Ne yapayım

• Kullanıcı samet142
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

samet142

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 8 aydır bu işteyim beni hep soğutan şeyler oldu geçen ay kesinleşen para 165 tl daha adsenseden hiç para alamadım.
Günlük 30tl giderken kasım ayında para kazanmalar gitti açamadım google+ ile sonra tüm kanalları sildim.Ve tekrar aynı adsenseye bağladım para kazanmaları açık ama video yok bunun etkisi olur mu ?
Ayın 15'inde bıraktım bugün yine girdim bu ay kazanç alabilirmiyim 35 tl kesinleşme şansı varmı 172 tl kasım ayı toplam kazanç var burdan hiç kesinleşen olur mu ?
Ayrıca vds'ye de 40 tl param gitti sizce ne yapayım yeni vds alayım mı ?
Partnerlik hakkında hiç birşey bilmiyorum partnerde para kazanma gitmesi gibi bi durum var mı neler önerirsiniz ?

Bölüm soru ve sorunlarımız değil mi işte benim sorunum ve sorum bu hangi kategoride açayım konuyu :)

8 Ayda halen bir şeyler yapamamış olman kötü bir durum. Bence bir gün oturup hiç bir şey yapmadan daha önceki çalışmalarına bakarak nerede hata yaptığını bulman lazım.

Demek ki çalıştığın kategorilerde bir şeyi eksik yapıyorsun hocam.

konular indexte görünüyor herkes o bölüme girip soru cevaplamıyor,, sorduğun soruda da eğer bir müdahale etmediysen kendiliğinden izlenim olduysa zaten fazla kesinti olmaz inşallah bu ay paranı alırsın

8 Ayda halen bir şeyler yapamamış olman kötü bir durum. Bence bir gün oturup hiç bir şey yapmadan daha önceki çalışmalarına bakarak nerede hata yaptığını bulman lazım.

Demek ki çalıştığın kategorilerde bir şeyi eksik yapıyorsun hocam.

Eksiğim yok benim 8 ayda toplam bu işe verdiğim gün sayısı 10 dur 3-4 ay ara vermiştim..
Başladığımda günlük 30-20 tl ile gidiyorum ancak para kazanmalar gidiyor :/
Ama bu kadar sürede para alamama gerçekten kötü bir durum.

---------- Mesaj saat 16:29:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:28:20 civarında gönderildi. ----------

konular indexte görünüyor herkes o bölüme girip soru cevaplamıyor,, sorduğun soruda da eğer bir müdahale etmediysen kendiliğinden izlenim olduysa zaten fazla kesinti olmaz inşallah bu ay paranı alırsın

Para kazanmalar gitti tüm kanalların sildim ve tekrar bağladım adsenseye gelme şansı varmı.

eger adsensede bile fazla kazanamadıysan partnerligi tavsiye etmem
adsense yeni başlayanlar için çok iyi bir kazanç kaynagıdır biraz araştır tbm ye göre kategori belirle biraz kendini geliştir ben 1 senede anca ögrenmiştim ve asla vazgeçme kendine kategori belirle deneme - yanılma yap kesinlikle ve vds yerine bot kullanabilirsin onlar daha basit ve daha uygun

eger adsensede bile fazla kazanamadıysan partnerligi tavsiye etmem
adsense yeni başlayanlar için çok iyi bir kazanç kaynagıdır biraz araştır tbm ye göre kategori belirle biraz kendini geliştir ben 1 senede anca ögrenmiştim ve asla vazgeçme kendine kategori belirle deneme - yanılma yap kesinlikle ve vds yerine bot kullanabilirsin onlar daha basit ve daha uygun

Net hızım 1mbps kategorim gerçekten iyi 10 video atıyorum günlük 2-3 bazen 10-20 k izlenme alıyorum tbm'de 1.50 3.00TL aldığım da oldu ancak dediğim gibi para kazanmalar gidiyor.

1 Kanalım var RPM Network ile partnerli aylık 100-200$ Arası kazanıyorum %60'ını ben alıyorum. Ayda 2-3 Video Atıyorum En Fazla. Memnunmuyum, evet memnunum hiç yoktan iyidir.

1 Kanalım var RPM Network ile partnerli aylık 100-200$ Arası kazanıyorum %60'ını ben alıyorum. Ayda 2-3 Video Atıyorum En Fazla. Memnunmuyum, evet memnunum hiç yoktan iyidir.

Network'e başvuru nerden yapılıyor networklerde para kazanma gitmesi gibi bi durum var mı ?

---------- Mesaj saat 16:34:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:33:53 civarında gönderildi. ----------

tamam o zaman aç bir kanal partnerlikde kendini dene kaybedicek bişey yok zaten hem bu sayede para kazanmalar kapanmaz

Para kazanma partnerde kapatılmıyor mu ? Hangi partneri önerirsiniz nerden başvururum.

Net hızım 1mbps kategorim gerçekten iyi 10 video atıyorum günlük 2-3 bazen 10-20 k izlenme alıyorum tbm'de 1.50 3.00TL aldığım da oldu ancak dediğim gibi para kazanmalar gidiyor.

2 adsenseye aynı pc den giriyorsun sanırım bu yasak ve ban sebebi,,, kanalın durduk yere para kazanmaya kapatılmaz

2 adsenseye aynı pc den giriyorsun sanırım bu yasak ve ban sebebi,,, kanalın durduk yere para kazanmaya kapatılmaz

2 adsensem yok 1 adsense var kanalı sildim ardından tekrar aynı adsenseye bağladım para kazanma açıldı videolar felan silindi kanalı komple sildim yani.

lütfen konu açarken bu tür başlıklar kullanmayınız.

Arkadaşlar kanalı silip tekrar kanal oluşturup o gmaili aynı adsenseye bağladım paramı alırmıyım bir de forumda önereceğiniz partner var mı ?

Network'e başvuru nerden yapılıyor networklerde para kazanma gitmesi gibi bi durum var mı ?

---------- Mesaj saat 16:34:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:33:53 civarında gönderildi. ----------

Para kazanma partnerde kapatılmıyor mu ? Hangi partneri önerirsiniz nerden başvururum.

Valla onu bilemiyeceğim. Düzgün telifsiz videolar atarsan hiçbir sorun olmaz. Ben RPM Network'e aboneyim, para kazanma anında açılıyor ve şuana kadar hiç kapanmadı, hiçbir videomda telif bulunmuyor. %40 Kesinti yapıyor çoğu insan bundan şikayetçi fakat en kaliteli Partner şirketlerinden birisi. Kesinlikle ödeminizi zamanında yatırıyorlar. Erken yatırdıkları bile oluyor, ay bitmeden yatırıyorlar bazen.

Eksiğim yok benim 8 ayda toplam bu işe verdiğim gün sayısı 10 dur 3-4 ay ara vermiştim..
Başladığımda günlük 30-20 tl ile gidiyorum ancak para kazanmalar gidiyor :/
Ama bu kadar sürede para alamama gerçekten kötü bir durum.

Amaç burada sizi rencide etmek değil bir yerde eksiklikler yaptığınızı belirtmekti.
Neyse..

Amaç burada sizi rencide etmek değil bir yerde eksiklikler yaptığınızı belirtmekti.
Neyse..

Yok kusura bakmayın ben de o anlamda söylemedim gerçekten yanlış iletişim kurdum özür dilerim.
Bence o konuda hatalı yaptığım birşey yok tek sorunum para kazanmanın gitmesi partnerde para kazanma gitmesi gibi bi durum var mı ya da bu ay adsensede 35tl kesinleşirmi bari ilk paramı alayım 16 yaşındayım 8.ayım dediğiniz gibi birşey yapamamak sinir bozucu :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri