ne yaparsam yapayım kapanıp duruyor

• Kullanıcı aliozgenc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
bilgisayara format at, 2 ayrı hdd'ye işletim sistemi kur(2.el 40-80gb'lik hdd işini görür).
biri normal gündelik kullanımın için, diğeri sadece youtube işleri için.
YT işleri için olan hesabına Deepfreeze tarzı bir yazılım yükle, sürekli ilk günkü haline geri dönsün her oturum kapatıp açtığında. bu şekilde sadece modemine reset atman yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

şimdi yazabiliyorum işlerim vardı kusura bakmayın. Eski bilgisayarımın tozunu alıp onu kullanmaya başladım işe yaradı artık kanallarım kapanmıyor ancak yine de dikkatli olacağım bundan sonra. Benden sonra yazan arkadaşların taktiklerini de o bilgisayarımda deneyeceğim tek tek merak etmeyin.

Selamlar ayni olay 3 gun once benimde basima geldi hatta konu acmistim onun icin yandex ile youtube hesabi olusturuyordum hicbir video yuklemeden 30 dakka icinde kapaniyordu unusual activity den gmail hesabi acmayi denedim oldu(yani 2 gundur kapanmadi actigim youtube hesabi) fakat duz acmadim sanal pcden actim belkide onun yardimi olmustur simdide yandexi deniyecegim bakalim sanal pc den olucakmi birsey

aslinda en temizi sanal pc kurup HMA yukleyip ordan acmak bana kalirsa.

ve bence cogu kiside oyle yapiyor ama kimse soylemiyor adam akilli birseyde :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri