Nasıl özgün olmuş mu? Spy Ytpara

Elturqo

Kayıtlı Üye
Başka bir konu açmak istemedim. Malum son olaylardan sonra özgüne ağırlık vermek istiyorum. Şimdilik 3d animasyon olayını çözebilmek için netden bulabildiğim eğitim videolarını izleyerek çözmeye çalışıyorum. Model hariç rig, animasyon, kaplama vs. blenderda kendim oluşturdum. Ek bilgi: 15 - 20 saniyelik videonun renderi 2 saatden fazla sürdü. tek sıkıntım render sürelerinin çok ama çok uzun sürmesi. :)

https://www.youtube.com/watch?v=v8HZD3av2Dg

-----------------------------------------------------------------------------

can sıkıntısından bi animasyon yaptım. :D

https://www.youtube.com/watch?v=WmRp_cKOwbg

Son düzenleme:
quiz görmesin face sayfasına koyar

bu karakteri steamda bi oyun vardı adını unuttum ondan hatırliyom :D

hocam bence gayet başarılsınız ... İlerde bu işten iyi para kazanırsın bırakmaz isen

gerçekten geliştirirsen çok iyi olur. 10 saniye intro olmamış.

hocam bende az bişi 3ds max biliyorum sizde onunlamı yapıyorsunuz izlediğiniz eğitim videolarını banada önerebilirmisiniz hayalimdi bu yardımcı olursanız sevinirim bu arada elinize sağlak çok güzel iş çıkarmıssınız :)

Ben de Blender'da 10 saniyelik animasyonu 1 günde aldığımı hatırlıyorum. Ki yeri gelince 1-2dk'lık karakter animasyonu yapacaksın, o zaman düşün :)

hocam videolar başarılı.
benimde böyle bir düşüncem var,hangi programlar ile hazırladınız bu videoları.
2 haftada bu seviyeye geldiyseniz çok iyi bence. temeliniz varmıydı yok muydu.
çok soru sordum kbakma, teşekkürler.

hocam bende az bişi 3ds max biliyorum sizde onunlamı yapıyorsunuz izlediğiniz eğitim videolarını banada önerebilirmisiniz hayalimdi bu yardımcı olursanız sevinirim bu arada elinize sağlak çok güzel iş çıkarmıssınız :)

ilk başta Source Film Maker programını biraz kurcaladım. Daha sonra bedava ve bol kaynak olduğu için Blender'e geçmeye karar verdim. ilk video SFM (Source Film Maker) ile oluşturuldu. eğitim videoları için youtube ve BLENDER TÜRKİYE - Anasayfa bolca eğitim videosu var.

Ben de Blender'da 10 saniyelik animasyonu 1 günde aldığımı hatırlıyorum. Ki yeri gelince 1-2dk'lık karakter animasyonu yapacaksın, o zaman düşün :)

aynen dostum render olayı çok büyük problem. eğer programı tam çözersem, yeni sistem gerekecek.

hocam videolar başarılı.
benimde böyle bir düşüncem var,hangi programlar ile hazırladınız bu videoları. 2 haftada bu seviyeye geldiyseniz çok iyi bence. temeliniz varmıydı yok muydu.
çok soru sordum kbakma, teşekkürler.
ilk video SFM ile hazırlandı. Steam'den bedava indirebilirsiniz.
2. video ise blender ile hazırlandı. ikiside ücretsiz.
Blender SFM'ye göre çok daha zor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri