Nasil yapıyorlar bunu

• Kullanıcı DeftoneS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube - Tasarım
Hocam bunu neden burada soruyosunuz belliki png. resim çerçevesi yapmışlar photoshop ile yapıyalr ve videoyu bi edit programı ile ekliyolar

318 tane mesajın var hala bunu bilmiosan boş ver uğraşma olmuyorsa zorlamicaksın

photoshop+camtasia
tasarım sabit içerdeki yazıları camtasia da yazmış olabilir

ben böyle yapardım bunu daha bilgili arkadaşlar da yazsın

Kusura bakma bende ilk başladığımda böyle konular açıyordum ama 1 yıl olmuş üye olalı neredeyse. 100 defa paylaşıldı bu ayrıca.

arkaplandaki resmi hazırladıkdan sonra çerçeve eklemekte kullanılan camtasia gibi programlarla videoyu ortadaki alana yerleştiriyorsunuz hocam.

Hocam yardımlık birşeyi yok, Camtasia kullanımı diye aratırsanız istemediginiz kadar video bulacaksınız. Camtasia program kullanışınıda öğretemem 2 3 dakikalık bir video izlerseniz anlarsınız zaten. Yapacağınız işlem programda timeline'a videoyu koymak, yanlara koymak istediğiniz resimi yine timeline'a eklemek ve resimleri sağ üstte önizleme alanında videonun istediğiniz yerine yerleştirmek. Daha sonra Produe and Share butonundan render alacaksınız videonuz hazır olacak.

Hocam yardımlık birşeyi yok, Camtasia kullanımı diye aratırsanız istemediginiz kadar video bulacaksınız. Camtasia program kullanışınıda öğretemem 2 3 dakikalık bir video izlerseniz anlarsınız zaten. Yapacağınız işlem programda timeline'a videoyu koymak, yanlara koymak istediğiniz resimi yine timeline'a eklemek ve resimleri sağ üstte önizleme alanında videonun istediğiniz yerine yerleştirmek. Daha sonra Produe and Share butonundan render alacaksınız videonuz hazır olacak.

Sağolun ben biraz araştırayım

o yüzlerce makaleden bir yerden başlayacaksın ki bilgi sahibi olabilesin...
yoksa bilgi paylaşım forumu demek her aklımıza geleni soracağımız bir yer demek değil.
ilk önce bir bakacaksınız yoksa yada bulamıyorsanız konusunu açacaksınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri