Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
"sonra kaliteli izlenim satan bir sağlayıcından 500 -1000 görüntüleme satın alın" bu aldığın neresi peki dostum ?
peki bu şelale sesi vb. gibi videolar ile onay aldınız mı daha önce hocam?
youtubede olan hiçbir içerikle para kazanma actıramassın videonun %100 özgün olması lazım tekrarlayan içeriğe girer yoksa bizde biliyoruz bazı şeyleri![]()
Ben izlenimi forumdan almadım, forumda güvenilir arkadaşlar var, referanslarına bakarak karar verebilirsiniz.
---------- Spam Engelliyici 13:12 ---------- Önceki Mesaj 13:12 ----------
Ben 4000 saatimi tamamladım para kazanmasını açmadım, benim yarımdaki amacım 4000 izlenimi geçemeyen arkadaşlar için.
---------- Spam Engelliyici 13:13 ---------- Önceki Mesaj 13:12 ----------
Dostum sana kimse sen bişey bilmiyorsun demedi zaten, ben yazdım para kazanmasını açmadım diye,
youtubede olan hiçbir içerikle para kazanma actıramassın videonun %100 özgün olması lazım tekrarlayan içeriğe girer yoksa bizde biliyoruz bazı şeyleri![]()
Bİr deniz yada şelaleye gidin siz çekin o su sesini hocam bende var kendi çektiğim özgün olmuş oluyor sizde öyle yapın izlerlerse 4 k saat dolar![]()
bu şekilde saat kasmak mantıksız onu demek istedim boş yani
Bİr deniz yada şelaleye gidin siz çekin o su sesini hocam bende var kendi çektiğim özgün olmuş oluyor sizde öyle yapın izlerlerse 4 k saat dolar![]()
Dostum ben indirdim yaptım, mantıksız bişey yok, sonucum ortada bence sen mantıksızca konuşuyorsun, birincisi CC içerikte eşleşen yada tekrarlayan içerik vermez, ha diceksin uzunluğu kes abicim 3 saat olmasın 2 saat 32 dk olsun bişey farketmez yani bişeyleri düşünerek yaz, her konumda full muhalefet oluyorsun kalp kırmayalım, anlaştık mı ?
---------- Spam Engelliyici 13:43 ---------- Önceki Mesaj 13:42 ----------
Dostum bazı arkadaşlar çok biliyor aslında düşünmeden mantıksızca konuşuyorlar, sen 1 saatlik sesi güzelce düzenlersen frekansları ile oynayıp uzatırsan uzattığın videoyu birazda 1.25 x olarak yavaşlatırsan yine bişey olmaz, bazıları çok biliyor herşeyi. Yardımlaşmak bile rahatsız ediyor insanları.
İyi de şu anda izlenim çekme şekli saat bazlı değil mi yani saat bazlı hizmet vermiyor mu panelciler? izlenme şeklinde olanlarda ise ort izlenme süresi 1 dk diye biliyorum en fazla.Sözlük ahalisi anlaşılan az kitap okumaktan olsa gerek metindeki ana fikri anlayamamış, orda burada 4 bin saat izlenim arayacağınıza özgün ve uzun videonuz varsa onlara izlenim çektirin, çektireceğiniz 1000 izlenimle 4k saat doluyor demek istemiş konu sahibi arkadaş. Biraz mantık lütfen![]()
İyi de şu anda izlenim çekme şekli saat bazlı değil mi yani saat bazlı hizmet vermiyor mu panelciler? izlenme şeklinde olanlarda ise ort izlenme süresi 1 dk diye biliyorum en fazla.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.