kanalları açarım, para kazanması kapalı şekilde yani para kazanmasını etkinleştirmeden
direk 700 video basıyorum, videoları yükledikten sonra dünya engeli eşleşen veren tüm videoları sildikten sonra, kanalın para kazanmasını açıyorum, videoları para kazanmaya açıyorum, ünlemli videoları siliyorum, kalan temiz videolarla kanalı 3 gün dinlendiriyorum 3 gün sonra adsenseye bağlıyorum
ve kanallara bir kereliğine yükleme yapıyorum
yani bu işle uğraşanların yaptığı en büyük hata, kanalları adsenseye bağladıktan sonra tekrardan yükleme yapmaları, bu çok yanlış bana göre
ben kanallların para kazanması kapalıyken yükleme yapıyorum ve dolayısıyla kanalın para kazanması kapalıyken kanal dünya engeli yiyiyor ve zaten para kazanması kapalı olan bir kanal isterse bin tane dünya engeli yesin kanalın para kazanmasına hiçbişey olmaz, eğerki bir kanal adsenseye bağlıysa tek birtane dünya engeli yese dahi hemen silseniz bile yüzde 90 kanalların para kazanması kapanır
dikkat ettiğim husus
1 kanalın para kazanması kapalıyken video yüklüyorum
2 kanalın para kazanmasını açtıktan sonra daha hiç yükleme yapmam
1 aydır bu şekilde çalışıyorum daha bir kere bile para kazanma kapatılma olmadı
ve benim için olmazsa olmaz program gmail herald
bir gmail açtım diyelim, bu gmaille daha kanal oluşturmadan
gmail ayarlarından gmaili ana gmail adresime yönlendiriyorum
ve bu ana gmail adresimi de gmail herald programına entegre ettim
mesela kimi zaman kanallara yüklediğim videolar 4 5 gün sonra tek tük bazıları çok nadirde olsa dünya engeli verebiliyor
işte kanallarda dünya engeli eşleşen videolar oldumu anında mail geliyor
ve bu gmail herald programıda 1dklığına ayarladım her dakikada bir ana mail adresimi kontrol ediyor, mail oldumu bir alarm sesi ayarladım, mail odluğu zaman alarm çalıyor
ve bu gmail herald programını da bilgisayarın başlatına ayarladım
bilgisyar açıldığı gibi program kendiliğinden açılıyor
birde kanalların eposta ayarlarını ayarladım
buna tıklayın
http://www.youtube.com/account_notifications
bütün tik işaretlerini kaldırın sadece Özel ileti veya paylaşılan video aldığımda
bu tek seçili olsun
burda haftada bir diye bir seçenek var onuda hiçbir zaman olarak ayarlayın
bu sayede gereksiz hiçbirtane mail gelmiyor
yok video mu yüklendi yok birisi kanalına abone mi oldu
gereksiz tek birtane dahi mail gelmiyor
bana sadece telif yediğim zaman ve kanallar dünya engeli ve eşleşen veren videolar oldumu ozaman tek mail gelir
Olayın özünü açıklamışsın para kazanma kapalıyken atabıldıgın kadar at para kazanmasını yak unlemlerı temızle o kanala bir daha girme