Ne yapsam videolarım az izleniyor?

• Kullanıcı Keyif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

Keyif

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar etiket olsun, taglar olsun, ilgi çekici Görseller olsun, başlıklar olsun herşeyi yapıyorum izlenimlerim çok düşük.

Bir video atıyorum mesela 120 izleniyor 2 günde diğeri 30 izleniyor. neye göre oluyor bu ya çıldırıcam.

Arkadaşlar etiket olsun, taglar olsun, ilgi çekici Görseller olsun, başlıklar olsun herşeyi yapıyorum izlenimlerim çok düşük.

Bir video atıyorum mesela 120 izleniyor 2 günde diğeri 30 izleniyor. neye göre oluyor bu ya çıldırıcam.

Ne atıyorsun, attığın videonun kategorisi az aranan çok bulunan veya çok aranan yine de çok bulunan bir kategori ise rekabetten ötürü sana izlenim gelmiyordur.

Ne atıyorsun, attığın videonun kategorisi az aranan çok bulunan veya çok aranan yine de çok bulunan bir kategori ise rekabetten ötürü sana izlenim gelmiyordur.

evet kardeşim haklısın, benim alanımda harika izlenimler yok örnek vereyim mesela

şuanda kategorimde en iyi kişinin bile videoları max 20k izlenim alıyor türkiyede. ortalama ise 3 7k arası izlenim alıyorlar.

Ben ise 30 20 100 200 arası max. 200 göremedim bile.

evet kardeşim haklısın, benim alanımda harika izlenimler yok örnek vereyim mesela

şuanda kategorimde en iyi kişinin bile videoları max 20k izlenim alıyor türkiyede. ortalama ise 3 7k arası izlenim alıyorlar.

Ben ise 30 20 100 200 arası max. 200 göremedim bile.

Bir arkadaşım var bizim ilden, tavukları felan vardı, video çekip atsam nasıl olur dedi "pek izlenmez" diye cevap vermiştim, beni dinlemedi attı. İzlenmedi de :d
Aradan bir kaç ay geçti, o pek izlenmeyen kanalı 12bin aboneye ulaştı ki tamamı organik. Pes etmemek gerek ama, üretmek en mühim şey. Yani tavukları video çekip 12bin aboneye ulaşacağını kim bilebilir bir kanalın bir kaç ayda, ama gelgelelim demek ki aranan bir içerikmiş :) Pes etme, ama tek bir yere de sabit kalma bol şans.

https://www.youtube.com/channel/UC9D04-IckEvIf05vlcNgXlw/videos

Kısmet kardeşim aynen öyle. Pes etmiyoruz bakalım, artık bekleyerek göreceğiz. Ben her şeyi tam yapıyorum artık yapacak birşey de kalmadı.

Bir arkadaşım var bizim ilden, tavukları felan vardı, video çekip atsam nasıl olur dedi "pek izlenmez" diye cevap vermiştim, beni dinlemedi attı. İzlenmedi de :d
Aradan bir kaç ay geçti, o pek izlenmeyen kanalı 12bin aboneye ulaştı ki tamamı organik. Pes etmemek gerek ama, üretmek en mühim şey. Yani tavukları video çekip 12bin aboneye ulaşacağını kim bilebilir bir kanalın bir kaç ayda, ama gelgelelim demek ki aranan bir içerikmiş :) Pes etme, ama tek bir yere de sabit kalma bol şans.

https://www.youtube.com/channel/UC9D04-IckEvIf05vlcNgXlw/videos

Meraktan arkadaşınızın kanala girdim hocam ve 37k izlenen videosuna baktım ve açıkcası tavuk videosu izleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama sıkılmadan videonun birini izledim bitirdim :D arkadaşın ses tonu ve videoya yaklaşımı mükemmel doğal :) arkadaşınızı görürseniz haydara da selam :) konu sahibi arkadaşımıza da ilham olur bence de :) yılmadan üretmek lazım..

Hocam benim attığım videoları benim dışımda kimse izlemiyor. Fakat şöyle bir şey var ki 15 bin 30 bin izlenen videolarım var ve kanalda şu an 1.000 izlenme altı olan hiçbir video yok. Hepsi en az 2-3 ay sonra izlenmeye başlıyor, ben de anlamıyorum. Şu an mesela bir videom zirvede, günlük 1-2k izlenme getiriyor. Haftalık iki video atıyorum, 5-6 izlenme oluyor 1-2 haftada ki muhtemelen bunlar da benim, ama atmaya devam ediyorum çünkü biliyorum elbet bir gün izleneceğini.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri