Ne oynuyorsunuz ?

AjansPromo

Yasaklanmış
Eskiden Knight Online - Cabel vb oyunlar oynardık.

Yokmu şöyle oynadığınız güzel bir oyun ytpara olarak bir clan kursak :D

Artık en güzel oyunlar lol Dota Cs oldu be hocam. Eğer server acılırsa veya lolde 5 v5 atılmaya karar verilir ise bende katılabilirim :)

Heroes Of the storm
dota 2
World of warcraft
team fortress
smıte

Hocam online oyun hiç oynamadım bi ara ikariam diye bişi vardı onu oynadım multi den ban yiyene kadar sonrasında bıraktım :) şu sıralar gözdem Farming simulator 2017 ön sipariş verdim yarın sabah erkenden alıyorum

Skill Speciall force 2 gördüğüm en iyi cs tarzı oyun

oyunda adaletsizlikler var, parası olan iyi silah alıyor cs gibi adaletli değil ama olsun fakirler ölsün skilden selamlar :)

counter strike global offensive

Heroes Of the storm
dota 2
World of warcraft
team fortress
smıte

Wow hiç denemedim açıksacı merak ediyorum :D

Hocam online oyun hiç oynamadım bi ara ikariam diye bişi vardı onu oynadım multi den ban yiyene kadar sonrasında bıraktım :) şu sıralar gözdem Farming simulator 2017 ön sipariş verdim yarın sabah erkenden alıyorum

Farming bekleyen çok arkadaşım var ama ben ısınamadım bi türlü :D

Skill Speciall force 2 gördüğüm en iyi cs tarzı oyun

oyunda adaletsizlikler var, parası olan iyi silah alıyor cs gibi adaletli değil ama olsun fakirler ölsün skilden selamlar :)

O para mevzusu her oyunda var ya :D En son knight oynadığımda steam ko da 83 e kasmak için 1.5k para harcamıstım :D

oyun oynarsam knight online giriyorum arada :D

Yeni server bekliyorum . Bide sexy-ko yeni server açıyomuş belki ora girerim, ama değişiklik arıyorum bulursam eğer giricem :)

Metin2
Knight Online
Cabal
Neverwinter
Blade and Soul
AİON

gibi birçok oyun oynadım . Eskilerin yerini tutcak bişey arıyorum

O para mevzusu her oyunda var ya :D En son knight oynadığımda steam ko da 83 e kasmak için 1.5k para harcamıstım :D

haha hocam, bende bir ara skill de 500 600 lira para harcamıştım, o zaman bağımlı olmuştum o ara az biraz yt ye ara vermiştim, sonra yt ye tekrar başlayınca az oynuyorum artık, geçen girdim oyuna, kendi kendime dedim 600 liraya yazık değilmi bikaç silah için bukadar para harcadığım, ama demekki bu dünyada bi ben tek değilmişim bu tarz şeylere para harcayan :)

Çiftetellinin üstüne tanımam arkadaşşşş o kadaaaar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri