nasıl reklam alabilirim ?

• Kullanıcı mdilaver
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

mdilaver

Kayıtlı Üye
beyler youtube hesabı açtım paralı videolarda var.Reklam almak için ne yapmalıyım.

Hocam sen balık tutmayı değil, balığı da değil direkt havyarı istiyorsun bizden. Alacak çok yolun var forumu 1-2 hafta karıştırman gerek en az.

Hocam bu işlere hemen girerseniz vaktinizi boşa harcamış olursunuz forumda yararlı konular var özgün içinde spam içinde konular mevcut kaynak bulma kanal iç ayarları bunları araştırın

adcence hesabı bağladım şuan cevap bekliyorum.Aynen çok yeniyim bana video alabileceiğim site önerir misinz.

adcence hesabı bağladım şuan cevap bekliyorum.Aynen çok yeniyim bana video alabileceiğim site önerir misinz.

Forumdaki video kaynak sitelerini gezebilirsin veya düşünerek kimsenin atmadığı videoları atabilirsin ilk önce videoları dene telif yeme direk adsense gitmesin durduk yerde :)

Son düzenleme:
Bu konuyu açmak yerine gözlerini kapatıp rastgele mause ile forumdan bir konuya tıklasaydın daha çok şey öğrenirdin

Kardeş bu iş bu kadar kolay olsaydı kimse gidip çalışmaz evde oturur canı isteyince video yükler geçinir giderdi..

Önce forumdaki konuları tek tek oku..Öğrenmen gereken çok şey var..Ve şunu bil bu iş çooooooookkkkk zor bir iş...

hocam biz sana video kaynak sitesi söyleriz söylenesine de sana çok iş yüklemiş oluruz zahmet olur sen direk ver adsenseyi bize herkes 2-3 kanal açıp video yükleyip bağlasın senin yerine

Bende başlığı görünce. Özgün kanalı olan biri adwords reklam alacak sandım. Hiç okumadın demi forumu

Beyler yutupdan para kazanılıyormuş nasıl kazancam

Arkadaşın gelecekteki 2 konusu

1 kendi reklamıma tıkladım sorun olur mu
2 ban yedim durup dururken :) :)

şaka bi yana bu tarz delilikler yapmadan forumda okumadık konu bırakma gerekirse 1 hafta sadece oku forumu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri