Herkese iyi günler arkadaşlar. Youtube kanallarımın hepsinin para kazanması devre dışı bıraktı yine!!! ama gösterdiği bahane ise; " ... hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. " şöyle bir sorun var bu gösterdiği kanalın şu sıraladığı herhangi birinin bile bulunmadığını söyleyeyim. bu hesap ilk para kazanmaya kapatılan hesaplarımdan biriydi ve google+ ile geri çağırmıştım bu kanalları para kazanmalar açıktı yani. para kazanmalar devre dışı kaldıktan sonra bu ay başında tek tek kanal açarak en baştan başladım ve toplam düne kadar 10 yeni kanal açtım 3 tane de +google ile açtığım kanalım vardı. Kanallarıma her videoyu tek tek yüklerim güncel çalışırım neredeyse youtube daki bütün kategoriler için ayrı ayrı kanal açmaya çalıışırım ve elimden geldiğince temiz tutarım. Şimdi bu kanal yüzünden gitti diye kanalı sildim diğer adsenseden kalan kanallarla birlikte elimde 10 tane kanal var hepsini +google bağladım. Ama bazı kanalları bağlarken tel no istedi şu an yok diye giremedim ve profil adımı kullanarak bağladım. sorum şu profil adımı kullanarak +google a bağladım kanallarımın para kazanması aktif olur mu? şimdiden teşekkürler arkadaşlar.iyi çalışmalar.