Nasıl bir yol izlemeliyim ?

B
  • Kullanıcı blsmfade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

blsmfade

Guest
Arkadaşlar ayın 16 sında hiçbir yerden almayarak kendım cekerek videolar yukluyorum.Hiçbir alakasız etiket girmedım (sadece 3 gün bir videoda vardı ,forumu okurken korktum onuda kendım sıldım korkudan:D).az girdim.inglizce çektim.sanırım bu sekılde ızlenmesı çok dusuk oluyor....Asagıda istatislikler var.

Yani acaba reklamlar gözükmüyor mu?

tut0s.jpg

Gardaş devam et, izlenim arttıkça tık artar merak etme

İlk başlarda bende böyleydim hiç tık gelmiyordu sonra bende ne yaptığımı bilmiyorum, bir gün 100 tık aldım, o günden beri tık sayım 20'nin altına inmedi. Yani böyle devam et, ileride alırsın emeğinin karşılığını :)

İlk başlarda bende böyleydim hiç tık gelmiyordu sonra bende ne yaptığımı bilmiyorum, bir gün 100 tık aldım, o günden beri tık sayım 20'nin altına inmedi. Yani böyle devam et, ileride alırsın emeğinin karşılığını :)

umarım.su an emekleme aşaması gibi. ama videoya göre etıkete teklam cekmekte zor gibi.:o kameramda çok iyi denemez:(

Beyler
yardım edin benim şöyle bi sorunum var suan
Bende eski bir finansbank hesabı var ve hala etkin acık yani
Bunu banka hesabım yaparsam bi sıkıntı olur mu?
VE ya
yeni bir hesap mı acsam sizce napmalıyım lütfen aydınlatın beni *_*

Beyler
yardım edin benim şöyle bi sorunum var suan
Bende eski bir finansbank hesabı var ve hala etkin acık yani
Bunu banka hesabım yaparsam bi sıkıntı olur mu?
VE ya
yeni bir hesap mı acsam sizce napmalıyım lütfen aydınlatın beni *_*

ben zirattan onaylattım ve kabul edıldı....

aa fınansı bılmıyorum tahımınce onaylanır.fakat su var eger hesap gerıye donuk ucret fılan keser mı senın? yanı 2 yıldır kullanmadıgın(örnek olarak) 0 tl lı hesaba para yatarsa belkı gerıye donuk kesmesın sakın dıkkatlı ol.:D fakat ben senın yanılmyayım.finansın musterı hızmetlerınden ogrenmenı tavsıye ederım.

cok tessekkür ederim o zaman ben yarın konusmaya gidiyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri