Nasıl Ünleme Düşmüyor

• Kullanıcı gzmrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gzmrt

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar kötü bir niyetim yok sadece merak ediyorum nasıl oluyorda bu kanal ünleme düşmüyor ve sürekli video paylaşabiliyor kanal bu

Bilen varsa ünleme düşmemenin bir yolunu özeldende olsa bilgi verirse çok sevincem şimdiden teşekkürler

kanalı silmek zorunda kaldım ama ünleme düşmüyor ve sürekli video atabiliyor

kanalı ifşa ediyosun burda şuanda senin yaptığın yanlış kardeşim kötü niyeti falan kalmıyo burda bunu yapınca en büyük kötülüğü yapıyorsun

düzeltme yaptım linki kaldırdım ancak sorum şu nasıl atabiliyor banada yardımcı olurmusunuz

Formu Biraz Araştırsan Ünlem Geçme Yöntemlerirni Denesen Kendi Yöntemlerini Oluştursan Sende Böyle Atarsın Güzel Kardeşim :) Böyle Konular Açmak Yerine Lütfen Forumu Araştırın LÜTFEN !

forumu araştırıyorum zaten yeterince tek çözüm mozaik ama başka yöntemler olması gerekiyo bu kişi hergun 60 video atıyor ve bu şekilde yapma imkanı yok bunun elbet başka bir yöntemi var ama ben bulamıyorum

forumu araştırıyorum zaten yeterince tek çözüm mozaik ama başka yöntemler olması gerekiyo bu kişi hergun 60 video atıyor ve bu şekilde yapma imkanı yok bunun elbet başka bir yöntemi var ama ben bulamıyorum
Hocam Kendi yöntemlerini Oluştur Sende O Zaman Videoyu Kes Bİç Vs Bisürü Yöntem Var...Reklam Yapmak Gibi Olmaın Uygun Fiyata Tasarımlı 100 Veya İstersen Daha Fazla videolu İstedğin Katagoride Kanal Açabilirim http://www.ytpara.com/arayanlar/30326-uygun-fiyata-tasarimli-onayli-kanallar.html konuma bakabilirsin :)

bir daha kanal ifşa etme.görmezlikten geliyorum.
paylaştıgın kanal parnere bağlı,o yüzden düşmüyor.konu kilit..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri