Ne çalışmalıyım Nasıl çalışmalıyım

egitimvideolari

Kayıtlı Üye
Merhaba uzun bir süredir konuları okuyorum sizce şu sıralar yt'de ne gider çizgifilm denedim yapamadım trafik kazası veya dizi mi deniyim nasıl deniyim yanlış mı deniyorum acaba çünkü sadece 1 defa spam yaptım o da anında uçtu :D neyi nasıl yapacağım konusunda da emin değilim serkanyt konularına baktım da 2013den kalma iş görür mü biri beni aydınlatsın lütfen

güzel kategori yakalamışsın car kaza eğlence, güzel kategorilerdir

Kendi yontemini kendin gelistirmelisin. Basarmak icin herseyi dene sana tek tavsiyem. Forumda cok degerli konular var hepsini degerlendir.

hocam şuan yolunu bulmul kimse birşey söylemez.
İşler o kadar karışık yani :confused:
güzel kategori yakalamışsın car kaza eğlence, güzel kategorilerdir
İyi güzel de render yapmalı sesle oynamalı mıyım açıklama ve etiket girmeli miyim bot kullanıp seri seri mi paylaşım yapmalıyım yoksa indir yükle şeklinde mi çalışmalıyım kusura bakmayın nerdeyse 3 aydır sadece konu okuyorum okuduğum her şey karıştı alakalı konuştuğumdan emin bile değilim :)
Şu Saatten Sonra En İyisi Sigortalı Bir İş :)
Ama hala kazançlarından bahseden üyeler hatta yeni açılmış ve yüksek gelir elde etmiş kanal sahipleri var forumda hocam
Teşekkürler :)

bende bu konu hakkında tam net bi şeye ulaşmış değilim.1-2 aydır forumda takılıyorum,okuyorum fakat konular biraz eski ve her şey karman çorman oldu,bu konuda birisi yardım edebilirse bende çok memnun kalırım.

Bu tür mesajlar da çokça rastladıklarım arasında :) ama sanırım hala bazı üyeler iyi miktarda kazanıyor bunu da kendi geliştirdikleri yola mı borçlular bilemiyorum feci bir kafa karışıklığı yaşıyorum

yol yokki gelişsin hocam şuan bu işten 5 hane alan varsa buyursun banada yardım etsin :)
ha bildiğim bişi varsa oda şudur bu saatten sonra kopya yapılcagını zannetmiyorum rendercılar yer ekmeğini bana kalırsa.

4 tane kanal açana kadar 40 tane mail çöpe döndü...
ne çalışacağımdan önce nasıl çalışacağımın cevabını ara bence...

bu arada kanal açıp video yükleyenler sevabına pm yle ulaşabilirler :D

4 tane kanal açana kadar 40 tane mail çöpe döndü...
ne çalışacağımdan önce nasıl çalışacağımın cevabını ara bence...

bu arada kanal açıp video yükleyenler sevabına pm yle ulaşabilirler :D
pm'yle ulaşan varsa alırım bi dal hocam :D aynen değdin gibi 4 kanal açana kadar 40 mail çöp oluyor o 40 mailden 4 kanalda kalmıyor gerçi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri