İnternet işine gönül vermiş ve her denemesi sonucu hüsrana uğramış biri olarak, 2 ay öncesinden bir arkadaşın çevresinden internetten büyük gelirler getiren bir arkadaşının olduğunu ve bu bilgiyi sır gibi elinde tuttuğunu duyunca eve gelir gelmez araştırmalara başladım yine hüsran verici bir durumla karşılaşmamak için bir önceki yaptığım çalışmalara bir yana koyarak yeni arayışlara girdim öncelik olarak aklıma gelen bir abinin bana akıl mayetinde sorusu vardı youtube üzerinde benim videolarım var ve izlenme çok oluyor demişti bunun üzerinden para kazanıldığını duydum yardımcı olurmusun demişti. Bende videolarda reklamlar cıkıyor reklama tık başı 0,01-0,05 veriliyor demiştim. Cok ufak rakamlar demişti açıkçası benide tatmin etmiyordu böyle bir kazanç adam videoyu izleyecekte reklama tıklayacakta 0,01 $ kazanıcam :S "ama denemeye değer dedim" ne kaybedecektim ki bundan önce harcadığım zamanın yanında bu zaman kaybımın bir değeri yoktu diyerek başladım araştırmaya youtube dedim youtubeden araştırılır açtım youtubey sayfasını "youtubeden nasıl para kazanılır" diye bir cümle girdim ilk Muslera06 nın çektiği video çıktı karşıma aynen videoda bahsettiği gibi uygulamaları yaptım. araştırdım, o da olmadı takıldığım ve çıkış yolu bulamadığım konuları yine Muslera06 kardeşime sordum sağaolsun hiç bir sorumu cevapsız bırakmadı ilk günkü kazancım 0,77 $ dı. işte bu dedim kendi kendime sanırım olacak. Zaman zamanı kovaladı sürekli uğraş veriyor fakat bir türlü geliri yükseltemiyordum. 10 larca kanal açtım binlerce video yükledim. telif yedim kanallarım kapandı, tam kırılma noktasına geldim "kendi reklamlarıma tıklamak bile geçti içimden" sabır dedim tam o günün ertesi günü kara kara düşünürken videomun teki trend videolara girdi ve 3 günde ortalama 200$ getirdi beni bu işe başlamama vesile olan Muslera06 (serkan kardeşime) en önemlisi (ettiğim duaları kabul edip bana yardımcı olan rabbime ) binlerce şükürler olsun.