Ne içiyorsunuz ???

İce tea çilek şeftalimiydi güzel lezzetli bi tadı var bu ata ona sardım :)

Ama genel olarak
sade soda
sade soda- vişne suyu

trishka diye yeni bi içecek çıkmış, değişik ve on nümero tadı var.

denk gelirseniz deneyin, müptelası olursunuz.

fuse-tea-kutu-mango-ananas-330-ml-2000x2000.jpg

bu aralar komposto içiyorum birde %100 meyve suları içiyorum ama bu %100 lerinde diğer meyve sularından bir farkı yok şeker küpü diye meyve suyu içmiyordum %100 alayım dedim bunlar ne kadar doğru tartışılır en iyisini evde kendin yapmak

Karpuz Çilek soda favorim ama fazlası zarar günde 1 şişe yeterli.

Vişne suyu kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum arkadaşlar ettiğiniz karışımlarda olsun veya sade olarak kesinlikle vişne suyu kullanmayın.Vişne zamanı biliyosunuz ki yaz girdikten sonradır.Ege bölgesinde olanlar bilir bu bölgede yetişir.Vişneler tarladan toplandıktan sonra,fabrikasına tırlar yoluyla gider.Köylerden toplanan vişneleri köydeki gencler tırlara bu kasaları sararlar.Kasalar sarılırken üstünde sigara içilir izmaritler kamyona atılır vişnelerin içine tükürülür.Kasalar yolda giderken devrilir toplarken üstüne basılır.Kasalar sarılmak için beklerken köpek gelir içine işer.Bunların hepsini gözümle gördüm,ben bu yaz kasa sardım ve ondan sonra bir daha içmedim.

abi quizden sonra aslinda bira icerdim ama tovbeliyim :D simdi napican biliyonmu kapanan kanallarin parasini hesapliyican abim bi guzel youtube ye giricen ordan ismayil yk aratican bu gelecek https://www.youtube.com/watch?v=6jfTSuWIYTs ardindan abi bi rusya ziyareti yapican :) sonra spama devam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri