Nano Yüz Maskesi

30-40 kuruşa mal edebiliyorsa 5-10 taneyi 2 liradan kargola herkese. Nasiplenelim biz de. Boş konuşmakta üstünüze yok gerçekten

Maskelerin mikroplardan koruması ile ilgili bilimsel veri ve yorumları ayrı başlık açarak yaparsanız sevinirim. Satış konusu burası

Sen buna maske mi diyorsun şimdi milleti kandır anca.

https://www.haberler.com/nano-teknoloji-diye-satilan-maskelerdeki-13085031-haberi/

"Yıkanarak veya mikrodalga fırına atarak maskelerin sterilize edilmesi imkansız. Bu maskeler hakkında şu anda elimizde hiçbir bilimsel veri yok. Mehmet Hoca da (Prof. Dr. Mehmet Ceyhan) bilimsel verilerin olmadığını söyledi. Bu maskeleri üreten firmanın ellerinde varsa testlerini yayınlaması lazım. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'nun da bu belgeleri incelemesi gerekiyor. Zaten belgeleri yoksa da toplatılması lazım. Maskelerde önemli olan filtrasyon işleminin yapılmasıdır. dedi

Var mı testin , raporun görelim öyle yukardan konuşmak ne kolay.

Edit2:

Burada kimseyle 3-5 kuruş için tartışmaya girmek istemiyorum.

Satışı durdurdum. Piyasada milyonlarca var bu üründen. Sağlık bakanlığı mutlaka konuya el atacaktır. Gerçekten insan sağlığını etkileyecek bir durum varsa bir daha satış yapmayacağım.

Burada bu kadar bilim adamı olması şaşırtıcı gerçekten. 3 katlı maskelerle sağlıklı günler diliyorum hepinize

Son düzenleme:
Sen buna maske mi diyorsun şimdi milleti kandır anca.

https://www.haberler.com/nano-teknoloji-diye-satilan-maskelerdeki-13085031-haberi/

"Yıkanarak veya mikrodalga fırına atarak maskelerin sterilize edilmesi imkansız. Bu maskeler hakkında şu anda elimizde hiçbir bilimsel veri yok. Mehmet Hoca da (Prof. Dr. Mehmet Ceyhan) bilimsel verilerin olmadığını söyledi. Bu maskeleri üreten firmanın ellerinde varsa testlerini yayınlaması lazım. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'nun da bu belgeleri incelemesi gerekiyor. Zaten belgeleri yoksa da toplatılması lazım. Maskelerde önemli olan filtrasyon işleminin yapılmasıdır. dedi

Var mı testin , raporun görelim öyle yukardan konuşmak ne kolay.

hocam bu maskelerin testi vs olmaz konuyu açan arkadasında belirtmesi lazımdı zaten bunu bunlar saglık bakanlıgı onaylı sertifikalı 3 katlı 2 katlı filtreli maskelerle karıstırılmamalı bunlar aksesuar olarak gecer zaten motorcu maskesi gibi düsünün bunları ben kendim toptancılıgını yapıyorum gecen hafta 15 bin adet sattım 1000 adet altı vermiyorum ben zaten ama alanlarda bu maskenin ne oldugunu bilerek alıyor virüs koruyucu maske olarak gecmez bunlar dedigim gibi aksesuar olarak gecer o yüzden bunların testi vs olmaz

hiçkimse bu maskeleri %100 virüsten koruyacak diye almamalı zaten ama bir nebzede olsa koruyor ve %100 koruyan maske yoktur en etkili maske n95 tipi maskedir o bile %80 oranında bir koruma saglar diger maskeleri yıkayamazsınız bunları 60 derecede yıkadıgınızda ilk günki gibi kullanabilirsiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri