Nasıl Özgün Olunur, Programlar, Telif Hakkı vs. vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben müzik konusunda youtube audio library haricinde başka kaynak önermem. Geçenlerde birkaç yerde free denilen müziklerden ekledim sonrasında eşleşen geldi. Bir müzik tutmaya görsün, anında birileri ya da hak sahipleri çakal gibi ortalarda dolaşmaya başlıyorlar. En azından youtube kendi malından öz kaynağından veriyor.

youtube'nin kendi müziklerinden 5-6 kere kullanmışımdır, 2'sinden eşleşen gelmişti çok garip bi şekilde, bi daha da kullanmadım.

Hocam ellerinize sağlık çok güzel bilgiler aktarmışsınız. Paylaştığınız video için hangi programı kullandınız?

o adobe after effect dostum..

müzik konusuna gelince evet bugün eşleşen vermeyen yarın eşleşen verebilir bunu inkar etmem imkansız.. İşinizi çok çok sağlama almak hiçbir şekilde müzik konusunda dert yaşamak istemiyorsanız free bile olsa kullanmadan önce ya sesin içine başka sesler katın yada sesi deforme edin biraz sorununuz kalmaz böylece.. Ancak yt nin kendi arşivinde müzik diye kullanılacak tek bir parçaya bile rastlamadım ben..

Zeki hacım kalitesiyle gine duman etmiş ortalığı, şu after effecti çözersem bende böyle videolar yapmayı çok istiyorum, ellerine yüreğine sağlık, çekinmeden bildiklerini paylaştığın için çok teşekkür ederim, işlerin rast gitsin bol kazançlar kolay gelsin. :)

4k' kalitesini yakalamak için ne kullanıyosunuzz ?

Videonu çekemeyip negatif verenlere inat like verdim. Ayıptır yahu. Bukadar fesat insan olamaz!

Videonu çekemeyip negatif verenlere inat like verdim. Ayıptır yahu. Bukadar fesat insan olamaz!

eywallah dostum.. sorma walla forumdan süper zekanın teki artık her kimse tüm videolarıma negatif veriyor tek tek :) versin onun negatifi ile düşecek halimiz yok..

edit: sen yazdıktan sonra bir tane daha unlike gelmiş yürü beeee :)

Hocam bir videonu izledim reklama bilen tıkladım :) Çok kaliteli bir kanal olmuş yakında parlaması ümidiyle ...

Unlike verenlere inat yaşasın Youtube dayanışma!
Bu yazımı görenler arkadaşa like versinler. Arkadaş bilgi paylaşmış bizede ona destek olmak düşer!

Bende tüm videoları like ladım.
Forumca özgün çalışanlara destek olmak şart.

Hocam bir videonu izledim reklama bilen tıkladım :) Çok kaliteli bir kanal olmuş yakında parlaması ümidiyle ...

Unlike verenlere inat yaşasın Youtube dayanışma!
Bu yazımı görenler arkadaşa like versinler. Arkadaş bilgi paylaşmış bizede ona destek olmak düşer!

Bende tüm videoları like ladım.
Forumca özgün çalışanlara destek olmak şart.

enteresan tipler bunlar ne elde ettiklerini sanıyorlar anlamıyorum.. neyse en azından iyiler onlardan fazla sağolun arkadaşlar eywallah...

Muhteşem bilgilerin olduğu harika bi konu olmuş çok teşekkürler hocam :)

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adobe Photoshop
Adone Audition
Adone Premiere
Adone After Effect

ile hep beraber çalışıyorum dostum ben..
after hariç 3 ünü kullanıyorum afterada yeni başladım senden bide 4 k video hazırlama makale ya da video bekliyorum hocam takipteyim :D

after hariç 3 ünü kullanıyorum afterada yeni başladım senden bide 4 k video hazırlama makale ya da video bekliyorum hocam takipteyim :D

walla dostum o konuda bir makale vs hazırlamam o kadar zor ki şuan için inanamazsın kendi videolarıma yetişemiyorum.. ancak öyle bir müsait zaman olursa aklımda..

Mukemmel bir paylasim daha ellerine saglik :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri