakit namaz da kılmam. Hatta günahkâr bir müslüman olduğum da söylenebilir. Ama şu görüntüler bana bile çok garip geliyor.

Namaz kılan kişinin namazını bozmamak için gayret gösterip oradaki nesne (kedi, bebek vs) ile cebelleşirken ,onun o ibadetini daha rahat yapabilmesi için birşeyler yapmak yerine videosunu ya da fotoğrafını çekip paylaşmaları bana çok garip geliyor.

Namaz bir nevi Allah'ın huzuruna çıkmaktır. Oradaki kişi yoga ya da pilates yapmıyor, bence hayatın tadı Allah'ın huzurunda çıkarılmaz.

Saçma bir tepki ve yorum yapmışsın adam sonuna kadar haklı.Senin yorumuna göre ibadet sırasında arasıra gülmemiz mi lazım yani? İbadetten bahsediyoruz arkadaşım.. Süper Müslümanlıkla alakası yok bunun. İbadete olan saygı ile alakalı bu. Video komik tabi o ayrı ama videoyu çeken o kediyi oradan çekseydi daha iyi olmazmıydı?

Saçma bir tepki ve yorum yapmışsın adam sonuna kadar haklı.Senin yorumuna göre ibadet sırasında arasıra gülmemiz mi lazım yani? İbadetten bahsediyoruz arkadaşım.. Süper Müslümanlıkla alakası yok bunun. İbadete olan saygı ile alakalı bu. Video komik tabi o ayrı ama videoyu çeken o kediyi oradan çekseydi daha iyi olmazmıydı?

sana mı sorucam kıldığım namazı,ben böyle kılıyorum,hayatın tadını çıkarıyorum.

Hadi yalla cevap yazmayın,sizinle zaten benim dünya görüşüm bir değil,gidin aganın kafasını mı keseceksiniz ne yapacaksanız yapın,sonuçta böyle mutlu oluyorsunuz.yalla yalla

sana mı sorucam kıldığım namazı,ben böyle kılıyorum,hayatın tadını çıkarıyorum.

Hadi yalla cevap yazmayın,sizinle zaten benim dünya görüşüm bir değil,gidin aganın kafasını mı keseceksiniz ne yapacaksanız yapın,sonuçta böyle mutlu oluyorsunuz.yalla yalla

Birader senin derdin ne? :) Kız arkadaşından tokat mı yedin? Terk mi edildin? Aylık özel sıkıntılı günlerinden birisini mi yaşıyorsun yoksa? Düzgün yorum yapamazmısın sen? Video komik dedik sana ama arkadaşda kendi fikrini söylemiş ve haklı dedik. Bu tepkin niye dedik. Küfür mü ettik sana he?

Cidden senin gibilerden iğrendim bu forumda.

evet,olamadık senin gibi erkek:D tahriş etme yavaş yavaş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri