Ne yaparsam yapayim kazanamıyorum

• Kullanıcı midnight
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Bence hiç bulaşma ilk bir üniversiteye gir ondan sonra youtube kalırsa çalışırsın. Elinde alternatifin olsun şimdi youtube'a alışacaksın dersleri iyice salacaksın (salmayacam desen de salıyorsun kendimden biliyorum :D ) o yüzden şuan senin için erken bence geleceğini riske atma.

Haftada 1 kanal ac, işini temiz yap.
1.gun kategorini belirle. Araştir bakalim hangi kateroriler ve diller iyi izlenim aliyor. Yalniz dikkat et videolar uzun ömürlu olsun ;)
2.gun kanalin dizaynini yap.
3.gun video indir, (seçici ol) her önune gelen videoyu indirme.
4-5.gun videolari yukle ( her kanalda en az 200 adet olsun )
6.gun başlık, etiket ve aciklama gir
7.gun adsense bagla ;)
Boylece 1 yıl sonunda +50 tane temiz kanalin olur, 10,000 videon olur. Hrt video gunde 1 defa izlense bile bu 10k izlenim demektir.
1 yil uzun diyorsan, yasına gore cok erken bence. Ben 20 yasinda tanistim adsense ile :D
Bol kazanclar :)

yt to yt yapıyorsan kaybedersin.fragman demişsin , örneğin fragman ilk çıkınca sen indir yükle.ilk sen yükle ve kazan.mesela en basiti kurtlar vadisi fragmanı,ben çalışmıyorum ama pazartesi öğlen çıkıyor heralde.pc başında bekle fragman çıktığı an kaydet ve sen yükle.

ŞşŞş takma sen bu abilerini ablalarını birazdan bakkala gönderirler mutfaktan küllük isterler sen beni dinle.

Okula 2 tane kamera yerleştireceksin 1. bahçeyi tam gören kısım 2. çıkış kapısını gören, 15 20 dk video çeken cep telide olur bende de kafa kamerası var onu da sen kafana takarsın kaçışırken merdivenlerden inerken iki kişiye çelme tak kızın birinin saçını çek izdiham oluşsun
Sonra bana hazırım diyeceksin, ben gidicem leventte ankesörlüden polisi arıyacam, mecidiyeköyden itfaiyeyi arıyacam, beylikdüzünden ambulansı arıyacam bomba var diye. Okul birbirine karışacak ama o videoları çeken telefonları sakın çaldırma proje batar!
Sonra sen olay soğur soğumaz bana videoları ulaştıracaksın ben youtubeye yükliyecem sonra haber kanallarını arıycaksın sen böyle böyle olay oldu diye.
haliyle bizim video patlıyacak voleyi vuracaz paraları kırışacaz sonra söz.

Son düzenleme:
ŞşŞş takma sen bu abilerini ablalarını birazdan bakkala gönderirler mutfaktan küllük isterler sen beni dinle.

Okula 2 tane kamera yerleştireceksin 1. bahçeyi tam gören kısım 2. çıkış kapısını gören, 15 20 dk video çeken cep telide olur bende de kafa kamerası var onu da sen kafana takarsın kaçışırken merdivenlerden inerken iki kişiye çelme tak kızın birinin saçını çek izdiham oluşsun
Sonra bana hazırım diyeceksin, ben gidicem leventte ankesörlüden polisi arıyacam, mecidiyeköyden itfaiyeyi arıyacam, beylikdüzünden ambulansı arıyacam. Okul birbirine karışacak ama o videoları çeken telefonları sakın çaldırma proje batar!
Sonra sen olay soğur soğumaz bana videoları ulaştıracaksın ben youtubeye yükliyecem sonra haber kanallarını arıycaksın sen böyle böyle olay oldu diye.
haliyle bizim video patlıyacak voleyi vuracaz paraları kırışacaz sonra söz.

çelme taktığı ve saçını çektiği kız buna birşey yapmayacaklarmı :p

Aynı soruyu bana dün özel mesaj olarak göndermişin, bende sana oturdum, üşenmeden tam 1 sayfa olarak önerileri yazdım, ve görüyorum hala burda attığın postu editliyorsun, güncel hale getiriyorsun.

Sen eğer uğraşarak, çabalayarak birşeyler yapmaya çalışsaydın, oturur sana yazdıklarımı uygulamaya çalışırdın.

Bu yaptığından anlaşılacağı üzere; Amacın armut piş ağzıma düş..

Burdaki arkadaşlarda üşenmeden sana önerilerini yazmış, sen neyin peşindesin güzel kardeşim.

Madem bu işten ekmek yemek istiyorsun ki bende seni samimi buldum oturdum yazdım özel mesajına cevap verdim, uğraşırsın yapmaya çalışırsın..

Hani formda biz spamcılara tabiri caizse emek hırsızları diyorlarya , şu an asıl senin yaptığın emek hırsızlığı. Spamdan yapsak en azından 15-16 saat çalışıyoruz araştırıyoruz birşeyler yapmaya çalışıyoruz sonra kazancımıza bakıyoruz.. Hani sana özelden sorduğun sorulara istinaden cevap yazmasam tamam haklısın gel editle bi kaç fikir al onu geçtim bi cevap bile yazıp teşekkür etmedin, ben teşekküründe değil yaptığın etik değil kardeşim..

Bu yazıyı da burdaki arkadaşların sana cevap yazarken seni tanımaları için yazıyorum..

Kolay gelsin.

Aynı soruyu bana dün özel mesaj olarak göndermişin, bende sana oturdum, üşenmeden tam 1 sayfa olarak önerileri yazdım, ve görüyorum hala burda attığın postu editliyorsun, güncel hale getiriyorsun.

Sen eğer uğraşarak, çabalayarak birşeyler yapmaya çalışsaydın, oturur sana yazdıklarımı uygulamaya çalışırdın.

Bu yaptığından anlaşılacağı üzere; Amacın armut piş ağzıma düş..

Burdaki arkadaşlarda üşenmeden sana önerilerini yazmış, sen neyin peşindesin güzel kardeşim.

Madem bu işten ekmek yemek istiyorsun ki bende seni samimi buldum oturdum yazdım özel mesajına cevap verdim, uğraşırsın yapmaya çalışırsın..

Hani formda biz spamcılara tabiri caizse emek hırsızları diyorlarya , şu an asıl senin yaptığın emek hırsızlığı. Spamdan yapsak en azından 15-16 saat çalışıyoruz araştırıyoruz birşeyler yapmaya çalışıyoruz sonra kazancımıza bakıyoruz.. Hani sana özelden sorduğun sorulara istinaden cevap yazmasam tamam haklısın gel editle bi kaç fikir al onu geçtim bi cevap bile yazıp teşekkür etmedin, ben teşekküründe değil yaptığın etik değil kardeşim..

Bu yazıyı da burdaki arkadaşların sana cevap yazarken seni tanımaları için yazıyorum..

Kolay gelsin.

Hayır ben güncel yapmaya falan çalışmadım dediklerinizi şuanda uyguluyorum zaten amacım sadece yardım almak. Ben her zaman gülerim o yüzden gülücük attım.

eskiden su küçüğün söz büyüğünde şimdi önüne gelen konu açıp konuşuyor öğrenmek istediklerin için onlarca konu var konu açmanın ne annlamı var

Ben anlayamıyorum neden yt nin devamlılığı olmasın ki arkadaşlar ????

Bence youtube varoldukça yt nin devamlılığı hep olacak.Çünkü youtube hiç kapanmıcak bir site.Temiz kanallar,temiz videolar ile çalıştınmı 4,5 tane 1,2 ay sonra aylık 1k kazancın olur.

Bu sırada başka kanallar üzerine çalışırsın kazancını 4,5 bin tl yaparsın.Sonra bırak kanalları kendi haline kazandırsın yattığı yerden heray 4,5 bin tl.Tabi spam yapmıcan temiz çalışıcan bu en önemli şart.Şimdi yattığım yerden temiz ve spamsız çalışınca 4,5 kanalla birlikte neden silinsinki videolarım??? neden telif yiyeyim??? ayrıca zaman içinde başka kanallarda açarım eğer silinirse??? bence yt nin geleceği ve devamlılığı yok demek spamcılar için uygun olur.Onun dışında temiz çalışan adam memur gibi heray cebine indirir parasını.

Tüm bunların dışında ise yine söylemek istediklerim mevcut.Ben mesela 6,7 ay önce bu işe başladım.ilk başladıktan sonra 2,3 ay hiç uğraşmadım bıraktım bu işi.Şimdi 3,4 aydır uğraşıyorum 1 k nın üstünde net kazanmışımdır.Mis gibi ek gelir işte.Şuanda çalışmalarım ve projelerim allaha bin şükür süper gidiyor ve 2,3 ay sonra gerçekten büyük meblalar kazanacağım.Günde 15 saat pc de oturmak zorunda kalıyon sosyallik gidiyo demişler.Yoo hiçte öyle birşey olmuyo.Günde 4,5 saat oturuyorum.Hemde hiç şikayetçi değilim halimden çünkü işimi seviyorum.Onun dışında parayı kolay ve 0 masraf ile kazanıyorum.Yeyip içip gezmesi de hayli zevkli oluyor.Böylelikle asosyallikte ortadan kalkmış oluyor.Bence konu sahibi kardeşime sesleniyorum.Kafanı bu işlerle bozmucak kadar bu işlerle uğraş.Yani hem okul hemde yt işine asıl.Gerisi zamanla gelir zaten.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri