Nasıl İlerleyebilirim içerik nasıl olmuş?

• Kullanıcı zihgirci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

zihgirci

Onaysız Kullanıcı
Merhaba sayın ytpara üyeleri. Çizimlerle ilgili bir kanal açmak istiyorum. Fakat içerik dili kanal ayarları vb. hakkında desteğe ihtiyacım var. Ayrıca videoları düzenlemede de yardıma ihtiyacım var? Altta belirttiğim video bir örnektir. Bunu nasıl montajlar ve nasıl ayarlarla kanala yüklersem başarılı olma şansım yüksek olur. Video uzundur ben kısalttım örnek göstermek için. Yardımcı olursanız sevinirim.

https://youtu.be/5Ag8tCXYQBU

Fena değil hocam ellerine sağlık biraz daha ışık biraz daha videoyu hızlandır güzelde bir müzik koydunmu ve süreklilik sağladın mı Allah'ın izniyle büyürsün ama sanırım çocuklara hitap ediyor o alanda rekabet çok fazla haberin olsn.

sonuna kadar izledim hocam gayet güzel

1 - videoyu hızlandır biraz bu şekilde izleyici sıkılır çıkar, izlenim süren düşük olur.
2- farklı açılardan çek hep aynı açı yapma
3- Kalem değişimlerini kes direk geçsin.
4 Geçişleri kes boyamaya başladığın da başlat.
5- Işığın yetersiz onun üstüne git ışığı iyi ayarla.
6- Arka plan müziğini eğlenceli seç.
7- İstikrarlı ol, hergün aynı saatte 2 elin kanda olsa, izlenmese de at.
8- Bu en önemlisi ASLA PES ETME.

Gördüklerim bunlar, başarılar diliyorum.

Teşekkürler peki kanal ayarlarını başlık açıklama etiket nasıl ayarlayabilirim. Dili ingilizce mi olmalı yoksa Türkçe mi?

Kamera açısı tam ortalı olsun böyle yukarıdan bakıyormuş gibi geldi izlerken başım döndü. Kağıdı beyaz bir tutamaç ile masaya sabitleyebilirsin yada altına belli olmayacak şekilidi bantlayıp kağıdın kaymamasını sağlayabilirsin.

Işıklandırmayı iyi yapmalasın mesela elinin gölgesi görümeyebilir. Diğer video için yapman gerekenleri doganuzun hocam anlatmış.

Birde fikir olarak varsa bir bayan arkadaşın seslendirme yapabilir sesin böyle kalın değilse sende yapabilirsin şöyle boyuyoruz şunu boyuyouz diyerekten. Mesela en çok satan bu çocuk kitaplarından alıp bunu boyuyoruz diyebilirsin. Kanalın büyürse reklam falan alabilirsin. Naçizane fikrimdir boş şans.

Teşekkürler peki kanal ayarlarını başlık açıklama etiket nasıl ayarlayabilirim. Dili ingilizce mi olmalı yoksa Türkçe mi?
hem türkçe hem ingilizce 2 kanal aç aynı içeriği yükle dilleri farklı olsun okadar 2 taraflı kazanç olur senin için ingilizce daha kazanç sağlar ama tr den

Ben bu çizimlerle sıfır nokta sıfır ilerleme kaydettim, çok da emek harcadım, epey bi video yaptım ama maalesef bu ülkede sanatın "BENİ DE ÇİZER MİSİN?" kıvamından ileri gitmediği için pes ettim, sana kolay gelsin :)

36EVXM.jpg

pb6D7a.jpg

NnZoyX.jpg

biraz daha prof yapmalısın . başlangıç için ideal gibi dursada bana biraz sönük geldi . biraz daha geliştirebilirsen iyi olacaktır fakat bundan daha önemlisi videoyu index aldırman gerek o daha önemli.

Bence ışık iyi olmalı, eğlenceli müzik de koyarsan arkaya tutabilir. Birde videoyu hızlandır sıkılırlar. Ayrıca bu tip videolar sık atılabilir. Yerinde olsam her gün atardım. başarılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri