Nasıl Devam Edilmeli (16.08-2015)

e hadi açıkla bakalım Einstein , benim niye gitmedi :D

Burda açıklamayı yapması gereken ben değilim boş konuşucaksan konudan çıkabilrisin.quizde nasıl 1000 tane kanalı atılan da var atılmayan da var .adsensede de özgün kanalı olup tek adsensi olup para kazanması giden de var gitmeyen de var einstein .

Ne olacak,
Artık yavaş yavaş reel işlere yönlemek gerekiyor...

Çok süper bence konu, tüm şartları özet geçmiş [MENTION=9253]Enes[/MENTION] bu şartlarda nasıl çalışacağız onu tartışmak lazım

Çok süper bence konu, tüm şartları özet geçmiş [MENTION=9253]Enes[/MENTION] bu şartlarda nasıl çalışacağız onu tartışmak lazım

Bende onu düşünüyorum Alex .Ama millet sanki çok rahat kimsenin adsenseinin para kazanması gitmemiş kimsenin partnerden kanalları atılmamış gibi .
Ana konular ayrı oldugu için ben yolumuzun nasıl oması konusunda fikir alışverişi yapmak için konuyu açtım .
Partner için yani quiz için zaten 1 eylül den sonra belli olur her şey ama adsense için yapabilceğimiz bişeyler var hala .Dediğim şeyleri deneyen yada farklı şekilde düşünen varsa fikrini bekliyoruz .

Bende onu düşünüyorum Alex .Ama millet sanki çok rahat kimsenin adsenseinin para kazanması gitmemiş kimsenin partnerden kanalları atılmamış gibi .
Ana konular ayrı oldugu için ben yolumuzun nasıl oması konusunda fikir alışverişi yapmak için konuyu açtım .
Partner için yani quiz için zaten 1 eylül den sonra belli olur her şey ama adsense için yapabilceğimiz bişeyler var hala .Dediğim şeyleri deneyen yada farklı şekilde düşünen varsa fikrini bekliyoruz .

Şimdi ben şunu yapcam, para kazanması kapanan 1 adsense'mi full temizlicem. 0'lıcam. Sonra ona yeni kanal bağlıcam beklicem bakalım yine gidicek mi para kazanması yeni kanalın. Gitmezse süper yeniden inşa edebiliriz adsense'leri.

Şöyle 1 tehlike de var, mesela adsense'deki kanalları quiz yaparsak QUİZ de atarsa o kanalı ADSENSE'ye geri dönüyor galiba, sıkıntılı kanal geri dönmüş oluyor o aklıma geldi şimdi, para kazanmaları yeniden götürebilir.

Son düzenleme:
@Enes
Bundan sonra izleyeceğim 2 yol var;
1-) eski adsenseye yeni kanal bağlayıp sonucu görmek (para kazanaması gidecek mi)
eğer giderse,o adsenseyi sorunlu kanallardan arındırıp,+yönetici değiştirip,1 ay bekledikten sonra yeni kanal bağlamak gibi.
2-) yeni adsenseye yeni kanallar bağlamak suretiyle yoluma devam etmek gibi vs..
tabi süreci yaşadıkça, nereye doğru gittiğinide gözlemleyeceğiz.Ona göre bir yol çizeceğiz

Herkes ne biliyorsa o şekilde devam etmeli.
Bu şekilde paylaşarak gittiğimiz zaman iş çöplüğe dönüşüyor.

Şimdi ben şunu yapcam, para kazanması kapanan 1 adsense'mi full temizlicem. 0'lıcam. Sonra ona yeni kanal bağlıcam beklicem bakalım yine gidicek mi para kazanması yeni kanalın. Gitmezse süper yeniden inşa edebiliriz adsense'leri.

Şöyle 1 tehlike de var, mesela adsense'deki kanalları quiz yaparsak QUİZ de atarsa o kanalı ADSENSE'ye geri dönüyor galiba, sıkıntılı kanal geri dönmüş oluyor o aklıma geldi şimdi, para kazanmaları yeniden götürebilir.

Dediğin gibi yaptıktan sonra bilgilendirirsen iyi olur Alex.Bende bugn yada yarın o şekilde yapıcam zaten başka çaremiz yok ama adsenseler yeni kanallara açık olursa para kazanmalar gitmezse gerçekten iyi olucak .
Eğer o kanallar partnerden adsenselere dönerse zaten toplu sileriz artık yapıcak bişey kalmaz o kanallar için.

---------- Spam Engelliyici 15:54 ---------- Önceki Mesaj 15:53 ----------

@Enes
Bundan sonra izleyeceğim 2 yol var;
1-) eski adsenseye yeni kanal bağlayıp sonucu görmek (para kazanaması gidecek mi)
eğer giderse,o adsenseyi sorunlu kanallardan arındırıp,+yönetici değiştirip,1 ay bekledikten sonra yeni kanal bağlamak gibi.
2-) yeni adsenseye yeni kanallar bağlamak suretiyle yoluma devam etmek gibi vs..
tabi süreci yaşadıkça, nereye doğru gittiğinide gözlemleyeceğiz.Ona göre bir yol çizeceğiz

Evt adsense için 2-3 tane seçenek var şu an için önümüzde deneyip görücez hepimiz .öncelikli olarak ben 1.maddeden başlıcam.

Kanalların durumu 1 eylülde ya da en geç gelecek ay bu tarihlerde belli olur.

Bu kanalları şu an adsense ile ilişkilendirmeniz münkün değil boşuna ter dökmeyin. İster yeni adsense olsun ister temizlenmiş adsense olsun yine kapatılıyor.

Şu an 30 günlük inceleme içerisinde olduğu için para kazanmaları kapalı kanalların. Fakat ben 30 gün süreceğini düşünmüyorum, tahminim 1 eylülde sonuçlanacağı yönünde.

Süreç sonunda ihtimaller,
1- Kanalların bir kısmı spam'den kapanır, kalanların para kazanması otomatik geri açılır.
2- Tüm kanallar spam'den kapanır.
3- Adsense'ler banlanır.

Şu an için umut edeceğimiz tek şey, 1 eylül'den daha uzun sürmemesi ve 1. şıkkın geçerli olup, çok kayıp verilmemesi.

1 Eylül'e kadar partner çalışabilir ya da şöyle uzun ve güzel bir tatil ile kendinizi tazeleyebilirsiniz.

Kanalların durumu 1 eylülde ya da en geç gelecek ay bu tarihlerde belli olur.

Bu kanalları şu an adsense ile ilişkilendirmeniz münkün değil boşuna ter dökmeyin. İster yeni adsense olsun ister temizlenmiş adsense olsun yine kapatılıyor.

Şu an 30 günlük inceleme içerisinde olduğu için para kazanmaları kapalı kanalların. Fakat ben 30 gün süreceğini düşünmüyorum, tahminim 1 eylülde sonuçlanacağı yönünde.

Süreç sonunda ihtimaller,
1- Kanalların bir kısmı spam'den kapanır, kalanların para kazanması otomatik geri açılır.
2- Tüm kanallar spam'den kapanır.
3- Adsense'ler banlanır.

Şu an için umut edeceğimiz tek şey, 1 eylül'den daha uzun sürmemesi ve 1. şıkkın geçerli olup, çok kayıp verilmemesi.

1 Eylül'e kadar partner çalışabilir ya da şöyle uzun ve güzel bir tatil ile kendinizi tazeleyebilirsiniz.
Zaten biz para kazanması giden kanallardan vazgeçtik artık bilenyok .Yeni açıcağımız kanallar için devam ediceğimiz yolu konuşmalıyız.
Para kazanması giden kanalları ya silicez yada partnere taşıcaz yeni adsenselere felan bağlarnsa zaten onlarında gider para kazanmları .
Mesele yani yeni yapılıcak kanalların nerden devam ediceği.

[MENTION=9253]Enes[/MENTION]

Mesela yeni QUİZ yapıyorum ben, atılmıyor ve son yaptığım 10 dash atılmadı.

Sence yeni quiz yapmaya da devam etmeli mi

Benim anlamadığım ''full'' kelimesine google neden bu kadar kafayı takıyor hoş ben de zamanında ''full'' yazdım mı içeriklerime evet yazdım,insanlar ya da biz Türk milleti olarak ''full'' yazarak içerik aratmasını seviyoruz istiyoruz.Google adwords ile bir film sitemizi veya içeriğimiz için reklam vereceğimiz zaman en çok aranan anahtar kelimeleri liste halinde bize otomatik vermekte hele ki film ile ilgili ise biz ''full'' kelime bazlı bol bol etiket vermekte.
Bu iş daha çok ''full'' meselesinden ziyade aynı içerikleri sürekli harmanlayıp piyasaya sıcak çikolata gibi sunanları aradan ayıklamak istemesi ama partnerler için uygulanan şartlar çok ağır oldu bekleyip görücez hayırlısı diyelim.

Bende yapıyorum ve bu hafta içi yaptığım 3 dashboard da açık durumda. Yani elimde kanal varsa sonuçta quiz'e bağlayıp bir şey kaybetmem. Atarsa da ilk konumuna geri döner kanal.

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] Quizi sen benden daha iyi bilirsin bence.Ben pek partner çalışmadım şu zamana kadar adsense devam etmiş biriyim .Her zaman partnerlere şu zamana kadar temkinlinli yaklaşmıştım fakat şu an için elimizdeki imkanlar kısıtlı.

Bundan sonra ne partnere ne de adsense ye zaten güvenmiyordum artık hiç güvenilmez.Gördüğün gibi adsense pat kapattı para kazanmaları partner de pat diye attı kanalları.

Adsenseleri temizleyip dediğin gibi yeni kanal bağlamayı deneyebilrsin eğer o konuda gitmediğinden emin olursak bence en garantisi hem partner hem adsense devam etmek olur .ikisinden biri vurursa hiç değilse diğeri elimizde kalır.Ama ikisi de vurusa artk kalan bişey de olmaz elde.

Ayrıca biliyorsun partnerlerin 1 eylül meselesi var ondan sonra daha açık olur her şey .Şimdi açarsın belki atmaz yada atar kimse kesin bişey diyemiyor işte sen gene bildiğin gbii yapmaya devam et .

abı sımdı soyle bır durum var benım kanallar yutubum botta$ gorunuyordu dunden ıtıbaren $ yazmıyor gelırlerı kanalların yanında vıdeo ortalarıda duruyor anlamadım ben bu sıstemı

Son ihtimali hiç hesaba katmıyorsunuz, ya yeni adsenselerdede kesinleşme zamanı para kazanma kapatılırsa, ya bu olay sadece bu aya mahsus değilde her ay olursa?

adsensede sıkıntılı kanal bulunmamalı. yoksa her türlü ya para kazanmayı kapatırlar ya toplu kapatırlar. Ads calısacaklar cok titiz olmalı. şahsen ben adsense calısamıyorum. o yuzden quizden baska alternatiflere yonelmeli.

adsensede sıkıntılı kanal bulunmamalı. yoksa her türlü ya para kazanmayı kapatırlar ya toplu kapatırlar. Ads calısacaklar cok titiz olmalı. şahsen ben adsense calısamıyorum. o yuzden quizden baska alternatiflere yonelmeli.
benım yuksek kazanclı dunya engelı toplulk kanallarım var 2 haftadır sorun yok ama bagladım dıgerlerınıde baglıyımmı yarını bekleyıp quızden acıklama bekleyıp

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri