Ne Yaptıysam Olmadı

• Kullanıcı ersan145
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

ersan145

Yasaklanmış
Arkadaşlar bu işe 2013 ocak ayında başladım.İlk zamanlar oradan buradan bulduğum videoları atıp ayda 100 lira felan kazanıyordum yani 2-3 ayda bir elime para geçiyordu.Malum o zamanlar para kazanmak çok kolaydı (malesef farkına varamamışım o zamanlar :D)sonra dizi işine girdim bu kış.Beni Affet dizisi sağolsun günde 40 dolara kadar çıktı kazancım bi ara 800 tl aldım partnerdi bu kanal.Ondan sonra dizi telif vermeye başladı oradanda patladık.Hemde ne hayaller vardı günde 40 dolar her gün çizgi yükseliyordu kanaldaki video sayısı arttıkça.Her neyse uzun zaman ara verdim.Nisanda vine compilationu keşfettim.videoyap kullanarak hedefim her kanala 500 video atmak suretiyle 25 kanal açmaktı (ortalama günlük 50 dolar kazanıcaktım :D) tabi 25 kanal açamadım 5 kanal felan açabildim sonra botlara darbe geldi epostalar askıya alındı neyseki oradan 400 tl kurtarabildim haziran ayında gelmişti o ödemede.Ondan sonra ytden kazanamayacağımı anlayınca partner kanal satma işine girdim ama neredeyse hiç satış yapamadım belki 20-25 tl anca kar etmişimdir (hazır 1 tl yt hesabı alıp partner olarak satıyordum) zaten o karında 10 lirası aldığım gmaillerin birden hepsinin kapanmasıyla gitmiştir :D çok konu okudum vds aldım.Bi ara düzgün bi şekilde indirip yükleme yaptım dışkısını çıkarmadan.10 video ya vardı ya yoktu kanal yine kapandı temmuz başıydı galiba o gün bu gündür ödeme alamıyorum.Özgüne geçiş yapayım dedim gameplay istiyordum aslında ama pc müsait değil buna.TOP 10 Filmler kanalı açtım.İzlenmeler ise sadece forumda paylaştığım konular sayesinde geldi.İngilizce aç tavsiyesi okudum çok.İngilizce de açıp denedim ama etiketler olması gerektiği gibi olmasına rağmen izlenim almadı.Tabi çok erken izlenim alması için yeni bir kanal sonuçta ama youtube'de arama yaptım aynı başlıktaki videolardan çok sayıda var aynı tip kanal yine çok sayıda var ve izlenimleride milyonlarca abonesi olmayan kanallar dışında ahış şahım değil.Eskisi gibi kazanmak istiyorum ne önerebilirsiniz.Parasız kaldım iyicene.Seneye üniye gidicem 4-5 bin lira biriktirmek istiyorum gitmeden önce.İşe başvurdum onları bekliyorum artık onlardanda ses yok :D Hay şansıma ben

Hocam pes etmeyin. Düşe kalka öğreneceğiz bu hayatı öyle değil mi :) Bu arada yeni işiniz hayırlı olsun. :)

bazen kaderdir olmuyosa zorlamamak lazım baska sektörlerde şansını dene ;)

bazen kaderdir olmuyosa zorlamamak lazım baska sektörlerde şansını dene ;)

Dışarıya atılmayı denedim/deniyorum ama aynı zamanda üniye hazırlanmam lazım uzun süre çalışamayabilirim.Ünideykende şöyle düzenli 200-250 lira gelse fenamı olurdu ytden :)

Dışarıya atılmayı denedim/deniyorum ama aynı zamanda üniye hazırlanmam lazım uzun süre çalışamayabilirim.Ünideykende şöyle düzenli 200-250 lira gelse fenamı olurdu ytden :)
valla dostum cok haklısın

ben okurkende şöle bi 200 250 gelmesini ne cok isterdim :)

o zaman yılmadan full azimle devam et

ayda 10 15 k yı görünce de bakarsın dalgana

bu iş zamanla iyi biliyo biraz araştırma biraz bilgi birazda şans lazım. ben ilk zamanlar günde 2 3 tl görürsem havalara uçuyodum şimdi 40 50 yi beğenmiyorum insanız sonuçta aç gözlüyüz. seninde baya olmuş aslında bu zamana kadar en azından aylık sınırı geçmen gerekirdi. bi yerlerde hata yapıyosun demekki ama nerde

Günde kaç saat çalışıyorsunuz? Ben ilk başladığımda video yüklemekten çok aylarca araştırma yapmıştım çok işe yaradı

Ne yaptıysam olmadı demişsiniz ama 1-2 bin lira civarında ödeme almışsınız daha ne olsun. Demek ki yapabiliyorsunuz. Ama çabuk pes etmişsiniz sorun orada. Pes etmeyin, tekrar deneyin yaptıklarınızı.

Günde kaç saat çalışıyorsunuz? Ben ilk başladığımda video yüklemekten çok aylarca araştırma yapmıştım çok işe yaradı

bende bu şekilde başladım, video yüklemekten çok aylarca araştırma ve analiz yaptım.

çok zor hakikaten
bence idare edebiliyorsanız pes etmeyin derim kesinlikle arkadaş edin ve birlikte bişeyler yapmaya çalışın illaki istediğiniz başarıya ulaşırsın çünkü bunlar benim yaptığım hatalar bazen çok bilgi bilmek işe yaramıyor destek almak lazım
inanın daha kötü durumda olanlar var
ben özellikle 5 aydır kazanamıyorum hep kapandı kanallarım yada olmadı diyelim ama sorumluluklar var o yüzden yt ye hergün 1 saat ayırabiliyorum diğer 20 saati hergün 3 farklı işte çalışarak geçiriyorum ama yetmiyor okulu bırakmayı bile düşünüyorum şuan

ben hep tek çalıştım en büyük hatam bence sen öyle yapma zamanın var bence iyi değerlendir takıldığını hep forumdakilere sor seni cevapsız bırakacaklarını sanmıyorum

Allah kimseyi zor duruma düşürmesin Allah herkese Hayırlı kazançlar nasip eylesin

valla dostum cok haklısın

ben okurkende şöle bi 200 250 gelmesini ne cok isterdim :)

o zaman yılmadan full azimle devam et

ayda 10 15 k yı görünce de bakarsın dalgana

Azimle olmuyorki açıyorum kapanıyor çözümü yok adeta :D

---------- Spam Engelliyici 01:21 ---------- Önceki Mesaj 01:19 ----------

bu iş zamanla iyi biliyo biraz araştırma biraz bilgi birazda şans lazım. ben ilk zamanlar günde 2 3 tl görürsem havalara uçuyodum şimdi 40 50 yi beğenmiyorum insanız sonuçta aç gözlüyüz. seninde baya olmuş aslında bu zamana kadar en azından aylık sınırı geçmen gerekirdi. bi yerlerde hata yapıyosun demekki ama nerde

Çalışmakta hata yapıyorum galiba.Doğrusu çalış(a)mıyorum.Yapıcak birşey bulamıyorum çünkü dediğim gibi vine compilationu bulmam bile uzun süremi almıştı tam aha bu sefer oldu derken güme gittik.

---------- Spam Engelliyici 01:22 ---------- Önceki Mesaj 01:21 ----------

Ne yaptıysam olmadı demişsiniz ama 1-2 bin lira civarında ödeme almışsınız daha ne olsun. Demek ki yapabiliyorsunuz. Ama çabuk pes etmişsiniz sorun orada. Pes etmeyin, tekrar deneyin yaptıklarınızı.

Aldım almasına ama alabilme ihtimalimiz vardı o zamanlar dizi attım,bi yolunu buldum geldi ama şimdi diziden gram medet um(a)mıyorum.

---------- Spam Engelliyici 01:24 ---------- Önceki Mesaj 01:22 ----------

Mesela bu hafta harika bi kanal (kanaldan evvel içeriği keşfettim o kişide keşfetmiş kesin türktür bilemicem yinede :D ) 2 haftalık kanal henüz ve deli gibi izlenme alıyor ama bunun için onun kaynağını bulmam gerekiyor ispanyolca arıyorum tabi bulamıyorum.Aynısını adamdan kopyalasam telif atar kesin çünkü videolara açıkça reklamını koymuş.Adam 2haftada 1 m izlenim almış bile.

---------- Spam Engelliyici 01:26 ---------- Önceki Mesaj 01:24 ----------

çok zor hakikaten
bence idare edebiliyorsanız pes etmeyin derim kesinlikle arkadaş edin ve birlikte bişeyler yapmaya çalışın illaki istediğiniz başarıya ulaşırsın çünkü bunlar benim yaptığım hatalar bazen çok bilgi bilmek işe yaramıyor destek almak lazım
inanın daha kötü durumda olanlar var
ben özellikle 5 aydır kazanamıyorum hep kapandı kanallarım yada olmadı diyelim ama sorumluluklar var o yüzden yt ye hergün 1 saat ayırabiliyorum diğer 20 saati hergün 3 farklı işte çalışarak geçiriyorum ama yetmiyor okulu bırakmayı bile düşünüyorum şuan

ben hep tek çalıştım en büyük hatam bence sen öyle yapma zamanın var bence iyi değerlendir takıldığını hep forumdakilere sor seni cevapsız bırakacaklarını sanmıyorum

Allah kimseyi zor duruma düşürmesin Allah herkese Hayırlı kazançlar nasip eylesin

Okulu bırakmayı aklından bile geçirmede :)

Neden özgün video diyince,gençlerin aklına gameplay yapmak gelir anlam veremiyorum...ya da bir kaç foto ile slayt yapmak...youtube arama yapın,çalışmak istediğiniz kategori üzerinden rakiplerinizi görün,ben bundan daha iyisini yapabilirim diyorsanız buyurun özgüne ve özgün videoda ortaya bir şey koyun kendinizi kanıtlayın.
Özgün video yıllar sonra bile kazanç sağlayabilir,diğer kazanç yöntemlerini buraya yazmama gerek yok zaten forumda bir dünya var ,ayrıca dizi isimlerini forumda pek söylemeyin burası Türkiye nolur nolmaz başarılar...

Okulu bırakmayı aklından bile geçirmede

durum bunu gerektiriyorsa bırakacaz mecburen herkesin büyük yada küçük sorunları vardır

o yüzden şükretmek lazım her zaman bence şuan kafanı biraz toparlaman lazım nerde hata yaptığını düşün yaptıklarını tecrübeli birisiyle paylaş nerde hata yaptıysan sana söyler ona göre davranırsın

Neden özgün video diyince,gençlerin aklına gameplay yapmak gelir anlam veremiyorum...ya da bir kaç foto ile slayt yapmak...youtube arama yapın,çalışmak istediğiniz kategori üzerinden rakiplerinizi görün,ben bundan daha iyisini yapabilirim diyorsanız buyurun özgüne ve özgün videoda ortaya bir şey koyun kendinizi kanıtlayın.
Özgün video yıllar sonra bile kazanç sağlayabilir,diğer kazanç yöntemlerini buraya yazmama gerek yok zaten forumda bir dünya var ,ayrıca dizi isimlerini forumda pek söylemeyin burası Türkiye nolur nolmaz başarılar...

Ya özgün videoda haklısın çok kategori var fakat şimdi en basidi doğruya doğru gameplay :) slayt hazırlama sebebimde sevdiğim kategori olması sinemanın.Onun dışında ki içerikler uyuşmuyor bana pek.Çoğu kanalda değişik yetenekler lazım.Resim çizme,müzik çalma,el becerileri vs. vs. çok içerik var ama gameplaye yöneliyoruz hep.Aslında aklımda bir kategori var fakat oda dizilerle ilgili(dizi paylaşımı değil) onunda tutucağını sanmıyorum ve video hazırlayabilmem için diziyi izlemem gerekiyor o yüzden izlediğim bir dizi olmadığından videoda hazırlayamıyorum :)

durum bunu gerektiriyorsa bırakacaz mecburen herkesin büyük yada küçük sorunları vardır

o yüzden şükretmek lazım her zaman bence şuan kafanı biraz toparlaman lazım nerde hata yaptığını düşün yaptıklarını tecrübeli birisiyle paylaş nerde hata yaptıysan sana söyler ona göre davranırsın

Hatam aslında yok gibi.Eskiden kazanmak kolaydı şimdi zor.Yani bir nevi zoru başaramıyorum galiba.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri