Arkadaşlar bu işe 2013 ocak ayında başladım.İlk zamanlar oradan buradan bulduğum videoları atıp ayda 100 lira felan kazanıyordum yani 2-3 ayda bir elime para geçiyordu.Malum o zamanlar para kazanmak çok kolaydı (malesef farkına varamamışım o zamanlar
)sonra dizi işine girdim bu kış.Beni Affet dizisi sağolsun günde 40 dolara kadar çıktı kazancım bi ara 800 tl aldım partnerdi bu kanal.Ondan sonra dizi telif vermeye başladı oradanda patladık.Hemde ne hayaller vardı günde 40 dolar her gün çizgi yükseliyordu kanaldaki video sayısı arttıkça.Her neyse uzun zaman ara verdim.Nisanda vine compilationu keşfettim.videoyap kullanarak hedefim her kanala 500 video atmak suretiyle 25 kanal açmaktı (ortalama günlük 50 dolar kazanıcaktım
) tabi 25 kanal açamadım 5 kanal felan açabildim sonra botlara darbe geldi epostalar askıya alındı neyseki oradan 400 tl kurtarabildim haziran ayında gelmişti o ödemede.Ondan sonra ytden kazanamayacağımı anlayınca partner kanal satma işine girdim ama neredeyse hiç satış yapamadım belki 20-25 tl anca kar etmişimdir (hazır 1 tl yt hesabı alıp partner olarak satıyordum) zaten o karında 10 lirası aldığım gmaillerin birden hepsinin kapanmasıyla gitmiştir
çok konu okudum vds aldım.Bi ara düzgün bi şekilde indirip yükleme yaptım dışkısını çıkarmadan.10 video ya vardı ya yoktu kanal yine kapandı temmuz başıydı galiba o gün bu gündür ödeme alamıyorum.Özgüne geçiş yapayım dedim gameplay istiyordum aslında ama pc müsait değil buna.TOP 10 Filmler kanalı açtım.İzlenmeler ise sadece forumda paylaştığım konular sayesinde geldi.İngilizce aç tavsiyesi okudum çok.İngilizce de açıp denedim ama etiketler olması gerektiği gibi olmasına rağmen izlenim almadı.Tabi çok erken izlenim alması için yeni bir kanal sonuçta ama youtube'de arama yaptım aynı başlıktaki videolardan çok sayıda var aynı tip kanal yine çok sayıda var ve izlenimleride milyonlarca abonesi olmayan kanallar dışında ahış şahım değil.Eskisi gibi kazanmak istiyorum ne önerebilirsiniz.Parasız kaldım iyicene.Seneye üniye gidicem 4-5 bin lira biriktirmek istiyorum gitmeden önce.İşe başvurdum onları bekliyorum artık onlardanda ses yok
Hay şansıma ben