Napolyon.com 100 TL Nakit

başlık ve konu farklı.üye olana 100 tl mi veriyorsunuz anlamadım

Hocam bu napolyon boş iş hiç girme boşver.

Ne komik insanlarsınız ya.O parayı alasıya kadar 4-5 ayda adamın ciğerini sökerler.

Site benim değil, ben sadece bir üyeyim. Referansımla yukarıdaki linkten üye olursan 300 nap puan kazanıcam. siteye üye oluyorsun, anket,e-posta gibi etkinlikler gönderiyorlar bu anketleri tamamladığında nap puan kazanıyorsun. Biriken nap puanlarını 100 TL nakit para , hediye çeki, indirim çeki gibi ödüllere çevirebiliyorsun.Arkadaş davet edip üye kazandırdığında 300 nap puan ekstradan kazanıyorsun...Ayrıca üye olur olmaz 1.000 nap, profil bilgilerini eksiksiz doldurduğunda 9.000 nap, toplamda 10.000 nap kazanıyorsun, profil bilgilerin ne kadar dolu olursa o kadar çok anket geliyor.

Size mail anket vs yolluyor puan veriyor. 100bin puan oluncada 100 liranızı hesabınıza yatırıyor. Ödeme alan var mı aramızda ben henüz almadım bu gidişle bir kaç sene de almam kolay birikmiyor bence. Mantık bu şekilde ref'iniz ile gelen üyelerden de puan alıyorsunuz, rütbe atlıyorsunuz filan.

Hocam bu napolyon boş iş hiç girme boşver.

youtube işinden daha iyi gibi, canın sıkılıyorsa yapcak bişey yoksa iyi gider...

---------- Mesaj saat 20:17:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:16:01 civarında gönderildi. ----------

Size mail anket vs yolluyor puan veriyor. 100bin puan oluncada 100 liranızı hesabınıza yatırıyor. Ödeme alan var mı aramızda ben henüz almadım bu gidişle bir kaç sene de almam kolay birikmiyor bence. Mantık bu şekilde ref'iniz ile gelen üyelerden de puan alıyorsunuz, rütbe atlıyorsunuz filan.

29.000 küsür napım var şuan...

---------- Mesaj saat 20:19:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:17:29 civarında gönderildi. ----------

Açıkla da referans üyen olalım yoksa koyun gibi ne olacam referanslı üye.

Siteye üye oluyorsun, anket,e-posta gibi etkinlikler gönderiyorlar bu anketleri tamamladığında nap puan kazanıyorsun. Biriken nap puanlarını 100 TL nakit para , hediye çeki, indirim çeki gibi ödüllere çevirebiliyorsun.Arkadaş davet edip üye kazandırdığında 300 nap puan ekstradan kazanıyorsun...Ayrıca üye olur olmaz 1.000 nap, profil bilgilerini eksiksiz doldurduğunda 9.000 nap, toplamda 10.000 nap kazanıyorsun, profil bilgilerin ne kadar dolu olursa o kadar çok anket geliyor.

zamanında bunlada çok ugraştım ama tamamen zaman kaybı...

buna verilicek zaman affiliate marketing de kullanılırsa olacakları düşünemem... :D

bu site ilki açıldıgında üye omuştum yıllar önce degil 100tl 10tl yapamassınız 2 ayda
zaman kaybı,bunlar isim degiştirdi eski ismini hatırlamıyorum milletin üç beşinide ödemediler

süperteklif nap olmuş :)) zaman kaybı sadece. baska hıc bır sey degıl. hiç bir şey hemde. Ödeme yapıyormu? evet. Alanları tanıyorum. 8 ayda 25 tl alanı biliyorum :))

bu site ilki açıldıgında üye omuştum yıllar önce degil 100tl 10tl yapamassınız 2 ayda
zaman kaybı,bunlar isim degiştirdi eski ismini hatırlamıyorum milletin üç beşinide ödemediler

Destekleyicisi değilim ama hepsinin ödendiğini biliyorum, eski adı süperteklif'di.
100 tl karşılığında herkes alt üyelerini sattı.O zaman bu işle uğraşanların 2000-3000 üyesi vardı.Tabi ben o zamanlar kullanmıyordum,bilmiyordum...
İnternetten araştırabilirsin bende netten duydum...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri