Nasıl yatırım yapmalıyım? Nasıl kazanırım

Gelincik33

Kayıtlı Üye
Merhaba ;

Yaklaşık bir aydır bu işi araştırıyorum ama henüz bir neticeye varmadım
Konu açmak yerine araştırma yap yazılarını çok okudum
Her arkadaş yöntemleri söylüyor ama ben neden yapamadım hala? Bu soruma cevap bulamıyorum
Satın aldığım kanal kapanıyor
Kapanmayan kanal ömrü bir kaç gün sürüyor
Bunları beceriksizliğime mi vurmam gerekiyor?
5 adet moda kanalım var pek rağbet görüyor diyemem
Dün maaşımı aldım tamamını bu işe yatırım yapmam mantıklı mı ?
Güvenilir bir arkadaş varmı bu konu için
30 günlük kazancım heba olsun istemiyorum kolay kazanılmıyor
Ve ricam o ki seviyeli fikirler verilsin

Hocam maasi bu ise yatirmak pek mantikli değil bence illaki riski var bu isin ve bence paraniz heba olmasin.Kanal kapanmasına gelince bot mu kullanıyorsunuz?

Evet bot sistemi kullanıyorum Böcekbaşı
Risk seviyorum fakat tamamını kaybetmek de pek istemiyorum :)
ayrıca herkes neden hoca diye hitap ediyor bana bu kelime çok meşhur burada gülünç verici :D

Maaşını bu işe yatırma hiç bi şey garanti değil bugün yatırdığın parayı yarın komple kaybedebilirsin.Hem daha yolun başındasın önce kendi tecrübelerini yarat sonra yatırım yap. Kanal kapanmasının sebebi çok fazla videodan dolayı da olabilir kanalı aldığın kişiden kaynaklanan bir problemde olabilir İP adresin kara listeye düşmüşte olabilir.
Upload/Download işlemleri için bot veya VDS'ye ihtiyacın olacak VDS için bu konuyu kullanabilirsin http://www.ytpara.com/vps-vds-hosting/18663-windows-azure-1-ay-ucretsiz-3.html 2 adet VDS açıp her birinden 5'er adet mail oluştur başlangıç için mail ihtiyacın da olmaz. Diğer şeyler için kategori vs zaten kendin bulman gerekiyo bunları

Evet bot sistemi kullanıyorum Böcekbaşı
Risk seviyorum fakat tamamını kaybetmek de pek istemiyorum :)
ayrıca herkes neden hoca diye hitap ediyor bana bu kelime çok meşhur burada gülünç verici :D
Her an ne olacagini kestiremezsiniz o yüzden bence fazla riske gerek yok.
Bot sistemi olarak sanirim videoyap kullanıyorsunuz.Size tavsiuem bugün kanali acin 24 saat ne bota baglayin nede video atmayin beklesin sonraki gun videoyapa baglayin video atin ama para kazanmayi acmayin dursun bu arada kanala 500 videoda atmayin yani.Sonraki gün para kazanmayi acin kanal daha uzun ömürlü olacaktır.
Hocam lafini bende bilmiyorum ama bu tur sitelerin genel hitap bicimi bu olmuş o yüzden :)

Merhaba ;

Her arkadaş yöntemleri söylüyor ama ben neden yapamadım hala? Bu soruma cevap bulamıyorum

madde madde cevaplayayım kardeşim
Bu işte araştırmadan başka yatırım gerektirecek hiç bişey yok araştır sadece
Yöntem sensin herkez bildiğini okur bu işte tecrübelerini kendin edin
Video yükleme olayı bu dönemlerde sıkıntılı boş kanallar dahi kapanıyor çözüm yollarını araştırıyor herkez çözebilen kazanıyor
Bunları beceriksizliğine vurma ilk ayın daha öğrenmen uzun sürmez
Moda kanalı herkezin yüklediği kanalları videoları atarak para kazanamazsın farklı videolar kategoriler bul
Yatırım yapma dediğim gibi, bir iki bot alman yeterli
Bazı arkadaşlar var forumda para ver kazandırayım diyor tercih meselesi kendin tırnaklarınla bir yere gelirsen daha cok tatmin olursun
Diyeceklerim bunlar daha özel soruların olursa özel mesaj gönderebilirsin

Bence maaşini kesinlikle bu islere yatirma, Şekerbank ta daha cok degerlenir.

Son düzenleme:
Maaşını bu işe yatırma hiç bi şey garanti değil bugün yatırdığın parayı yarın komple kaybedebilirsin.Hem daha yolun başındasın önce kendi tecrübelerini yarat sonra yatırım yap. Kanal kapanmasının sebebi çok fazla videodan dolayı da olabilir kanalı aldığın kişiden kaynaklanan bir problemde olabilir İP adresin kara listeye düşmüşte olabilir.
Upload/Download işlemleri için bot veya VDS'ye ihtiyacın olacak VDS için bu konuyu kullanabilirsin http://www.ytpara.com/vps-vds-hosting/18663-windows-azure-1-ay-ucretsiz-3.html 2 adet VDS açıp her birinden 5'er adet mail oluştur başlangıç için mail ihtiyacın da olmaz. Diğer şeyler için kategori vs zaten kendin bulman gerekiyo bunları

Ben pek kanal açmadım ip için bir arkadaşım program verdi onu kullanıyorum
vds dediğiniz vps ile aynı mı acaba ?
yorumunuz için teşekkür ederim. :)

Her an ne olacagini kestiremezsiniz o yüzden bence fazla riske gerek yok.
Bot sistemi olarak sanirim videoyap kullanıyorsunuz.Size tavsiuem bugün kanali acin 24 saat ne bota baglayin nede video atmayin beklesin sonraki gun videoyapa baglayin video atin ama para kazanmayi acmayin dursun bu arada kanala 500 videoda atmayin yani.Sonraki gün para kazanmayi acin kanal daha uzun ömürlü olacaktır.
Hocam lafini bende bilmiyorum ama bu tur sitelerin genel hitap bicimi bu olmuş o yüzden :)

Bir çok kişi film dizi üzerine çalışıyor moda pek yoktur ben mi yanılıyorum?
ilgili bilgiler ve kelime açıklaması için teşekkür ederim :)

madde madde cevaplayayım kardeşim
Bu işte araştırmadan başka yatırım gerektirecek hiç bişey yok araştır sadece
Yöntem sensin herkez bildiğini okur bu işte tecrübelerini kendin edin
Video yükleme olayı bu dönemlerde sıkıntılı boş kanallar dahi kapanıyor çözüm yollarını araştırıyor herkez çözebilen kazanıyor
Bunları beceriksizliğine vurma ilk ayın daha öğrenmen uzun sürmez
Moda kanalı herkezin yüklediği kanalları videoları atarak para kazanamazsın farklı videolar kategoriler bul
Yatırım yapma dediğim gibi, bir iki bot alman yeterli
Bazı arkadaşlar var forumda para ver kazandırayım diyor tercih meselesi kendin tırnaklarınla bir yere gelirsen daha cok tatmin olursun
Diyeceklerim bunlar daha özel soruların olursa özel mesaj gönderebilirsin

Öncelikle hitap şekliniz çok içten yaklaşımınız için teşekkür ederim
para kazanma Türkiye için kapalı ben farklı ülke seçiyorum sorun bu olabilir mi acaba?
benim takıldığm nokta burası aslında bu kazancı sağlayan kişiler youtube ile anlaşmalı değil ise bildikleri çok iyi bir yöntem olmalı :)

Bence maaşini kesinlikle bu islere yatirma, Şekerbank ta daha cok degerlenir.

Faiz mi ? Asla.
teşekkür ederim

Merhaba ;

öncelikle kardeşim dediğin gibi para kazanmak kolay değil, onun için maaşını tabiki bu işe yatırma.
Hiç kimse ben dahil nasıl para kazandığını veya hangi kategoriden kazndırdığını söylemez. bunu tamamen kendiniz deneme yanılma yöntemi ile bulabilirsiniz. Öncelikle bu ay içinde sürekli toplu kapanmalar oldu buda sizin hesaplara denk gelmiştir. siz kendi cep telefonunz yada çevrenizdeki samimi olduğunuz kişilerin cep telefon numarasını kullanarak, farklı bilgisayaralrdan farklı hesaplar alınız. Aldığınız hesapların kanal resimlerini felan ayarlayınız ve elle en azından 5 adet özgün video atınız. daha sonra 3 gün ve daha fazla bekleyiniz. kanalı bu arada hiç bota eklemeyiniz. 3. günün sonunda kanalınızı botunuza ekleyiniz ve asla günde 20 den fazla video atmayınız. "kendi kullandığım yöntem" baktınız yine olmadı haberleşelim bu konuda size yardımcı olayım ama kategorileri ve videoyu sizin bulmanız şartı ile...

öncelikle kardeşim dediğin gibi para kazanmak kolay değil, onun için maaşını tabiki bu işe yatırma.
Hiç kimse ben dahil nasıl para kazandığını veya hangi kategoriden kazndırdığını söylemez. bunu tamamen kendiniz deneme yanılma yöntemi ile bulabilirsiniz. Öncelikle bu ay içinde sürekli toplu kapanmalar oldu buda sizin hesaplara denk gelmiştir. siz kendi cep telefonunz yada çevrenizdeki samimi olduğunuz kişilerin cep telefon numarasını kullanarak, farklı bilgisayaralrdan farklı hesaplar alınız. Aldığınız hesapların kanal resimlerini felan ayarlayınız ve elle en azından 5 adet özgün video atınız. daha sonra 3 gün ve daha fazla bekleyiniz. kanalı bu arada hiç bota eklemeyiniz. 3. günün sonunda kanalınızı botunuza ekleyiniz ve asla günde 20 den fazla video atmayınız. "kendi kullandığım yöntem" baktınız yine olmadı haberleşelim bu konuda size yardımcı olayım ama kategorileri ve videoyu sizin bulmanız şartı ile...

İlginiz için teşekkür ederim çok naziksiniz.
Bütün bu kuralları uygulamam şart artık :)

Ben kanal kapanmaların yüklediğimiz videolarla oldugunu düşünüyorum. Temiz bir kanala farklı bir video, kategori yüklemeyi dene bakalım yine kapanacak mı. Kapanmazsa o kategoriye yoğunlaşmanı öneririm. Şahsen ben 2 hafta önce öyle yaptım

dogru kategoriyi bulmadan yatırım yapmayın ..su anda bot kullanıyorsanız calıstıgınız kategoride deneme yanılma yöntemi ile ne tarz videoların daha cok izlenim aldıgını görmeniz mümkün..bu is biraz sabır isi 2 ay izlenmeyen kanallar 3. ay patlayabilir..kanalların kapanmaması icin site bazı taktikler var onları uygulayın.. ille de makyaj ve moda konusunda calısacaksanız bu kategori icin bazı püf noktaları var onları uygularsanız hem telif riski olmaz hem de izlenim cekersiniz..kazancınız bol olsun...

Yatırım Olarak Şöyle Özgün Bi Makyaj Yada Kadınlara Hitap Eden Bi Kanal Açabilirsin..

Bi Kamera Alırsın Gerekli Şeyleri Alırsın Videolarını Cekip Atarsın 1-2 Hafta Sabreder Bişey Kazanamazsın Sonra Yavaş Yavaş Kazanmaya Başlarsın GARANTİ Para Özgün Olabilirsin ;)

Heni Hazbay Burdaysa Sana Biraz Yol Göstersin..

bence siz spamla uğraşmayın özgün bir makyaj kanalı açın videolar çoğaldıkça abonenizde yükselir sabit bi kazanç elde edersiniz.

Dün beyto33 nickli üyenin bi konusu vardı ona bakıp katıl gelecek için bi temel hemde onun üzerinden bi çalışma yolu belirlersin belli bi kazanca ulaşınca farklı şeyler denersin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri