Ne Yapabilirim ?

SwindLer

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar şimdi bilgisayar başında çok boş zamanım var günde neredeyse bir 6 saat pc başındayım. Biraz paraya ihtiyaç var en azından bir ağustosun ortasına kadar 5000tl toplaştırmam lazım. Bana şu işi yap diyicek yada bu oyun oynayarak para kazanmak felan böyle bayağı iş var bana böyle bişey önerecek biri varmı ? (Yardım edecek arkadaş çok büyük sevap işler) (200tl sermaye var)

---------- Spam Engelliyici 01:01 ---------- Önceki Mesaj 00:50 ----------

Ya arkadaşlar çok acil bi baksanız bir öneri yapsanız ?

Son düzenleme:
Youtubela 1 ayda 5bin imkansız gibi birşey..Geçen sene gelseydin bi kaç fikir verebilirdim de spam bitti desek yalan olmaz..Oyun kanalları artık kazandırmıyor hiç bulaşma sen normal bi işe gir cidden para lazımsa .. bu kadar kısa sürede çok zor

Yani günlük 100 lira kazandırabilecek dışarda nerden kazanabilirim ? (günlük 100 tlyede razıyım )

inşaatta ya da nakliyatta hamallık yaparsan verirler o parayı..hayırdır borç falan mı yaş kaç

Yaş 17 bir arkadaşımın yanına gitmem lazım bu yaz yerde uzak ve pahalı bir yer o yüzden ailemdende isteyemem bu kadar miktar.

yurtdısı mı ? o parayla ben interrail yaparım..madem planında vardı önceden biriktirmeye baslıcaktın

domain bulabilirsen düzgün domain satışıyla çıkabilir belki o para

40 günde 5 bin zor biraz hocam günde 100 tl üstü demek olur .

100 TL'ye razıysan iyi..

30 40 TL'lik iş önerebilirdim ancak ama ne haddime siz 100 TL'ye razı iken, biz evde çürük domateslen bayat ekmek yiyiyoruz..

İnşaat diyorsunuz da ameleye en fazla 70 verilir.
Hal deseniz o da öyle en fazla 70.
Hocam bu sürede bulamazsınız bu kadar para. 100 tl az para değil günlük .

Karın tokluğuna iş arayan binlerce suriyeli varken 100tl biraz zor.

hocam siz nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum da yaz tatillerinde ben de çalışıyorum günlük 35-40 civarı. 100 liralık iş varsa ben de gireyim

Ben muhendisim benim gunlugum utanmasalar 100 lira olmayacak arkadaslar sizce de abartmiyo musunuz

Baskan sen o elindeki 200tlyi otobus parasi yap bizim koy taraflarina gel gucun kuvvetin yerindeyse tarlada gunluk minimum 100tl yevmiye ile is sagliyabilirim.

GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Degil hocam dh ve r10da cok takiliyorum belki oralardan asinalik vardir. Ya da istanbulda mahalleden falan kucukyalidayim ya da universite de olabilir kocaeli falan filan :D

r10 olabilir hocam. profil resminiz hiç yabancı gelmedi bana. ondan sordum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri