Ne Yapsam Youtube Kapatıyor

kindersaft

Kayıtlı Üye
adsense banlardan öncede vardı bu durum 1 kanal acıyordum 1 ay ugraşıyorum sonra spam dıyerek kaptıyordu ne telif ne eşleşen bu zaman akadar katagorimde böyle birşeyle karşılaşamadım neyse videoları güünde bir bazen 2 3 günde 1 yüklüyordum ama yinede 1 ay kadar açık kaldıgı için 3 5 bişey kazandırıyordu ve sonra tekkrar baslıyordum tabii bu arada kapanan her kanalımı hergun itiraz mailli yolluyordum neyse adsense toplu bandan sonrada dedim bu işle olmayacak adamlar bana rahat vermeyecek en iyisimi özgün çalışmak artık aklımdaki fikirle 1 ayda youtube ilk sayfada olacagım emiim ama actıgım iki özgün kanalıda 1 hafta arayla kapttı youtube 4h diye bir sebepten şimdi ne yapmam lazım bilgisayrı yakıp yeni bir bilgisayarmı alım internetimim degiştireyim adımımı degiştireyim ne yapayımda bunlar benime ugraşmayı bıraksın nasıl kanllarımı yıllarda acık tutabilirim şu karaliste dene yere girdim heralde :D nasıl kurtulurum buradan

abi lütfen 77 kişi okumus konuyu kimse bilmiyormu

Eğer özgün kanalları spam yaptığın adsense bağladıysan gitmiş olabilir.

Diğer türlü spam kapanma ise çalıştığın kategoriye bağlı.

format atıp ip adresimi degiştiresem ve yeni adsense acıp bundan sonra eski hesaplarıma bir daha girmesem acaba yine böyle bir sorun yaşarmıyım

adsense banlardan öncede vardı bu durum 1 kanal acıyordum 1 ay ugraşıyorum sonra spam dıyerek kaptıyordu ne telif ne eşleşen bu zaman akadar katagorimde böyle birşeyle karşılaşamadım neyse videoları güünde bir bazen 2 3 günde 1 yüklüyordum ama yinede 1 ay kadar açık kaldıgı için 3 5 bişey kazandırıyordu ve sonra tekkrar baslıyordum tabii bu arada kapanan her kanalımı hergun itiraz mailli yolluyordum neyse adsense toplu bandan sonrada dedim bu işle olmayacak adamlar bana rahat vermeyecek en iyisimi özgün çalışmak artık aklımdaki fikirle 1 ayda youtube ilk sayfada olacagım emiim ama actıgım iki özgün kanalıda 1 hafta arayla kapttı youtube 4h diye bir sebepten şimdi ne yapmam lazım bilgisayrı yakıp yeni bir bilgisayarmı alım internetimim degiştireyim adımımı degiştireyim ne yapayımda bunlar benime ugraşmayı bıraksın nasıl kanllarımı yıllarda acık tutabilirim şu karaliste dene yere girdim heralde :D nasıl kurtulurum buradan
Isi birakarak kurtulabilirisn :) [emoji14]

nasıl düzeltirimm bu durumu boş laf yapmadan cevaplayacak birisi yokmu

mesela kanalın özgünse gerekli şartları sağlayıp partner başvurusu yaparsın. hem gelirin daha yüksek olur.

sen videolarının kesinlikle %100 özgün olduğuna emin misin dostum hani şu sözde özgünümsü diye tabir ettiğiniz kanallardan olmasın?

sen videolarının kesinlikle %100 özgün olduğuna emin misin dostum hani şu sözde özgünümsü diye tabir ettiğiniz kanallardan olmasın?
bunu yapan cok var ama bilgi kanalı acmıstım oda kapandı tamda izlenmeye başlamışken ne yapmama lazım anlamıyorum ne açarsam açayım kapanıyor oyun çekip yüklüyorum kapanıyor hikaye bilgi ne yapmak istediysem kapattılar

bunu yapan cok var ama bilgi kanalı acmıstım oda kapandı tamda izlenmeye başlamışken ne yapmama lazım anlamıyorum ne açarsam açayım kapanıyor oyun çekip yüklüyorum kapanıyor hikaye bilgi ne yapmak istediysem kapattılar

O zaman ya çalışma şeklinde kesinlikle bir yanlışlık var yada eğer bilgisayarının ip adresi sabitse mimlenmiş olabilir belki aklıma başka birşey gelmiyor..

Ayın 1'inde vds'den isim,adres her şeyin farklı olduğu adsense banlandı durduk yere çok saçma önüne geleni banlıyorlar artık.

Kanalın yüzde yüz gün ozgün ise bir yerde youtube kurallarına uymuyor olabılırsın Örnek +18 kan vahşet bu tarz yayın var ise bu sebeb olabilir Veya özgün videodolarında cracklama ***** tarzı bişey vardır Benim dünya kadar kanalım kapandı ama bir tane yüzde yüz benim içerikler olan kendı telefonumla çektığım kanal var hala sapasalam Ayni pc den gırdım spam kanallar ile vede çerez vs ip temizliği yapmadan Kanalının içeriği ile alakalı gıbıme geliyor Yine benım başka bir spam kanalımda biri yazmıs kopya içerik falan utanmıyormusun diye Ben f...dan çok çekmış biri olarak benımde sabrım kalmadı Bende aynen şöle yazdım ve ınglızceye çevirttim Be p.........gin oğlu şimdi kopya yazdında başın göğemi erdi Madem korsan ızlemıyorsun s...... aramayamı geldin git dvd satın al daha bir sürüde kaynadım Umarım beni mahkemeye verırde yüzyüze görüşürüz 10 sende hapis yatsam yumruğu indircem isterse karsımdakı adam 2 metre olsun gerçekten çok gözüm karardı artık Böyle burada yazdığım içinde lütfen af edın Ama artık sıfırı tükettım moralde kalmadı motıvasyonda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri