Ne yapıp etsem de uyuyamıyorum kafayı yicem

silentspy

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, bağırsak paraziti var son 2-3 gündür geceleri çok azıyorlar gerçekten insanı uyutmuyorlar çok değişik bir acı ve kaşıntısı var. Bu acıyı çekenler çok iyi bilir. Çok eskiden vardı şimdi yine başladı gündüzde pek takmıyorum unutuyorum ama geceleri gözüme uyku girmiyor şu an 1 saattir kıvrandığım yatağımdan kalktım kabak çekirdeği yiyip bu mesajı yazıyorum, nette gördüm kabak çekirdeği etkili oluyormuş diye.

Sizden ricam lütfen nasıl en etkili çözüm olacağını yaşayanlar falan yazsın gerçekten çok beter bir şey..

Dostum o lanet şeyden ne çektiğimi ben bilirim . Allah düşmanımın başına vermesin . Doktora gittiyse dediklerini yap ek olarak sıcak su kaynat biraz eğrelti otu ile karıştır. Demlesin onu iç aç karnına içersen daha iyi olur tabiki .

Geçmiş olsun umarım bir an önce sağlığına kavuşursun .

Geçmiş olsun bencede doktora görünmen ilerde daha sıkıntılı durumların çıkmasına engel olur

Dostum o lanet şeyden ne çektiğimi ben bilirim . Allah düşmanımın başına vermesin . Doktora gittiyse dediklerini yap ek olarak sıcak su kaynat biraz eğrelti otu ile karıştır. Demlesin onu iç aç karnına içersen daha iyi olur tabiki .

Geçmiş olsun umarım bir an önce sağlığına kavuşursun .

Bugün ilk işim doktora gitmek olacak zaten valla beter bir şey gerçekten insanı o kadar rahatsız ediyor ki çekmeyen bilemez.. Doktora giden var mı peki ? Ne öneriyor ? Ben eskiden hap kullanmıştım eczane vermişti tadı berbat rezalet bir şeydi ama 1 haftaya hepsini dökmüştü

---------- Spam Engelliyici 04:05 ---------- Önceki Mesaj 04:04 ----------

Geçmiş olsun bencede doktora görünmen ilerde daha sıkıntılı durumların çıkmasına engel olur

Yarın ilk işim doktora gitmek olacak zaten hocam da bana çok etkili bir şeyler lazım gerçekten uyuyamıyorum kafayı yicem ya

Bugün ilk işim doktora gitmek olacak zaten valla beter bir şey gerçekten insanı o kadar rahatsız ediyor ki çekmeyen bilemez.. Doktora giden var mı peki ? Ne öneriyor ? Ben eskiden hap kullanmıştım eczane vermişti tadı berbat rezalet bir şeydi ama 1 haftaya hepsini dökmüştü

Yarın ilk işim doktora gitmek olacak zaten hocam da bana çok etkili bir şeyler lazım gerçekten uyuyamıyorum kafayı yicem ya

Dostum yardımcı olmak isterdim ama hatırlamıyorum bir ilaç vardı kullanınca geçiyordu . Ve kesinlikle gidin hocam ciddiye alınması gereken bir konu .

Dostum yardımcı olmak isterdim ama hatırlamıyorum bir ilaç vardı kullanınca geçiyordu . Ve kesinlikle gidin hocam ciddiye alınması gereken bir konu .

Ya bir de doktora gidince ilaç falan verse yine anında geçmiyor 1 hafta falan sürüyor en az :( Valla bütün terslikler beni buluyor ya son zamanlarda.. Diş ağrısı ve bu bağırsak paraziti en lanet hastalıklardandır bence

Ya bir de doktora gidince ilaç falan verse yine anında geçmiyor 1 hafta falan sürüyor en az :( Valla bütün terslikler beni buluyor ya son zamanlarda.. Diş ağrısı ve bu bağırsak paraziti en lanet hastalıklardandır bence

İşte düşün her gitmediğin bir gün için +1 gün daha çekeceksin bunu , git kurtul 1 gün 1 gündür .

Bu saatde yazanların hepsinin uyku problemi var

Size öncelikli tavsiyem kesinlikle doktora gitmeniz hele de bahsettiğiniz şiddetli semptomları yaşıyorsanız. Ben de sadece geceleri uyku sırasında ağız suyu akması ve hafif bi kaşıntı şeklinde oluyordu. Kontil diye bir ilaç yazıldı, içinde 6 tane vardı çiğneme tableti. 3 tanesini çiğneyip yutuyorsunuz 1 hafta sonra diğer 3 tanesini de çiğneyip yutuyorsunuz geçiriyor, ama her parazite etkili mi bilmiyorum. Artık çok fazla dışarıda yiyip içmekten midir nedir (özellikle tam pişmemiş et sebep olabiliyormuş) 1 - 1,5 yılda bir kontil almam gerekiyor, geçmiş olsun.

Bu saatde yazanların hepsinin uyku problemi var

hocam benim problemim baya farklı ama :D

Size öncelikli tavsiyem kesinlikle doktora gitmeniz hele de bahsettiğiniz şiddetli semptomları yaşıyorsanız. Ben de sadece geceleri uyku sırasında ağız suyu akması ve hafif bi kaşıntı şeklinde oluyordu. Kontil diye bir ilaç yazıldı, içinde 6 tane vardı çiğneme tableti. 3 tanesini çiğneyip yutuyorsunuz 1 hafta sonra diğer 3 tanesini de çiğneyip yutuyorsunuz geçiriyor, ama her parazite etkili mi bilmiyorum. Artık çok fazla dışarıda yiyip içmekten midir nedir (özellikle tam pişmemiş et sebep olabiliyormuş) 1 - 1,5 yılda bir kontil almam gerekiyor, geçmiş olsun.

Evet hocam yaşıyorum maalesef uyutmuyor ******** beni ya. Hayır bir de insan lavaboya gidiyor ama yine de bir şey olduğu yok yani, yaşayanlar bilir :D Ben de dışarıda çok fazla yiyip içiyorum da bilmiyorum ya bir türlü bulaşıyor. Ben de eskiden tablet gibi ilaç kullanmıştım işte tadı iğrenç bir şeydi sarı renkteydi galiba bakalım sabah olsun da bi önce şu sıkıntı geçse bi sağlıklı düşünmeye başlıyacağım :D

Yüzde sakal ve göz altı birde boyun ve omuzlarda kasintim var uyuyamiyorum ve dediğin gibi gece coşuyor kasintilar acaba sende de aynı mı hocam [MENTION=13663]silentspy[/MENTION]

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En etkili formül sölüyorum uygula göz ne kadar hareketliyse okadar beyin fonksiyonu yoruluyor binceksin metrobüse sürekli sürekli yan caddelere yollara bak Söğütlü çeşme den 90 durak sonrası beylikdüzüne =)
Topkapı varmadan uyumuş olursun son durakta inme çünkü o metrobüs ile tekrar söğütlüçemede inmiş olursun =)

sade soda ile sade bisküvi ye
iyi gelir

en azından midem arıdığında ben öyle yapıyorum geciyor

Yüzde sakal ve göz altı birde boyun ve omuzlarda kasintim var uyuyamiyorum ve dediğin gibi gece coşuyor kasintilar acaba sende de aynı mı hocam [MENTION=13663]silentspy[/MENTION]

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam ben de öyle olmuyor da, anüs bölgesinde kaşınmalar ve ağrılar oluyor. Zaten belirtileri bunlar yani, bi de uyurken daha çok salyalanma falan.. :) Şimdi doktora gidiyorum zaten :D

En etkili formül sölüyorum uygula göz ne kadar hareketliyse okadar beyin fonksiyonu yoruluyor binceksin metrobüse sürekli sürekli yan caddelere yollara bak Söğütlü çeşme den 90 durak sonrası beylikdüzüne =)
Topkapı varmadan uyumuş olursun son durakta inme çünkü o metrobüs ile tekrar söğütlüçemede inmiş olursun =)

:D :D :D Hahah :D Hocam ben Çanakkaleliliyim bizim burada arabalar gece 12 den sonra bitiyo ayrıca öyle sınırsız gezemiyosun adam son durağa gelince sesleniyo :D Şaka bi yana mantıklıydı hocam, teşekkürler :) Dün gece uyumuşum zaten ama nasıl uyudum bi bana sorun :D Şimdi hazırlandım doktora gidiyorum :)

sade soda ile sade bisküvi ye
iyi gelir

en azından midem arıdığında ben öyle yapıyorum geciyor

hocam bu mide ağrısı değil ki :) Bağırsak paraziti diyorlar, "kıl kurdu" olarakta geçiyor. Felaket bir şey. Mide ağrısı bunun yanında fıs kalır :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri