Ne açarsam açıyım arkadaşlar artık kapanıyor :( Adsenseye bağlı olmasa bile !

• Kullanıcı Doqal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Doqal

Kayıtlı Üye
Dün gece kanal açtım telefon onaylı temiz hatta yine kapandı bu sebepten tüm kanallarım bu sebepten kapanıyor :(
Dünde aynı sebepten 10 kanalım kapanmıştı, ne yapmam lazım 3cxphone olabilir dedim kapanmasına telefondan, bu seferde temiz bir telefonla onayladım arkadaşın, ama ne yaparsam yapayım artık hemen kapanıyor kanalım.
Yardımlarınızı bekliyorum...

Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.

kanal acarken her seferinde ip değiştiriyor musun
belki modemin statik iptir. modeme reset cekmene rağmen ip değişmiyor olabilir. bi kontrol et.
bir de gecmişi temizle

kanal acarken her seferinde ip değiştiriyor musun
belki modemin statik iptir. modeme reset cekmene rağmen ip değişmiyor olabilir. bi kontrol et.
bir de gecmişi temizle

Evet ustam değiştiriyorum, hayır statik değil, Türk telekomda arkadaşım var ona bile sordum aradım, hatta hatta Mac adresini bile değiştiriyorum...
Adsenseye bile bağlı değilken aynı sebepten neden kapayabilir :(

Evet ustam değiştiriyorum, hayır statik değil, Türk telekomda arkadaşım var ona bile sordum aradım, hatta hatta Mac adresini bile değiştiriyorum...
Adsenseye bile bağlı değilken aynı sebepten neden kapayabilir :(

gmail acarken firefox kullanmanı tavsiye ederim.
firefox gizlilik ayarlarında "gecmiş asla hatırlanmasın" ayarını yap

günde kaç hesap açıyorsunuz?
pc başına geçtiğinde hesabı alıp modem reset attıktan sonra hemen yeni hesap alıyor musun?
eğer öyleyse, günde 3-4 saat aralıklarla hesap aç hocam.
modem reset atsanda mac den yakalıyor. hepsini geçtim. ttnet farklı ip veriyor ama ip değerleri birbirine çok yakın oluyor genellikle. o yüzden de yt algoritması sizi yakalıyor olabilir.
her hesap açtıksan sonra 1 sa. kadar bekleyip öyle deneyin birde bakalım sorununuz düzelecek mi?

günde kaç hesap açıyorsunuz?
pc başına geçtiğinde hesabı alıp modem reset attıktan sonra hemen yeni hesap alıyor musun?
eğer öyleyse, günde 3-4 saat aralıklarla hesap aç hocam.
modem reset atsanda mac den yakalıyor. hepsini geçtim. ttnet farklı ip veriyor ama ip değerleri birbirine çok yakın oluyor genellikle. o yüzden de yt algoritması sizi yakalıyor olabilir.
her hesap açtıksan sonra 1 sa. kadar bekleyip öyle deneyin birde bakalım sorununuz düzelecek mi?

1 haftadır kanal açmadım ustam, önceki gün bir hesap açtım birgün bekledim dün gecede 116 video attım 2 tane 3.taraf geldi içerikleri değiştirdim hatta başlıklarıda adsenseye bağlamadım. Gece 2'de bitti işim şimdi uyandım baktığımda uçmuş kanal :(

Aynı adsense e bağlı kanallar mı kapanıyor?

tüm kanalların bildirimlerini tek gmaile mi yönlendiriyorsun?

Aynı adsense e bağlı kanallar mı kapanıyor?

tüm kanalların bildirimlerini bir tek gmaile mi yönlendiriyorsun?

Genel olarak tüm mailleri bir postaya yönlendiriyordum bildirimler için, 4 gün önce 4 kanalım vardı ve 4'üde farklı adsenseye bağlıydı 4 adsenseye ama aynı sebepten onlarıda kapadı.

başka bi açıklaması yok ozaman tüm bildirimleri bir gmaile yönlendrimekten oluyor . kim ne derse desin bence yanlış bir uygulama...

başka bi açıklaması yok ozaman tüm bildirimleri bir gmaile yönlendrimekten oluyor bence. kim ne derse desin bence yanlış bir uygulama...
Dün açtığımın gmail kutusune bile girmedim bir kere ustam, hatta adsenseye bağlı değildi :( o neden kapandı aynı sebepten.

Dün gece kanal açtım telefon onaylı temiz hatta yine kapandı bu sebepten tüm kanallarım bu sebepten kapanıyor :(
Dünde aynı sebepten 10 kanalım kapanmıştı, ne yapmam lazım 3cxphone olabilir dedim kapanmasına telefondan, bu seferde temiz bir telefonla onayladım arkadaşın, ama ne yaparsam yapayım artık hemen kapanıyor kanalım.
Yardımlarınızı bekliyorum...

Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.

Aynı sorun benimde başıma gelmişti, http://www.ytpara.com/youtube-hakki...ni-aldigim-gmail-hesabi-aninda-kapaniyor.html burayı oku baştan sona şuan sorun yok gibi

*faklı bir pc ve ip den (internek cafe, arkadaşından, akrabalarından vs...) yeni hesap açıyorsun.
*hesap açarken gmail.com değil yandex.com sitesinden mail açarak youtubeye kayıt oluyorsun.
*15 dk lık telefon onayını gerçek telefonla veya tek kullanımlık online sms sitelerinden onaylatıyorsun (3cxphone,pinger vs... kullanmayın) bunlar seri numara veriyor ve spam teşkil edebilir.

bunları yap eğer hala banlanma devam ediyor ise senin ip banlanmış demektir ne yaparsan yap bu işler olacak.

Pcye format ve başka bir internet yapısı kullanman gerekli başka çağre yok.

MAC adresini değiştir ya da gizle aynı dertten bendede vardı

MAC adresini değiştir ya da gizle aynı dertten bendede vardı

Değiştiriyorum yine aynı ama hatta hatta paralı ip programı aldım onu bile değiştiriyorum ama, yine bu sıkıntıdan kurtulamadım.
Hdd serial diyor bazı arkadaşlar, onu nasıl değiştirebilirizki bide öyle denesek :)

Bence, bir bilgisayardan birden fazla adsense hesabı ile oturum açıyorsan risk altındasın. Ip adresi değiştirmeyi anlıyorum. Ama MAC adresi bence hata. İlk olarak, yazdığın yeni MAC adresin güvenli olduğunu ne biliyorsunuz. İkinci olarak; MAC adresi, bildiğim kadarı ile, web üzerinde bilgisayarın nüfus kağıdı gibidir. Dünyadaki bütün bilgisayarların kimliği var. Bu yönde düşünürsek; sahte kimlik yapacaksanız, birinin kimliğini kopyalarsınız.
İşin özü, 4 adsense hesabı bir bilgisayarda açma. Gmail hesaplarını da VDS'de sakın açma. Okul,iş,internet cafe, arkadaşının bilgisayarı çokça seçenek var. Bunun gibi farklı yerden beşer tane gmail hesabı aç, bence.

Kurtarma epostası olarak yeni açtığın tüm maillerde tek mail adresini kullanıyorsan sıkıntı olması gayet normal.Daha önceden benim başıma'da geldi.

Bence, bir bilgisayardan birden fazla adsense hesabı ile oturum açıyorsan risk altındasın. Ip adresi değiştirmeyi anlıyorum. Ama MAC adresi bence hata. İlk olarak, yazdığın yeni MAC adresin güvenli olduğunu ne biliyorsunuz. İkinci olarak; MAC adresi, bildiğim kadarı ile, web üzerinde bilgisayarın nüfus kağıdı gibidir. Dünyadaki bütün bilgisayarların kimliği var. Bu yönde düşünürsek; sahte kimlik yapacaksanız, birinin kimliğini kopyalarsınız.
İşin özü, 4 adsense hesabı bir bilgisayarda açma. Gmail hesaplarını da VDS'de sakın açma. Okul,iş,internet cafe, arkadaşının bilgisayarı çokça seçenek var. Bunun gibi farklı yerden beşer tane gmail hesabı aç, bence.

Başka yerden açmış olduğumuz gmaillere yine bilgisayardan girince sıkıntı olmaz mı?
Mac adsensede değiştirmiyorum gmail alırken değiştiriyorum...

Kurtarma epostası olarak yeni açtığın tüm maillerde tek mail adresini kullanıyorsan sıkıntı olması gayet normal.Daha önceden benim başıma'da geldi.

kurtarma epostası olarak ne yapmamız lazım boşmu geçelim kardeşim?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri