Aynı soruyu bana dün özel mesaj olarak göndermişin, bende sana oturdum, üşenmeden tam 1 sayfa olarak önerileri yazdım, ve görüyorum hala burda attığın postu editliyorsun, güncel hale getiriyorsun.
Sen eğer uğraşarak, çabalayarak birşeyler yapmaya çalışsaydın, oturur sana yazdıklarımı uygulamaya çalışırdın.
Bu yaptığından anlaşılacağı üzere; Amacın armut piş ağzıma düş..
Burdaki arkadaşlarda üşenmeden sana önerilerini yazmış, sen neyin peşindesin güzel kardeşim.
Madem bu işten ekmek yemek istiyorsun ki bende seni samimi buldum oturdum yazdım özel mesajına cevap verdim, uğraşırsın yapmaya çalışırsın..
Hani formda biz spamcılara tabiri caizse emek hırsızları diyorlarya , şu an asıl senin yaptığın emek hırsızlığı. Spamdan yapsak en azından 15-16 saat çalışıyoruz araştırıyoruz birşeyler yapmaya çalışıyoruz sonra kazancımıza bakıyoruz.. Hani sana özelden sorduğun sorulara istinaden cevap yazmasam tamam haklısın gel editle bi kaç fikir al onu geçtim bi cevap bile yazıp teşekkür etmedin, ben teşekküründe değil yaptığın etik değil kardeşim..
Bu yazıyı da burdaki arkadaşların sana cevap yazarken seni tanımaları için yazıyorum..
Kolay gelsin.