Nasıl daha hızlı ilerleyebilirim?

• Kullanıcı CeidoX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Çok kanal açınca çok para gelecek diye bişey yok. Benim 1 ay içinde toplasan 10 kanalım olmaz. 400 kanalı olanı 10 a katlarım. Önemli olan doğru şeyi atmak ve kafayı kullanmak

+1

Millet çok kanal yapınca çok kazanılır zannediyor. ama işte öyle değil.

Bir zamanlar bende bunu çok düşündüm mesela 1 günde 50 kanal yaptım en fazla ama çoğu işe yaramıyordu neden dersen hep önüme gelen içerikleri atıyordum.Ama iş böyle yürümüyor izlenen ve görüntü kalitesi fazla bozulmamış bir içerik bulmak lazım.Yani yükleyeceğimiz içeriği dikkatli seçip öyle yüklemeliyiz.İşte böyle devam ederek çalışırsak kazanç bir süre sonra artıyor.

kimisi 10 kanaldan kimiside 500 kanaldan aynı miktarı kazanabilir,herkesin yöntemi farklıdır .

Şimdi bi torbanın içinde 100 misket var 10tanesi kırmızı.Amaç kırmızı misketleri bulmak.
Kırmızıyı tek haklamı bulman kolay 50 haklamı?
Az kanalla çok kanal yapmak arasındaki fark bu çok kanal yaparsan illa tutan kanal sayısıda fazla olur.

Bu işi çabuk tutturabilmek en güzel yöntem elini cebine atmak.. :) He bu bir yöntem ama yüklenecek kategoriyide iyi bilmek lazım.. Kategoriyi buldun mu ve biraz azimli oldun mu, elinide korkak alıştırmıyım cebine atıp para harcadın mı daha çabuk tutturursun..

Herkese cevapları için cok teşekkür ederim arkadaşlar fakat konu sorduğum sorunun dışına cıkmış ben az kanallamı kazanırım cok kanallamı kazanırım diye sormadım calıştığım sistem cok kanalla calışmak sadece vaktim var imkanım var nasıl daha hızlı kanal basabilirim diye sormuştum bilgisi olan varsa bu konuda yardımcı olabilirse cok sevinirim. tekrardan vaktini ayıran arkadaşlara teşekkür ederim.

Herkese cevapları için cok teşekkür ederim arkadaşlar fakat konu sorduğum sorunun dışına cıkmış ben az kanallamı kazanırım cok kanallamı kazanırım diye sormadım calıştığım sistem cok kanalla calışmak sadece vaktim var imkanım var nasıl daha hızlı kanal basabilirim diye sormuştum bilgisi olan varsa bu konuda yardımcı olabilirse cok sevinirim. tekrardan vaktini ayıran arkadaşlara teşekkür ederim.

biraz paraya kıyıp iyi bir sunucu alıp o sunucu yu 15-20 parçaya bölüp her birinden basit render programları kullanarak mesela aisesoft gibi render aldıktan sonra her bir vds den yüklemeni yap en hızlı yok budur botlar bile yetişemez bu hıza..

biraz paraya kıyıp iyi bir sunucu alıp o sunucu yu 15-20 parçaya bölüp her birinden basit render programları kullanarak mesela aisesoft gibi render aldıktan sonra her bir vds den yüklemeni yap en hızlı yok budur botlar bile yetişemez bu hıza..

Sağolasın mehmet abi ilk başta olduğu gibi hala yardım seversin bol kazançlar

10 tane vds var bir tanede videoyap kendi kanalımı açıyorum günlük 10 tane kendi pcden sonra onları video yap baglayıp 1k izlenene kadar yatırıyorum videoyap video bas kanalı kaldır yapıyorum yani 1k izleneni quiz sokup vdsden açıyor ve kategoriyi basıp geçiyorum bu sistemi oturtmam 1 haftamı aldı oturunca arkası geliyor zaten tıkır tıkır

10 tane vds var bir tanede videoyap kendi kanalımı açıyorum günlük 10 tane kendi pcden sonra onları video yap baglayıp 1k izlenene kadar yatırıyorum videoyap video bas kanalı kaldır yapıyorum yani 1k izleneni quiz sokup vdsden açıyor ve kategoriyi basıp geçiyorum bu sistemi oturtmam 1 haftamı aldı oturunca arkası geliyor zaten tıkır tıkır

kanalı önce bot ile sonra da manuel up etmk sakıncalı degil mi ? ne kdr süredir bu sistem ile calısıyorsunuz ? kapanma oluyor mu ?

hocam çok hızlı olmak istiyorsan illa bot kullanmalısın çünkü vds`lerle uğraşırken çok zaman gidiyor.Bende eskiden vds kullanırdım mesela günde 4,5 kanal anca yapardım videoyap`a geçtim bir günde 50 kanal bile yaptım sınırlar olmasa daha fazla bile yapardım.Önemli olan sistemi düzenli şekilde otutturup disiplinli çalışmak.

3 günde 1 kanal aç ama sağlam aç. günde 20 kanal açsan göremeyeceğin paraları görürsün :) ama en başta sabır..

kanalı önce bot ile sonra da manuel up etmk sakıncalı degil mi ? ne kdr süredir bu sistem ile calısıyorsunuz ? kapanma oluyor mu ?

yeri geliyor günde 3 4 kanal yeri geliyor 10 kanal yapıyorum, fakat kanalın kapanması bence açılışla alakalı açılışı iyi saglam yaparsan kanal uzun ömürlü olabiliyor, kullandıgım kategoriler telifsiz flagsız oldugundan sıkıntı yaşamıyorum vdslerde tr lokasyon oldugundan pek bir sorun olmuyor

Toplamda bana sadece 10 kanal yeter
Ah birde ayakta tutabilmeyi başarabilsek.
Asıl sorun flag topluluk.

100 kanal yapıp, tesadüfen 10 u ayakta kalır mı diye şans arar hale geldik

hocam çok hızlı olmak istiyorsan illa bot kullanmalısın çünkü vds`lerle uğraşırken çok zaman gidiyor.Bende eskiden vds kullanırdım mesela günde 4,5 kanal anca yapardım videoyap`a geçtim bir günde 50 kanal bile yaptım sınırlar olmasa daha fazla bile yapardım.Önemli olan sistemi düzenli şekilde otutturup disiplinli çalışmak.

Hocam videoyapta ünlem geçilmiyor ki ünlemi nası geçiyorsunuz? Ünlem geç 1 ve 2 işe yaramıyor

Arkadaşlar öncelikle telefondan yazıyorum imla hataları için özür dilerim.

Çok çalışmanın yada pc başında çok zaman geçirmenin ceremesini çekiyorum. Hastanedeyim hala..
Uzun süredir bel ve boyun ağrısı çekiyordum. İhmal ettim, bugün 3 farklı ultrason çekimi yapıldı. Henüz tetkikler devam ediyor ancak boynumda kas gerilmesi, belimde bel fıtığı, strese bağlı davranış bozukluğu, olaylara tepkisel gecikme yada anlamsız tepki verme gibi psikolojik rahatsızlıklar, çok fazla sigara alkol ve kafein tüketimine bağlı mide rahatsızlığı reflü de diyebiliriz. Bunlar var bende. Birde 2 yıldır pharmaton tablet kullanıyorum bununda etkilediği dolaşım sistemi bozukluğu tanısı mevcut. Sabahtan beri Hastanedeyim, Allaha bin şükür bişeyler kazandıkta özel hastanede eziyet çekmeden tedavi olabiliyoruz.

İşte son cümlemde ironinin en dibine vurmuş durumdayım. Hastane masrafını karşılamak için youtube kazancına şükrediyorum çünkü youtube sayesinde hastalık manyağı oldum. Bu durum bende engellenemez bir hırs ile oluştu. Kimsenin kazancında gözüm yok ama şu kazanç paylaşımlarının serbest olduğu dönemlerde şu adam kazanabiliyorsa ben daha iyisini yaparım dedim ve sonuç ortada..

Ne yaptın diye soranlar mutlaka olacaktır. Benim ahım şahım para kazandığım yok. Miktar belirtmeyeceğim fakat tüm ama tüm masraflar bana ait olacak şekilde evlendim, bedelliyi yaptım kredi kartı borçlarım vardı ciddi rakamlar onları ödedim, arabam perte çıkmıştı onun kredi borcunu bitirdim ama işte böyle hasta oldum.
Her ay 300-500 arası kanalı eziyorum. Bunların yarısı ilk gün kapanıyor genelde. Kalanların yarısı deneme tarzında çöp oluyor. Geriye kalan 100 kanalın yarısını telif falan götürüyor. Kalanlarında 3-5 tanesi para kaazandırsa şükür diyorum.

Bakın herşeyden önemlisi sağlık demeyeceğim, çünkü hemen eve geçip kanallarımı kontrol etmem gerekli. Fakat youtube, websiteleri falan bende saplantı haline geldi. Ve hesaba kalktığım da kanal kapanmışmı yoksa diye nefessiz kalarak kontrol sağlıyorum. Benim evlenmeme 1 hafta kala içinde 20.500 TL bulunan Adsense hesabım banlandı. Düşünsenize o bir hafta ne kadar güzel geçmesi gerekirken ızdırap haline geldiğini... Tek birşey söyleyebilirim her işin bir riski var. Bu işin kötü yanlarıda bu. Bu iş para kazandırır kazandırmasına ama insanın burnundan da getiriyor. Hepimiz düşünüyoruz el işinde çalışsam patronla uğraşçam onla bunla uğraşıcam diye. Burda da patron var Google.. Ve google ile uğraşmak gerçekten hiç kolay değil.

Hocam videoyapta ünlem geçilmiyor ki ünlemi nası geçiyorsunuz? Ünlem geç 1 ve 2 işe yaramıyor

%60 yapıyorum hep geçiyor bende, arada 1,2 video ünlem oluyor nadiren.

Arkadaşlar öncelikle telefondan yazıyorum imla hataları için özür dilerim.

Çok çalışmanın yada pc başında çok zaman geçirmenin ceremesini çekiyorum. Hastanedeyim hala..
Uzun süredir bel ve boyun ağrısı çekiyordum. İhmal ettim, bugün 3 farklı ultrason çekimi yapıldı. Henüz tetkikler devam ediyor ancak boynumda kas gerilmesi, belimde bel fıtığı, strese bağlı davranış bozukluğu, olaylara tepkisel gecikme yada anlamsız tepki verme gibi psikolojik rahatsızlıklar, çok fazla sigara alkol ve kafein tüketimine bağlı mide rahatsızlığı reflü de diyebiliriz. Bunlar var bende. Birde 2 yıldır pharmaton tablet kullanıyorum bununda etkilediği dolaşım sistemi bozukluğu tanısı mevcut. Sabahtan beri Hastanedeyim, Allaha bin şükür bişeyler kazandıkta özel hastanede eziyet çekmeden tedavi olabiliyoruz.

İşte son cümlemde ironinin en dibine vurmuş durumdayım. Hastane masrafını karşılamak için youtube kazancına şükrediyorum çünkü youtube sayesinde hastalık manyağı oldum. Bu durum bende engellenemez bir hırs ile oluştu. Kimsenin kazancında gözüm yok ama şu kazanç paylaşımlarının serbest olduğu dönemlerde şu adam kazanabiliyorsa ben daha iyisini yaparım dedim ve sonuç ortada..

Ne yaptın diye soranlar mutlaka olacaktır. Benim ahım şahım para kazandığım yok. Miktar belirtmeyeceğim fakat tüm ama tüm masraflar bana ait olacak şekilde evlendim, bedelliyi yaptım kredi kartı borçlarım vardı ciddi rakamlar onları ödedim, arabam perte çıkmıştı onun kredi borcunu bitirdim ama işte böyle hasta oldum.
Her ay 300-500 arası kanalı eziyorum. Bunların yarısı ilk gün kapanıyor genelde. Kalanların yarısı deneme tarzında çöp oluyor. Geriye kalan 100 kanalın yarısını telif falan götürüyor. Kalanlarında 3-5 tanesi para kaazandırsa şükür diyorum.

Bakın herşeyden önemlisi sağlık demeyeceğim, çünkü hemen eve geçip kanallarımı kontrol etmem gerekli. Fakat youtube, websiteleri falan bende saplantı haline geldi. Ve hesaba kalktığım da kanal kapanmışmı yoksa diye nefessiz kalarak kontrol sağlıyorum. Benim evlenmeme 1 hafta kala içinde 20.500 TL bulunan Adsense hesabım banlandı. Düşünsenize o bir hafta ne kadar güzel geçmesi gerekirken ızdırap haline geldiğini... Tek birşey söyleyebilirim her işin bir riski var. Bu işin kötü yanlarıda bu. Bu iş para kazandırır kazandırmasına ama insanın burnundan da getiriyor. Hepimiz düşünüyoruz el işinde çalışsam patronla uğraşçam onla bunla uğraşıcam diye. Burda da patron var Google.. Ve google ile uğraşmak gerçekten hiç kolay değil.

Çok haklısın çok olumsuz etkiliyor insan bünyesini mesela bugün bende sabahtan beri hastanedeydim.Durup dururken yüzüm kabardı ve şişti iğne falan oldum öyle indi şuan 1,2 hafta önce çok kötü hasta olmuştum bilgisayar başındayken yine ondada çok çektim.Herşey youtube değil bunun için para diye sabah akşam bilgisayar başında durmasın kimse önermiyorum.Günlük 4 haneli kazansan ne olacak sağlık olmadıktan sonra herşeyi hasta olduğun zaman anlıyorsun.Bunun için artık fazla çalışmıyorum , herşeyinizi düzenli olarak yapın yoksa bi süre sonra herşey yolundan çıkıyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu işte sağlam olmak istiyorsanız botları fazla kullanmayın manuel yapın işlerinizi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri