Nasıl daha efektif top 10 tarzı video hazırlarım

• Kullanıcı agssp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

agssp

Kayıtlı Üye
Web sitesi
linkmoneys.com
Arkadaşlar ben bile kendi videolarımı izlerken sıkılıyorum bazen, özellikle fon müzikleri konusunda.

1) Fon müziklerini bulamıyorum, doğru dürüst olmuyor, saçma sapan oluyor.
2) Geçiş vs.
3) Efekt
4) Arka plan falan

Daha agrasif olarak nasıl nasıl yapabilirim, geniş bir fon müzik, hareketli müzik arşini nerede bulabilirim. Youtube seslerine bakıyorum olmuyor, hepsini deniyorum bir türlü güzel olmuyor, milletin videosunda güzel sesler var onuda almayı beceremiyorum.

Paylaştığım şeyler ilgi çekici şeyler ama, içerik sağlam (Youtubede pek yok, derleme yapıyorum) video kötü :) İntro ve outro da sağlam :)

Bu tarz videolar yapan varsa, hangi programları kullanıyorlar yada neleri öneriyorlar, lütfen benimle paylaşırmısınız bu şeyleri. (Her adımdan sonra 10 9 8 gibi saydırıyorlar beceremedim)

Yada soruyu şöyle özetliyim, siz top 10 videolarında ne olmasını isterdiniz daha çok, saçma bir soru oldu ama, umarım derdimi anlatabilmişimdir.

not: yapma bu işi spam yap diyenler olabilirde, seviyorum yapmayı o yüzden :)

youtube a free intro. Free template falan yazarsın birazda araştırırsan bulursun.

youtube a free intro. Free template falan yazarsın birazda araştırırsan bulursun.

Hocam onu kast etmedim :) intro ve outrom zaten var, onlar gayet güzel, kime gösterdiysem beğendi.

Benim kast ettiğim video içeriği ile alakalı, (yanlız içeriğin kalitesi değil efekt vs. gibi şeyler)

önce sağlam bir arşiv oluştur: tema, müzik, intro vs. sonra sağlam konular bul. filmler ve diziler her daim izlenim alır. ancak yabancı dilde oluşturun videoları.

önce sağlam bir arşiv oluştur: tema, müzik, intro vs. sonra sağlam konular bul. filmler ve diziler her daim izlenim alır. ancak yabancı dilde oluşturun videoları.

hocam elimde olan şeyleri diyim.
-Çok izlenecek listeler mevcut, gerek kanallardan gerekse bir çok siteden, ing. dahil topladım
-Sesleri nereden bulacağımı bilmiyorum
-İntrom var
-Outrom var

Lakin video içi, bu tarz bir tema vs. nereden bulacağımı ve sesi nereden bulacağımı bilmiyorum. Youtube sesler bana çok az geldi, bakıyorum saçma sapan şeyler çıkıyor, hepsini dinliyorum uygun olan şeyi bulamıyorum bir türlü

Peki önerebileceğiniz altarnatif bir program var mı ? bu tarz, yada buna benzer diyebilirim.

Çünkü, geçişler bile ilgi çekici oluyor ister istemez, insanda içerik kalitesiz bile olsa duruyor bir yerde. Kaliteli olan ama kötü olan videolar da çok fazla, öyle de olsun istemiyorum da.

Peki önerebileceğiniz altarnatif bir program var mı ? bu tarz, yada buna benzer diyebilirim.

Çünkü, geçişler bile ilgi çekici oluyor ister istemez, insanda içerik kalitesiz bile olsa duruyor bir yerde. Kaliteli olan ama kötü olan videolar da çok fazla, öyle de olsun istemiyorum da.

CamTasia.

Kesinlikle adobe premiere kullan.
eğitim seti çektim ama şuan yayınlayamıyorum. Youtube para kazama özelliğim gitti onu çözdügüm gibi burdan paylaşabilirim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri