Navi1337 Adlı Üyeyi Göreniniz, Bileniniz Var Mı?

ScReaM

Kayıtlı Üye
Navi1337 rumuzlu arkadaşa BURADAKİ konusunda ulaşmış ve iş vermiştim.
Fakat iş tam olarak bitmeden sırra kadem bastı.
Konusu kilitlenmiş.
Skype ve e-postadan da yanıt vermiyor.
YTPara'ya yaklaşık 20 gündür gelmiyor.
Dolandırılmadım.
Zira kötü birisi olmadığından eminim ama benim işin yarım kalması da canımı sıkıyor.
15 Şubat'a kadar bana ulaşmazsa ücretimi talep edeceğimi bilmesini isterim.

Kilitlenen konuda rahatsızlığının olduğunu belirtmiş size bahsetmişmiydi bundan. Umarım sıkıntılı bir durumu yoktur.

Arkadaşlar yanlış düşünmeyin bende arkadaştan uzun zamandır haber alamıyorum bir rahatsızlığı vardı ve umarım ciddi sıkıntısı yoktur. Mail yoluyla ulaşmaya çalıştım ama oradanda cevap alamadım. İşten önce sağlık durumunu merak ediyorum. Telefonu olan ve ya yakından tanıyan varsa durumu nasıl buraya yazabilir mi?

telefon numarası olan bi arkadaş arayıp bize de bilgi verirse iyi olacaktır...

Galiba daha öncede bu arkadaş yoğun bakımda yatmıştı. İnşlah önemli bir şey yoktur.

Konuda belirtmiş ama sanırım biz konuşamadan konuyu kilitletmiş.
Bundan dolayı sağlık durumu ve ciddiyeti hakkında herhangi bir bilgim yok.
Hiçbir şekilde de ulaşamadığım için en son çare belki bir arkadaşı bilgi verir diye konuyu açma gereği duydum.
Konuda da belirttiğim gibi dolandırılmadım.
Arkadaşla Skype'dan da uzun uzun konuşmuştuk.
Samimi ve dürüst birisi...
Ama daha önce yoğun bakımda kalmış, sağlık durumunun ciddiyetini de bilmiyordum.
Umarım kısa zamanda bilgi alabiliriz.
Ben Skype konuşmalarını tekrar gözden geçireceğim.
Belki tlf no bırakmıştır.

Skype durumunda forumdaki maile dönüş yapın hastayım demiş ama ne zaman güncellemiş bilmiyorum.

Facebook'ta da yok.
Kişisel web sitesi de bakıma alınmış.
Tlf no da yok malesef...

Skype durumunda forumdaki maile dönüş yapın hastayım demiş ama ne zaman güncellemiş bilmiyorum.

Maile de dönüş yapmıyor hocam.

Hayırlısı diyelim artık...

Kaan hocama güvenim sonsuz uzun zamandır çok yakın arkadaşım kendisi. Telefon değiştirdim numarası gitti ama eve geçtiğimde icloud yedeklerinden çıkartıp kendisne ulaşmayı denerim. Merak etmeyin mağdur olmazsınız.

Kaan hocama güvenim sonsuz uzun zamandır çok yakın arkadaşım kendisi. Telefon değiştirdim numarası gitti ama eve geçtiğimde icloud yedeklerinden çıkartıp kendisne ulaşmayı denerim. Merak etmeyin mağdur olmazsınız.

Estağfirullah hocam mağdur olduğumu düşünmedim hiç...
Hiçbir şekilde ulaşamayınca "işi yapmak istemiyorsa kalsın" diye son çare konu açtım.
Tabi ciddi sağlık sorunları olabileceği ihtimalini bu konuda öğrenmiş oldum.
Ulaşabilirseniz iyi olduğuna dair bilgi vermeniz yetecektir benim açımdan...

Navi1337 Ulaşabilen Var Mı ?

Merhabalar konuyu yanlış yere açtıysam taşırsanız sevinirim. Navi1337 Nickli kullanıcı üyeye bir türlü ulaşamıyorum. Ulaşabilen varsa bana yazabilir mi?

Geçenlerde yeniden sormuşlardı fakat ulaşabilen yok sanırım.

Maillere de hiç dönüş yapmadı 1 aydan fazla oldu..

Bu 4. konu falan oldu adam hakkında. Rahatsızlığı vardı okuduğum kadarıyla en son, umarım ciddi birşey değildir.
Eğer onun dışında bir sorun oldu ise bu kadar kişinin ulaşamaması çok normal değil.

Kendisine ulaşabilen var mı ? Telefon numarası filan öğrenme şansımız var mı ?

Evet bende o numarayı aradım da sanırım eski. Hiç sosyal hesabı yok fb twitter filan varmis ama hep devre dışı bırakılmış

Bir iki paylaşım gördüm sanki rahatsız iken paylaşmış. Inşallah kötü birşey yoktur. Birlikte site yapmıştık site düzenledim makale vs girdik bir sürü. Adsense aldım üstünden lakin domain onun panelindeydi.

Son düzenleme:
aynı şekilde host ve domain aldık site kurduk güzelhosting de alan adı ve hots taşımadım arkadaşın panelinde bende skypeden ulaşamıyorum

Evet bende o numarayı aradım da sanırım eski. Hiç sosyal hesabı yok fb twitter filan varmis ama hep devre dışı bırakılmış

Bir iki paylaşım gördüm sanki rahatsız iken paylaşmış. Inşallah kötü birşey yoktur. Birlikte site yapmıştık site düzenledim makale vs girdik bir sürü. Adsense aldım üstünden lakin domain onun panelindeydi.

Aynen hocam benimde sitenin domaini ve hostingi onun panelindeydi. Umarım sağlığında bir sıkıntı yoktur. Kısa süre içinde geri dönüş yapar umarım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri