Ne bu tahammülsüzlük?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
düşüncen doğru hocam.İnsanları kırmayı bende sevmem ancak bu durum o kadar çok oluyor ki bizde zaman kaybı yaşıyoruz boş yere onları okurken.. geçenlerde kazanç paylaşımı yaptım ve taktiklerimi yazdım. bir yığın pm aldım. Ama adamların çoğu "yt ye yeni başladım ben ne yapıcam" diye pm atıyor. Bende " forumu okuyun takıldığınız yerleri araştırın bulamassanız yardımcı olmaya çalışayım" dedim. verdikleri cevap " olsun sen genede anlat kendime bu işi öğreticek kanka arıyorum tel numaram xxxx"
bende en sonunda konuyu sildirdim faydalanıcak kişilerde faydalanamadı.
Emek çok saygı hak eden bişeydir. İnsan aylarca kendi verdiği emeğe küfür edilmiş gibi hissediyor.

Söylediğin durumda haklısın tabi ki. Birileri çilesini çekip birileri kaymağına ekmek banmayacak tabiki...

Çilesini çekenler zamanında çekmiş zaten, şimdi iyi niyet gösterip kısa yoldan sorunları çözüp halletmeye çalışıyorlar. Bunu yapan herkese minnettarım, bu konularda emeği geçen herkese burdan tekrar teşekkür ediyorum.

O söylediğiniz kişiler, adam yanıma gelsin yarım saatte öğretsin diğer ay en kötü 500 liramı cebime koyayım zihniyetindeki kişiler. Bu tartışmalara sebep olanda o arkadaşlar aslında...

Ben senin konuyu açtığın yer ile ilgili yanlış yapmışsın demiyorum zaten, ama bir forum sitesinde birşey paylaşıyorsan diğer forum üyelerininde açtığın konu hakkındaki eleştirilerinede açık olmalısın ki bende burada eleştirimi açtığın konun çöp olduğunu yazarak ifade etmişim. Tamamı ile kendi öz eleştirimdir ve evet çöp ve tartışmaya girmenin bile anlamsız olduğu bir konudur. Yine benim fikrime göre eğer yeni üyeler para kazanmak istiyorsa önce forumu okumalı sonra soru sormalıdır böyle yapılmayınca günde aynı soruyu çok kez görmüş oluyoruz.

Tabiki bu duruma tek taraflı bakmıyorum. Eski üyelerde haklılar. Ancak benim asıl sitemim durumu hor görmeye iten kişilere. Yoksa tabiki uyarılabilir ve eleştiri yapılabilir.

hayır bu şekilde sitem eden vatandaşlar incide,ekşide dh'de, twitterda facede nerede geyik konusu var inanın baştan sona bütün mesajları okuyorlar aman bir geyiği kaçırmayalım diye.

yanlış anlama da forumu araştırmadan aynı konular sürekli açılıyor.bu yüzden aynı konuları görmek zorunda değiliz. arama butonu boşuna konmamış!
Niye aynı konular diyorum. çünkü o yollardan bizde geçtik o yüzden sizin yaşadığınız sorunu kesin yaşadığımız için forumda konusu vardır.

arkadaşım bu forum kaç kere değiştiğini sende iyi bilirsin ki..
google eski id'leri indexlemiş durumda..
forum içi aramalarda çok kötü..
yani aramakla olacak bir şey değil bu..

id'ler karıştı..

hayır bu şekilde sitem eden vatandaşlar incide,ekşide dh'de, twitterda facede nerede geyik konusu var inanın baştan sona bütün mesajları okuyorlar aman bir geyiği kaçırmayalım diye.

evet haklısın incide bir gece boyunca 100 sayfa entry okuduğumda oldu geyiği kaçırmayayım diye ama ytparada 1 hafta serkan abinin videolarını yazılarını,diğer üstadların ebook larını ve pdf leri okuduğumda oldu. Sence burası sabah akşam geyik yapma ve boş konu açma yerimi ?

evet haklısın incide bir gece boyunca 100 sayfa entry okuduğumda oldu geyiği kaçırmayayım diye ama ytparada 1 hafta serkan abinin videolarını yazılarını,diğer üstadların ebook larını ve pdf leri okuduğumda oldu. Sence burası sabah akşam geyik yapma ve boş konu açma yerimi ?

ben ilk mesajı yazana attım o mesajı;)

bende başlayalı 1 hafta olmadı, bazıları gerçekten hiç bi şekilde arama yapmadan direkt konu açıp soruyor.e adamlarda aynı soruya 500. kez cevap vermek istemiyor doğal olarak.

"armut piş ağzıma düş" kafasında yaşayan adamları bende sevmem.

Konular acilmadan once mod onayindan gecmiyormu?(bilmedigim icin soruyorum)
Kisisel yorumlarim:
Arastirma ve okuma aliskanligimiz yok. Bunun sebeplerinden birisi de internetin cop bilgiyle dolmasi. Dogru yanlis icice gecmis durumda. Bir yerde gordugunuzu baska bir yerden dogrulamak zorundasiniz(gazeteci mantigi).
Hepsini okusa bile kafasi karisiyor insanin.
Ayrica ytpara uzerindeki bazi yontemler gecersiz duruma gelebiliyor. Gecen sene calisan yontem,bot vs , bu sene calismiyor olabiliyor.
Not: cepten yaziyorum imla icin kusura bakmayin.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Konular acilmadan once mod onayindan gecmiyormu?(bilmedigim icin soruyorum)
Kisisel yorumlarim:
Arastirma ve okuma aliskanligimiz yok. Bunun sebeplerinden birisi de internetin cop bilgiyle dolmasi. Dogru yanlis icice gecmis durumda. Bir yerde gordugunuzu baska bir yerden dogrulamak zorundasiniz(gazeteci mantigi).
Hepsini okusa bile kafasi karisiyor insanin.
Ayrica ytpara uzerindeki bazi yontemler gecersiz duruma gelebiliyor. Gecen sene calisan yontem,bot vs , bu sene calismiyor olabiliyor.
Not: cepten yaziyorum imla icin kusura bakmayin.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

konular yönetici onayından geçmiyor,
sizi tenzil ederek söylüyorum, forumda ki insanlar zaten yeni gelen arkadaşların açmış olduğu konulara hergün ellerinden geldiğince cevap vermeye çalışıyorlar. Bu tepkileri zamanla sizde daha iyi anlarsınız. Her gün karşınıza "Yardım, Bu nedir?, Para kazanamıyorum, Para kazanmam gitti" tarzında konular düştüğü zaman insanların tahammülü dediğiniz gibi kalmıyor. Ancak arama yapılsa her sorunun cevabı mutlaka forum içerisinde var. Okumak ve videoları izlemek ile bütün soruların cevaplarını bulabilirsiniz. Gerekli kişiler ellerinden geldiğince forumu zaten düzene sokmaya çalışmış ve bunu başarmıştır. Bu kadar altın değerinde bilgiyi okumadan, hiçe sayıp, armut piş yaparak direk "Yardım, Yandım" gibi ne olduğu belli olmayan konuları açmak en büyük saygısızlıktır.
Konunun karşılıklı tartışmaya dönemesi açısından kilitliyorum. Zaten gerekli cevaplar verilmiştir.
İyi geceler, iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri