Ne yazık ki kötü Haber :( Spam kanallar kapatılıyor

• Kullanıcı kont2000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

kont2000

Kayıtlı Üye
iki ayrı adense var. malum ünlem sebebi ile yeni kanllar acıp video yükleyerek devam ediyorduk. 1. Adensemdeki 4 kanal - 2. Adensemdeki 1 kanal spam sebep gösterilerek tamamen devre dışı bırakıldı. Onların yanında eski kanalım ve ünlem yüzünden yükleme yapamadığım da dahil..

Şu an kontol ediliyoruz kısacası.. Tüm spam kanallar da elden gidiyor farkedilince..
Az az yükleme yapıp farkedilmemek mi lazım bilemiyorum şu an durum çok vahim..

Cıvıttılar cıvıttılar... İnsan müşteri kaybeder mi bile bile yahu?

iki ayrı adense var. malum ünlem sebebi ile yeni kanllar acıp video yükleyerek devam ediyorduk. 1. Adensemdeki 4 kanal - 2. Adensemdeki 1 kanal spam sebep gösterilerek tamamen devre dışı bırakıldı. Onların yanında eski kanalım ve ünlem yüzünden yükleme yapamadığım da dahil..

Şu an kontol ediliyoruz kısacası.. Tüm spam kanallar da elden gidiyor farkedilince..
Az az yükleme yapıp farkedilmemek mi lazım bilemiyorum şu an durum çok vahim..

hocam biraz ayrıntı verir misin? kaç video attın vs.

yeni kanallara birden abandıysan ondan da olabilir beyler şuan video atacaksanız bir kanala günlük max 30 40 arası atın

Kardeşi tavsiyesi..

hocam sen cıvıtmışsın ben tek kanala max 5 video atıyorum günde

Adenseye bağlı olmayan bir kanala liveaktan vs eski yeni ne bulduysam atıyorum. Eşleşmeyenleri yeni kurduğum kanallara atıyordum 20-25 sabah 20-25 öğlen 20-25 akşam.. 3-4 günde 125 video 100 video bir diğerinde ilk zamandan beri biriktirdiğim 380 video hepsi tamamen gitti. Kopyalanmazda artık. işin ilginci adenseye bağlı olmayan deneme yaptığım kanaldakiler duruyor.. Adenseye bağlı olanlar özellikle kontrol ediliyor. spam olduğunu anladılarında tüm adenye bağlı kanalları kontol edip devre dışı bırakıyorlar

video yüklemekle alakası yok.
1.5 aydır video yüklemiyorum,geçen gün helen maili foruma yazmıştım.

spam bitmez.youtube ayağına sıkmaz kurşunu

hocam sen cıvıtmışsın ben tek kanala max 5 video atıyorum günde

5 tane video atan günlük bu forumda 100 kişiden 5 kişi çıkmaz.. en az atan 20 tane atıyordur. 300-500 kasan yine var.. Uyarım onlara spamda takipte artık bu çok belli..

Adenseye bağlı olmayan bir kanala liveaktan vs eski yeni ne bulduysam atıyorum. Eşleşmeyenleri yeni kurduğum kanallara atıyordum 20-25 sabah 20-25 öğlen 20-25 akşam.. 3-4 günde 125 video 100 video bir diğerinde ilk zamandan beri biriktirdiğim 380 video hepsi tamamen gitti. Kopyalanmazda artık. işin ilginci adenseye bağlı olmayan deneme yaptığım kanaldakiler duruyor.. Adenseye bağlı olanlar özellikle kontrol ediliyor. spam olduğunu anladılarında tüm adenye bağlı kanalları kontol edip devre dışı bırakıyorlar

aynı IP den aynı videoların tekrar yüklendiği için olabilir mi?

aynı IP den aynı videoların tekrar yüklendiği için olabilir mi?

liveleak ın eski videolarını tek tek alıp videoyap botutla kanala atıyordum. farklı gmaillerde.. ip yi bilmem videoyap botu hangi ip kullanıyor her seferinde değiştiriyor mu..

Bilgisayarından o attığın kanallara girip cıkıyormuydun

Multi By Java cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam şu aralar zaten kimsenın okadar vıdeo atacagını sanmıyorum zira bugun haber kanalıma 2 video atacam diye 3 saat ugrastım unleme dusup durdu , ne yaptıysam olmadı hıc atamadım bugun mesela video hatta en son 3 gun once vıdeo atmışım.. ne koysak anında ünlem.. fazla video yükleyip tehlikeyede atmamak lazım kanalları biri patladımı hepsi patlıyor ünlem tehlikeli kanımca. saygılar

Benimde creative partnerdeki videolarıma eşleşen yağmaya başladı, çok fazla eşleşenden kanalları mı kapatacaklar napacaklar.

Bilgisayarından o attığın kanallara girip cıkıyormuydun

Multi By Java cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Videoyap botu video yüklerken veya kontrol ederken değil.. Çok daha sonra girip bakıyorum. Asla aynı ip ile iki adense kullanıyorum dedim bunların mailllerine aynı ip ile girmem. 5 aydır bu işin içinceyim en ufak şeyden kıl kaptığını biliyorum youtubenin.. Ama şu aşamadan sonra ipleri çok çok sıkı tutuyorlar..

1 seneden beri bu spamdan kapanan kanal durumu var. yeni bir şey değil

kardesim bunu yapmayın yahu..
başınıza gelen mükerrer bir olayı sanki genelmiş gibi sunmayın. benim spam kanallarım 3 aydır ayakta. benim kanallar sadece teliften kapanır. spamdan 5 aydır hiç kanalım kapanmadı. sadece teliften kanalarım apanır benim.
bence sorun youtubede değil sorun sizde.
video yükleme yöntemlerinizi ve gmail acma yöntemlerinizi gözden gecirin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri