Nasıl Bir Site Açayım Fikre İhtiyacım Var

• Kullanıcı RoLLeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

RoLLeN

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar site açmacaya karar verdim siz olsaydınız nasıl bir site açardınız fikre ihtiyacım var kafam cok karışık yorumlarınızı beklıoyrum iyi geceler..

Ne gibi bir şey arıyorsun. Ne iş olursa yaparım gibi olmuş bu :D

İlgilenmekten en çok zevk aldığın konuyu ele alarak birşey yapmanı tavsiye ederim yoksa sonradan gerçekten sıkıntılı bir hal alıyor.

Kardeş benden tavsiye, KADIN!.. Vallaha benim yanımda çalışan bayanlar mal gibi bazen farkediyorum boyuna ''aaa harikaymış bu elbise" deyip, yandaki reklama tıklıyorlar. Halbuki sitenin içi kıyafet dolu. O reklamı da siteye ait kategori sanıyorlar :)

Bizim işlerle uğraşanlar için ise hiç açma. Yok youtube kazanç bilgileri, yok şu program yok bu adsense falan hiç girme. Bu işle uğraşan gelecektir sitene ki; onlarda reklama tıklamaz :D

her gün düzenli özgün içerik giremeyeceksen veya ekibin yoksa site açma.

google site konusunda spam meselesini çözeli aylar oldu. özgün bile yazsan iyi bir kalitede olmazsa hit göndermez.

ama kendine bir örnek arıyorsan fikir vermesi açısından Onedio sitesini incele. oldukça güzel bir konsept yarattılar ve çok başarılı gidiyor.

her gün düzenli özgün içerik giremeyeceksen veya ekibin yoksa site açma.

google site konusunda spam meselesini çözeli aylar oldu. özgün bile yazsan iyi bir kalitede olmazsa hit göndermez.

ama kendine bir örnek arıyorsan fikir vermesi açısından Onedio sitesini incele. oldukça güzel bir konsept yarattılar ve çok başarılı gidiyor.

o site oldukça fazla reklam aldı hocam o yüzden böyle tuttu.sektöre girerken yatırımla girdiler.

egitim forumu veya portalı ac. özellikle acık ögretim- ders notları- fakülteler bölümler- taban puanları- meslekler hakkında acıklamalar [işkurdan bulabilirsin] üniversite tanıtımları-ösym -ygs-lys hakkında bilgiler yap bak nasıl patlıyor site.

sonuc acıklandıgı günler hit patlaması yaparsın hostun cöker denendi onaylandı!:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri