Nasıl bir çalışma sistemi / yolu izlemeliyim ?

• Kullanıcı mg-web
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

mg-web

Yasaklanmış
Merhaba,

İki aya yakındır Ytpara'yı uzaktan takip ediyorum.
Geçen hafta sırf bu işle daha sağlam uğraşabilmek için, ofis tutup düzeni kurdum.

Son 1 aydır çalışma sistemim şu şekilde :
*Hazır Quiz kanal alıp, videoyap'a ekleyip, belirli kategoriler yakalayıp, deneme yanılma ile aylık 250-300 TL civarı bi' kazanım sağlıyorum. Ama sadece deneme yanılma yaptım. Hatrı sayılır, kanallar yada videolar yapmadım.

Şu an şöyle bir sistem deniyorum.

* +15 ve onaylı kanalları alıp, kısa videolar yükleyip, izlenme ve abone işlemlerini kendim hallediyorum.

* Quiz e sokuyorum kanalları. Yarın itibariyle yüklemelerini yapacağım. Umarım güzel yerlere getirebilirim.

Sormak istediğim ;

*** Render vs. ile özgün çalışmak istesek ne gibi yollar izleyebiliriz.
*** Vps ile çalışmanın ne gibi ekstrası var, mantığı nedir ?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

Vps vds ile manuel yüklediğin için avantajı var. Ama bana kalırsa içerikler spam olduğu için bottan pekte farkı yok.. Özgün çalışacaksan render yapmaya ne gerek varki? Yani özgün videoya karartma veya çerçevemi ekliceksiniz. :D
Yani render kelime anlamı eşleşen veya dünya engeli geçme değil tabiki ama render yaparak kanalları özgün yaptım zannetmeyin sakın. :) Spam (kopya) yine spamdır..

Hocam videoları kendiniz Render alınca özgün olmuyor. Sağlam bi vps alırsanız hızlı render alırsınız hızlı up/down yapabilirsiniz. Tek ip sıkıntısı olabilir bence.

Vps vds ile manuel yüklediğin için avantajı var. Ama bana kalırsa içerikler spam olduğu için bottan pekte farkı yok.. Özgün çalışacaksan render yapmaya ne gerek varki? Yani özgün videoya karartma veya çerçevemi ekliceksiniz. :D
Yani render kelime anlamı eşleşen veya dünya engeli geçme değil tabiki ama render yaparak kanalları özgün yaptım zannetmeyin sakın. :) Spam (kopya) yine spamdır..

Render'dan kastım, bi' nevi özgünleştirme idi :) İlla ki kopya yine kopya sonuçta (:

Şöyle bi' durum da var. Normalde fotoğrafçılıkta yapıyorum. Ekipman olarak video çekme avantajım var. Baya bi' video projesi düşündük.

Şimdi, çektiğimiz özgün videolar için, tek bir kanal üzerinden yol almayı düşünüyoruz.
Sabit ip kullanmak avantajlı olur mu ? Sadece bu kanal için.

özgün kanalinizi kendi pc nizden,spamlari da vds alip yapin.ozgunun yanındaki spam özgün ü de kapattirir

spam yapacaksan vds vds'ler candır.Özgün bir kanal açacaksan kendi pc'in dışında giriş çıkış yapmamanı öneririm.Spam işlerini kendi pc'nden geri kalanları aldığın sunuculardan hallet.

Şimdilik çıkardığımız sonuç :

*** Özgün kanal için, kendi ipimizi kullanıyoruz. Spam işini vds'lerden hallediyoruz.
Vds den neler yapabileceğimizi, işleyişini de görebilirsek bu işi de çözmüş olacağız.

Render'dan kastım, bi' nevi özgünleştirme idi :) İlla ki kopya yine kopya sonuçta (:

Şöyle bi' durum da var. Normalde fotoğrafçılıkta yapıyorum. Ekipman olarak video çekme avantajım var. Baya bi' video projesi düşündük.

Şimdi, çektiğimiz özgün videolar için, tek bir kanal üzerinden yol almayı düşünüyoruz.
Sabit ip kullanmak avantajlı olur mu ? Sadece bu kanal için.

Yinede önlem alın tabi ama kanal özgünse sabit ip kullanmasanızda kolay kolay bir şey olmuyor zaten. 3 senelik ve 2 senelik özgün kanallarım var ve sabit ip kullanmıyorum bir şey de olmadı çok şükür. Ama özgün kanallarımı açarken farklı browser kullanarak açıyorum.. Tabi ip çerez temizleme falandan bahsetmiyorum. Onları zaten yapmak lazım.. Yani bence sabit ipe illaki gerek yok özgün için..

Şimdilik çıkardığımız sonuç :

*** Özgün kanal için, kendi ipimizi kullanıyoruz. Spam işini vds'lerden hallediyoruz.
Vds den neler yapabileceğimizi, işleyişini de görebilirsek bu işi de çözmüş olacağız.
vds nin bir ayrıntısı yok.parayi verip uzak masa ustuyle daha hizli bir bağlantılı pc ye baglaniyorsun. daha hızlı render,daha hızlı manuel yükleme. yada vds li botlardan kullanirsin,sana kalmış

vds nin avantajı hızlı down / up yapılmasıdır spam kanal yaparken işinizi çok hızlı yapmanızı sağlar özgün için kendı pc nizi kullanın

Benim de sormak istediğim 1. pc de spam yapıp 2. pc de özgün çalışsak özgüne sorun çıkarır mı ? Sonuçta modem aynı

En iyi yol kendi bildiğin yoldur.Deneyip kendi yöntemini oluşturman lazım.

---------- Spam Engelliyici 18:44 ---------- Önceki Mesaj 18:43 ----------

Benim de sormak istediğim 1. pc de spam yapıp 2. pc de özgün çalışsak özgüne sorun çıkarır mı ? Sonuçta modem aynı
Aynı adsense ise olur.Partnerse sıkıntı yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri