Nasıl sınırsız kanal yapabılırım

Reyes

Kayıtlı Üye
dailyde nasıl 1 adet sınırsız kanal yapabılırım bugun herhangı bır acıgı taktıgı var mı

vardır da söyleyecek reis yok sanki dailynin o yöntemi açığa çıksa kendi kazanamayacak

vardır da söyleyecek reis yok sanki dailynin o yöntemi açığa çıksa kendi kazanamayacak

kazanır elbet ama 1 2 3 4 5 kisi ögrencek ve bunu bildigi halde kazanc saglamayan bi takim insanlar bu tarz bi acıgın kapanması icin ugrascak bunun icin mail bile atcak bu tarz insanlar oldugu sürece kimse bisey söylemese daha iyi olur yt icinde gecerli

Bilen varsa da söylemez dediğiniz için söylemiyorlardır belki :D

Biz daha sınırsız kanal nedir onu bilmiyoruz :D gerçi youtubeun dışına çıkamadık o ayrı mesele :)

sınırsız kanal dediginde dmde çok farkı anlamlar taşıyor.çeşit çeşit sınır var.mesela en çok günde 1 videoda istedigin uzunlukda video atabiliyorsun bi kanala ama sadece 1 tane.sonra engele takılıyorsun...ve ilk videoda 120dkdan mi yoksa 60dkden mi az olursa 1 tane daha atabiliyordun uzun video.en çok bu satılıyordu.ama alanların çogunun elinde patladı sınırsız kanallar.özgün içerikle bu özelligi açtırıyorlardı heralde,çünkü sen-ben satın alıp içine çizgi film atarsak 3 gün sonra kanal normal limitlere dönüyordu.

Kardesim, benim bildigim sinirsiz kanal yapman icin, minimum hergun 6 ay boyunca video atman lazim, birde .com uzantili siten varsa onuda dm ekledigin zaman oluyor diye biliyorum, benim kanalim oyle olmustu.

Kardesim, benim bildigim sinirsiz kanal yapman icin, minimum hergun 6 ay boyunca video atman lazim, birde .com uzantili siten varsa onuda dm ekledigin zaman oluyor diye biliyorum, benim kanalim oyle olmustu.

web siten üzerinden sağlam izlenim geliyorsa zaten mail atıyolar onaylı kanal yapalım diye ama dizi film olayı için geçerli değil

bi ara vardı onaylı kanal alma açığı biri satıyordu hatta sanırım kapandı artık o açık

Siteniz ile açılıyor hiç denemedim ama alanlar var eriniyorum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri