Ne Yapıyorsunuz ?

• Kullanıcı Zalim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Zalim

Yasaklanmış
Quiz pazartesi şartlar acıklanacak dedi ve bu sorunlar cıktı ülke seçme gibi ben kanal acmayı bıraktım 4 gündür filan.Sadece partner çalıştıgım için baglayamıyorum da .

siz ne yapıyorsunuz kanal açmaya devammı ediyorsunuz yoksa bekliyormusunuz ne önerirsiniz önümüzü gormeden açmaya devammı edelim ?

Açmamamın sebebi şimdiki açtıgımız kanallar belkide gelecek şartlara uymayacak.

bence quiz bitti yt bırakmalısınız.bırakında bizim önümüz açılsın :) quiz olmadan önce ne yapıyorsanız onu yapın.

Ben hep diyodum bi gün youtube bitecek ortaya sontorun projeleri girecek sonTube açıyorum :D :D

ben başka partnerlerlede çalışılması gerektiğinin bilincine vardım ve rec studiosada bi kaç kanal -500 tane kadar :D- atmaya karar verdim :)

söylenecek son kişiyim sağolsun quizden arabamı aldım ev için yükleneceğim artık
bu soruyu soruyorsun verdiğin cevap tezat :) bende araa parası yedim ama bana ne yediğin yemedğin lazım değil :) araba alan ne olacak demesi yanlış bari buraya deavam edeyim demeli.neyse bol kazançlar :)

Ben hep diyodum bi gün youtube bitecek ortaya sontorun projeleri girecek sonTube açıyorum :D :D

"Birgün proje üretmediğim hergün için bana küfredecesiniz." -Adolf Sontorun (sührer)

---------- Spam Engelliyici 22:54 ---------- Önceki Mesaj 22:53 ----------

bu soruyu soruyorsun verdiğin cevap tezat :) bende araa parası yedim ama bana ne yediğin yemedğin lazım değil :) araba alan ne olacak demesi yanlış bari buraya deavam edeyim demeli.neyse bol kazançlar :)

Kardeşim sen durulmuş sakinleşmişsin biraz eskiden gençliğinin verdiği gazla paso atar gider yapıyordun eski performansını özledik

Şu an Tibetteyim Shaolin Rahibi olacağım kısmetse Quiz normale dönerse Nirvanaya ulaşırım büyük ihtimal :)

Durmak yok rendere devam quiz düzelecek düzelmese de başka partner çıkar yaptığımız kanalları ona sokarız

"Birgün proje üretmediğim hergün için bana küfredecesiniz." -Adolf Sontorun (sührer)

---------- Spam Engelliyici 22:54 ---------- Önceki Mesaj 22:53 ----------

Kardeşim sen durulmuş sakinleşmişsin biraz eskiden gençliğinin verdiği gazla paso atar gider yapıyordun eski performansını özledik
geldim hocam biraz iş güç yaptık.Ufak sağlık sorunu yüzünden çalışamıyorum geleyim takılayım dedim hazır ortalık karışmışken :D

eğer 2 gun sonra cok büyük değişiklikler olmazsa diye sefer hazırlığı yapıyorum :D

Boşa giden izlenimleri seyrediyorum saka gibi açtığım butun kanallar patlama yapti ins pazartesi netlesir quizin durumu

oldum olası partnere karşıyım o yüzden adsenseye devam :)

yeni kanalın para kazanmasını açmak için ülke değiştirmek için ne gerekiyor arkadaşlar bikaç gün yoktum hersey degişmiş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri